Stari ono niceg, zafrkancija - pa to je birc !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a sta mislite kolko bi mogao dobit za laptop Lenovo-IBM u izvrsnom stanju nikad se nije kvario,sa torbom original,odlicno radi star je godinu i pol?
vecer drustvo,kaj se dela?
PROCESOR-Centrino duo 1.5 Ghz, GRAFICKA-Intel 384mb Express Chipsed, 1 gb rama,nikad pokvaren.
Pozdrav narode.
Evo ja jucer isao kod ujaka slozit MaxTV i nikako da slozim.
Procitali smo 3 puta upute i uvijek neku gresku prijavljuje kod kablova 
Pozdrav ekipa stvarno sam umoran od škole i rjeđe dolazim na forum al se trudim dolazit
Pozdrav ekipa stvarno sam umoran od škole i rjeđe dolazim na forum al se trudim dolazit
..primjetio sam da te nema baš,imaš upečatljiv avatar..
Dobro jutro, dobar dan.
Kako je?
...najprije se odluči...
...ne pitaj Ivane, tmurno, oblačno i maglovito ne vidi se čak niti ova runda koju sam pozval...
Dobro jutro, dobar dan.
Kako je?
tak-tak..sinoć sam stavio
,na stranu to da li je to smiješno ili ne,meni osobno i nije,možda otkačeno..ali ne mogu se oteti dojmu da ta ženska pjeva 5 puta bolje od madonne..kad nakon ovog slušaš nju, ona(madonna) kmeči ko ovca..
ovo je
...najprije se odluči...
...ne pitaj Ivane, tmurno, oblačno i maglovito ne vidi se čak niti ova runda koju sam pozval...
E pa kako da se odlucim kad sam se tek probudio a ono vadi dan (podne)
fuckaj ga.
E da istina, runda se ne vidi 
Inače dobar dan ljudi. Evo taman kopam po novom mobitelu. Sada imam napokon neku ciglu kojoj će baterija trajati 2 tjedna i mogu je bacati u zid kada poludim
koji je to mobitel?
Cao drustvo! Izvinite sto se tek sada javljam,ali maloprije dosao i skole,umoran pravo. Danas sam dobio 3 iz fizike :) moram uciti za sutra skoro citav dan(pitace me hemiju i latinski ili muzicko jer ne moze me pitati tri predmeta u jednom danu 
Sta vi radite,kak vam prolazi dan?
POZZZ
koje dosadno vrijeme
i ja mislio da je dosadno
dok nisam doma doso s posla
i vidio CoD:MW2 da me čeka....
hehehe
koji je to mobitel?
LG KP100 - crni
dobar je,meni nokia 6300 često sklizne i bubne na pod..sljedeći će bit samsung(ne znam točno model) ali 3 tjedna drži bat a košta 130 CH franaka..
koji je to mobitel?
LG KP100 - crni
dobar je,meni nokia 6300 često sklizne i bubne na pod..sljedeći će bit samsung(ne znam točno model) ali 3 tjedna drži bat a košta 130 CH franaka..
Inače ovo je moj mobitel
Ali na njemu se ne mogu baš iživljavati
Istina da je žilav gad, ali svejedno ću rađe razbiti ovaj novi nego stari
..a ovo je guza moje cure...
Ja budem kum na vjencanju, ako treba kumovat cu svugdje. 

Hola ljudi! Kako smo...
Baš opet malo gledam kompakte (čisto jer mi je E-3, a i SP-350 ponekad previše za određene situacije), pa mi je ovaj Casio (Oly je u srcu, bez brige
) zapeo za oko...
Večer,ldruštvo!E tako sam umoran od škole da ne znam kako sam komp upalio.Sad ću se fino najesti sarme i pogledati Dextera!