Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.359.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Da baš će Kosorka to ukinit. -_-" briga nju

ceRina:)
17 godina

Jutro svima, tj. danCool

Evo idem opet u pothvate sa e725 čudom!

Opet pokušaj prelaska na 7-icu, ovaj put s nadom da bude radil i zvuk.

Našel sam rješenje - novi BIOS!

Dal je to komplicirano stavljati?

Skinul sam sa službene stranice za taj model, ima i instalacija iz Winsa, je to ok?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Armor kaže...

Jutro svima, tj. danCool

Skinul sam sa službene stranice za taj model, ima i instalacija iz Winsa, je to ok?

Nikada flashao BIOS iz Windowsa (osim BIOS-a na grafama). Uglavnom mislim da je jednostavnije iz Windowsa ;)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
17 godina
Oly_E3 kaže...
Armor kaže...

Jutro svima, tj. danCool

Nikada flashao BIOS iz Windowsa (osim BIOS-a na grafama). Uglavnom mislim da je jednostavnije iz Windowsa ;)

Ja nikad nikak Belji se

Je to sigurno?

Da ne shebem ionako shebano napravljen lap :(

Kaj je tu bitno, na kaj treba paziti (osim da ne nestane struje lol)?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
protjeran

Ništa posebno nemoraš pazit.

Pogasi sve programe koji rade, pokreni taj "Bios updater" i čekaj, ostalo se sve samo napravi.

Dok se updatea, restartat će se.

Pri dizanju sustava uđi u BIOS, i obavezno LOAD SISTEM DEFAULTS.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
15 godina
protjeran
Armor kaže...
Oly_E3 kaže...
Armor kaže...

Jutro svima, tj. danCool

Ja nikad nikak Belji se

1.Je to sigurno?

2.Da ne shebem ionako shebano napravljen lap :(

3.Kaj je tu bitno, na kaj treba paziti (osim da ne nestane struje lol)?

1. Da - sigurno je.

2. Nemas sta shebati.

3. Računalo nesmije biti overclockirano, nesmije doci do nestanka struje, nesmije se stavljati pogresan bios od druge ploče, i preporučeno ga je raditi iz DOS-a/programa iz biosa specijaliziranog za flashanje biosa. Iako je iz windowsa prilično sigurno, uvjek moze doci do pojave BSOD-a ili jednostavnog crasha, nakon cega sljede muke pokušavanja spašavanja ploče.

EDIT: Jos sve ovo sto je Doxy naveo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 10:20 (Dobra vecer).
17 godina

Hvala na odgovorima.

A kak bi onda to napravil na sigurniji način, iz DOS-a?

15 godina
protjeran
Armor kaže...

Hvala na odgovorima.

Provjeri jeli imas u BIOSu program za flashanje BIOS-a. Ako imas samo ga pokrenes i onda mozes flashat s USB-a/HDD. (Bar je tako u mene).

Ako nemas, onda prastara disketa, boot sa diskete, i pokretanje programa za flashanje preko naredbenog redka.

Vidim da imas Gigabyte ploču, mozes jednostavno skinit @BIOS program i on sam sve odradi.

17 godina
Dobra vecer kaže...
Armor kaže...

Hvala na odgovorima.

Provjeri jeli imas u BIOSu program za flashanje BIOS-a. Ako imas samo ga pokrenes i onda mozes flashat s USB-a/HDD. (Bar je tako u mene).

Ako nemas, onda prastara disketa, boot sa diskete, i pokretanje programa za flashanje preko naredbenog redka.

Vidim da imas Gigabyte ploču, mozes jednostavno skinit @BIOS program i on sam sve odradi.

Ma nije to za mene, to je za fail od laptopa kaj ima suseda, emachines e725

17 godina
protjeran
Armor kaže...

Hvala na odgovorima.

Koja ti je matična?

Najsigurnije i najjednostavnije iz windowsa, 2-5 Mb skineš ko programčić izgleda, pokreneš i čekaš, ono automatski sve pokreće ... kad završi javi ti, i automatski restarta komp.

Sve kaj trebaš napravit je skinuti ODGOVARAJUĆI bios, pokrenuti u winsima, i pri restartu uć u bios i loadat default postavke. spremit i izać, jednostavno i sigurno.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
15 godina
protjeran
Armor kaže...
Dobra vecer kaže...
Armor kaže...

Ma nije to za mene, to je za fail od laptopa kaj ima suseda, emachines e725

Uff. Onda morat ces preko windowsa. Laptopi jedino podrzavaju flash preko windowsa. Dakle, na stranicu od proizvodaca i skini program za flash biosa i pravi bios i pokreni postpuak. Pricekaj 10-15 sek (kao sto je kolega doxy rekao sve u pozadini iskljuci) i onda restart. Nakon toga Load Defaults i gotovo.

17 godina

Hvala,

Skinul sam ja već odgovarajući bios za taj laptop, sa službene stranice naravno.

