Probaj ono što misliš kopirat zalijepit u notepad, spremit kao .txt zatvorit, ponovo otvorit i kopirat nazad ovdje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Olla ljudovi. Sretna vam 3 Kralja ! xDD Evo da vas podsjetim na nesto kaj niste vec jako dugo vidjeli ... xDD
Probaj ono što misliš kopirat zalijepit u notepad, spremit kao .txt zatvorit, ponovo otvorit i kopirat nazad ovdje...
Ma to sam već napravio,ali mislim da nešto krivo radim.Dakle,kada prebacim slike ja ih ne želim imati na kraju posta,nego određenu sliku ispod određenog komada teksta.Ono što ja napravim je prebacim slike sa računala,sve super,sve u redu,i onda ih drag&dropom odvučem unutar poruke.Jel' se to tako radi ili drugačije?
Ma to sam već napravio,ali mislim da nešto krivo radim.Dakle,kada prebacim slike ja ih ne želim imati na kraju posta,nego određenu sliku ispod određenog komada teksta.Ono što ja napravim je prebacim slike sa računala,sve super,sve u redu,i onda ih drag&dropom odvučem unutar poruke.Jel' se to tako radi ili drugačije?
Mislim da se to tako ne radi, nisam to nikad skužio... Probaj ovako:
Napiši text - prebaci sliku, onda dalje text pa onda opet sliku...
Brzo svi koji niste na ovu temu uživajte dok traje... Tip je CARRRRR
lik malo baca na Ribara...naravno, mislim na onog s foruma!
Mislim da se to tako ne radi, nisam to nikad skužio... Probaj ovako:
Napiši text - prebaci sliku, onda dalje text pa onda opet sliku...
Neee, koji se vi n00bovi, ne znate sliku ubacit u post. 
Normalno uploadaj slike, a ako želiš da ti prva slika bude unutar posta, klikni na odgovarajući gumb na alatnoj traci. Ako još jednom klikneš, ubacit će se još jedna (tu će se prikazati druga uploadana slika) itd.
Ahaaa,tako to ide...Dao bih ti hvala da mogu.
Ej da vas pitam imatel vi drugi gumb hvala jer ja nemam
Pozdrav ljudi.
@dncmrt,sad se baš spremam za učenje i zanima me ako npr.iz jednog gradiva imam jedinicu da li ću je morati samo ispraviti ili ću morati ispravljati cijelo prošlo polugodište zbog nje?
U bircu nema gumb-a "hvala" ako si na to mislio :)
U bircu nema gumb-a "hvala" ako si na to mislio :)
Nema ga nigdje u kategoriji Razno.
Pozdrav ljudi.
@dncmrt,sad se baš spremam za učenje i zanima me ako npr.iz jednog gradiva imam jedinicu da li ću je morati samo ispraviti ili ću morati ispravljati cijelo prošlo polugodište zbog nje?
Ja mislim da samo ono gradivo koje imaš jedan.Ali opet ti zavisi od profesora do profesora.Neki bi te mogli izrešetati i cijelo polugodište.
Znam da neam u bircu ali onda se to se meni to nekada desi slucajno da ga ima pda da ga nema ,ipak nema veze 
Pozdrav ljudi.
Ja mislim da samo ono gradivo koje imaš jedan.Ali opet ti zavisi od profesora do profesora.Neki bi te mogli izrešetati i cijelo polugodište.
OK,hvala!
Šteta što ovdje ne postoji gumb za to.
Idem ja u goste,pa se vidimo.Doviđenja.
OK,hvala!
Šteta što ovdje ne postoji gumb za to.
Zato su i gumbovi HVALA izbaceni na nekim mjestima jer je bila zloupotreba.
Da,sjećam se kad je netko "pozvao rundu"i u dvije minute dobio 5 "HVALA"buttona najmanje.
Možda je i bolje da ste to maknuli da ne bi bilo "bildanja"statusa.
luckyluke, jel igraš erep? ne smiješ zaboravit
luckyluke, jel igraš erep? ne smiješ zaboravit
ma neznam kako dalje.
sad sam level 3 i neznam što bih radio.
imaš kakvu ideju?
EDIT:e moram ići u goste,nažalost.
Tako da ništa od eRepa danas.
Napiši pa ću ja već pročitati.
Dobro jutro, evo da se javim svima, probudio sam se prije jednog sata, kako ide sve u Hrvatskoj?
Dobro jutro, evo da se javim svima, probudio sam se prije jednog sata, kako ide sve u Hrvatskoj?
ma ja se na tvojem mjestu nebi ni vraćao
šta ti fali gore?

iden ja bacit malo risena.
Pozdrav ljudi. Ja presretan ko nitko:D
Dobijem na kladi,i sutra odoh platit 5 racuna za internet:D
ajde vraćaj se, treba ić na glasovanje..
haha....nisi valjda odigrao onaj tiket sto si napisao u temi kladjenje?
Svaka cast
haha....nisi valjda odigrao onaj tiket sto si napisao u temi kladjenje?
Svaka cast
Da. Jos sam Intera stavio kad sam doso u kladionicu:D
Dobio sam 1 cijelu zvjezdicu. 
Nisi jedini