Ma bric i nespavalice 2 najbolje teme na forumu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma bric i nespavalice 2 najbolje teme na forumu
Objektivno,medu najposjecenijima
Večer,ljudi što se radi?Kod mene se već polako planira Nova godina i samo se nadam da i ovaj put neću ostat doma!
A još malo pa će se i birc zatvorit pa se vidimo u nespavalicama!
Večer,ljudi što se radi?Kod mene se već polako planira Nova godina i samo se nadam da i ovaj put neću ostat doma!
he he,pazi da opet ne fulaš
he he,pazi da opet ne fulaš
Ma neću.Ajde da zaključamo birc pa se prebacimo u nespavalice!
Ajmo otvaranje.
Kak ste danas?
Ja evo na poslu, doma bi trebao, gazdarica tjera xD.
Nije mi dobro, zlo je, kupil sam tablete...užas.
Jutro ljudovi.....meni na ovim praznicima dosadno ko na chelsea-birminghamu(zbog njih nisam osvojio 700kn)...evo da se razbudite malo piva...
jutro, e sad ja na posa..
Jutro ljudovi.....meni na ovim praznicima dosadno ko na chelsea-birminghamu(zbog njih nisam osvojio 700kn)...evo da se razbudite malo piva...
moga si barem izbrisat datum kad nam već uvaljuješ staro pivo
dan ljudi,moze li mi ko dat link za program za resize slika mislim na velicine,trebam smaniti sliku sa fotoaparata na velicinu potrebnu za jedan forum..
...pa to možeš i sa FastStone Image Viewer ako ga koristiš...
Edit: oznaciš sliku u fastStone-tools-batch convert selected images-kvacicu na use advanced options-
klik na advanced Options-resize-biraj <pick a standard size> ili new with, new height...
dan ljudi,moze li mi ko dat link za program za resize slika mislim na velicine,trebam smaniti sliku sa fotoaparata na velicinu potrebnu za jedan forum..
O ljudovi, idem si malo zaigrati Neighebours from the Hell... xDD Asta la vista.
Pozz, ima li mi neko za preporučit neki dobar film, akcija ili komedija, predosadno je.
Uf, još 2 dana škole i napokon kraj!
A nama vec dosadno bez skole a ti cekas kraj
Dan ljudofi :D
Dobro jutro. Jeste vidjeli bolex o Olegu Maštruko.
"Ove sam blagdane u planu imao otići u Kijev i Černobil (ozbiljno) ali je to propalo."
"Zašto da mlade generacije odrastaju bez trauma kada ni one nama ne omogućuju isto?"
ha ha ha ha ha ha ha
A nama vec dosadno bez skole a ti cekas kraj
Eh blago vama, nama završava u četvrtak ...
EDIT: vama traje od 23.12 do sredine januara :P :P :P, a nama cili misec od kraja decembra do 01.02
sad ce modovi morat trpit trollove do 01.2.2010 :D
Pa ja i prijatelj iz razreda bi isto išli u Černobil (on je opsjednut Stalkerom)
predobra stvar
inace,ja bih rade iso u prypjat :P
Pa ja i prijatelj iz razreda bi isto išli u Černobil (on je opsjednut Stalkerom)
LOL
BTW malo crnog humora.
Kaže kćer mami u Černobilu:
- Mama, mama, imam tri sise!
- Ma boli me k****!
Luckyluke kako ti je biti na forumu preko telefona
ovo na cemu sam ja sad je igraca konzola(PSP2004) ^^
Ok ja sam mislio da si na forumu preko telefona
kak je na forumu prek PSP-a??