15 godina
neaktivan

valja li ista ovi kompjuter koji iman

pentijum 4

graficka 256 gb

ekran belinea 17

ne znan nabavija san ga na crno za 600 kuna ne znan valja li triba li sta minjat il kupovat nova

ja san ode novi nemojte me odma blokirat jel iko gleda film turk 182 meni je najbolji
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 10:51 (TuRk_182x).
17 godina
TuRk_182x kaže...

pentijum 4

graficka 256 gb

ekran belinea 17

ne znan nabavija san ga na crno za 600 kuna ne znan valja li triba li sta minjat il kupovat nova

Ma komp ti je bomba, miran si barem sljedećih 3-5god Cool

16 godina
neaktivan

Dobro jutro svima.. Sta se radi?Smijeh

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
TuRk_182x kaže...

pentijum 4

graficka 256 gb

ekran belinea 17

neko te lipo zaheba XD

15 godina
neaktivan
Armor kaže...

fala na brzon odgovoru neko je reka da me zajeba sad ne znan kome virovat aje tebi cu a i cudija san se proba 2-3 igre rade ko podmazane samo mise ekran cini nekako zastarjeli cekaj sacu sliku nabacit

ja san ode novi nemojte me odma blokirat jel iko gleda film turk 182 meni je najbolji
15 godina
neaktivan

evo slike vidin sad su u modi oni tanki plazma numadne mi je susid kupova ga jako dobro izgleda 

nije mi se dalo slikat sa mobtelon nego evo van slika vec sa interneta sad san nasa vaki je u mene

monitor eto ga sad ja ne znan valja li to sta

cuja san da sto je veci da brze igre rade jel to istina il samo mit

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:01 (TuRk_182x).
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
TuRk_182x kaže...

pentijum 4

graficka 256 gb

ekran belinea 17

jos ti je povirova hahahahahahahhaha

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

sta os rec da mi je kompjuter kanta reka san ja staron nije mi virova bija je neki kor 2 duo nesto q940 moga san taj uzet ne znan evo sad stari jurca po selu trazi za me neki bolji

kaze meni stari ala vidis da ti je ovaj pentijun 4 a ovaj 2 pa bolje uzet 4 jelde konta on ak je veci broj da je bolji a ja mu povirova sta cu sada iruda mu cekaj da mu pokazen ove poruke sa foruma

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:05 (TuRk_182x).
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

E, pozz, imam bežićni internet i koji kabel trebam kupiti da bude žićni internet. Modem mi mora bit u dnevnom boravku jer mi ja tamo OptiTT, komp je u sobi.

ceRina:)
16 godina
neaktivan
TuRk_182x kaže...
Mitsuoka kaže...

sta os rec da mi je kompjuter kanta reka san ja staron nije mi virova bija je neki kor 2 duo nesto q940 moga san taj uzet ne znan evo sad stari jurca po selu trazi za me neki bolji

kaze meni stari ala vidis da ti je ovaj pentijun 4 a ovaj 2 pa bolje uzet 4 jelde a ja mu povirova sta cu sada iruda mu cekaj da mu pokazen ove poruke sa foruma

blago receno

15 godina
neaktivan

dobro a sta bi mu ti minja da je tvoj triba mi nesto do 2 soma

16 godina
neaktivan
Dobar dan!Ja sam još na mobilnom,nisam uzeo novo napajanje.Ja se baš ne kužim u hardware pa dal mi može itko objasnit može li bilo koje napajanje na bilo koji komp ili baš neko određeno?
Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
16 godina
neaktivan
TuRk_182x kaže...

dobro a sta bi mu ti minja da je tvoj triba mi nesto do 2 soma

mbo neku am3 cca 400kn

proc athlon II x3 cca 600kn

ddr3 ili ddr2 2x2gb cca 400 kn

grafa hd4850, cca 700kn kn

i pokusaj one djelove prodat nekome

i koje ti je napajanje???

15 godina
neaktivan

iman neko ms koda ja znan koje popricat cu sa cacon i vidit isplati li se to za 2100 kn 

hvala

16 godina
neaktivan

Turk, ti nas prcaš ili što?

Ako pogledate par stranica unazad imate korisnika sa istim avatarom i imenom turk_stoosandesetdva koji je - PROTJERAN!!!

EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
TuRk_182x kaže...

iman neko ms koda ja znan koje popricat cu sa cacon i vidit isplati li se to za 2100 kn 

hvala

ali pogledaj u jos koga mozda neko moze bolje sastavit imas podforum bas za to...ako si iz ZG uzmi u ADM-a jer je dosta jeftinije

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Dobar dan!Ja sam još na mobilnom,nisam uzeo novo napajanje.Ja se baš ne kužim u hardware pa dal mi može itko objasnit može li bilo koje napajanje na bilo koji komp ili baš neko određeno?

može samo da je odgovarajuče snage

I would love to change the world, but they won't give me the source code
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Turk, ti nas prcaš ili što?

Ako pogledate par stranica unazad imate korisnika sa istim avatarom i imenom turk_stoosandesetdva koji je - PROTJERAN!!!

da prizno san da iman jos 2 profila i izvino san in se pitaj ivu 

evo slike neki je napravija skrinsot teme al mu je osta ip heheh 

http://www.bug.hr/_cache/ee2f006a9b40be8a02ac0cfdce270f80.jpg?rand=315140664

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice