Sta je ovo tecaj latinskog?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još ako krenemo lupati nastavke za deklinacije/konjugacije, tada budu letjeli kartoni 
Jos davno kad mi je sestra isla na pravni fakultet sam znao procitat njezine udzbenike... al sam ubrzo shvatio da nije pravo za mene :D
tralalalala
Ajd da ne bude spam reći ću da je danas mnogo lijep dan 
tralalalala
Opet ti po tamburi tralalalala, tralalalala, tralalalala, tralalalala..... 
Da danas je bas lijepi kisni dan, nema sta. 
tralalalala
Speconja, neces tako dobit tu 5. zvjezdicu !
Ah nagla promjena okolnosti prisilila me da editiram poruku, pa sam prvo napisao "tralalalalal", ali sjetivši se da razno razni moderatori prolaze ovuda, morao sam još nešto dodati 
Ah nagla promjena okolnosti prisilila me da editiram poruku, pa sam prvo napisao "tralalalalal", ali sjetivši se da razno razni moderatori prolaze ovuda, morao sam još nešto dodati 
kada bi nagradjivali spamere ti bi prvi imao 5 zvjezdica a mozda bi bio i moderator 
hahahha,salim se....
pozzz
Ma ja bi bio Admin već 
Chuck Norris je jedanput igrao Ruski rulet sa punim revolverom. Pobijedio je! 
Cak Noris ne nosi sat, jer on odlucuje koliko je sati.
Cak Noris je morao prestati da pere ves u okeanu, jer su cunamiji ubijali ljude.
Ma ja bi bio Admin već 
he he...
Ajde ne baljezgaj gluposti. Admin je nesto deseto. 
Na ovom forumu je casno biti spamer, ostali statusi su nista.

Mene formula ne voli 

JBT imam 4 petokrake već 100 godina
... Zatražiti ću da im promjene boju, ove sive su dosadne 
Ma ja bi bio Admin već 
he he...
Ajde ne baljezgaj gluposti. Admin je nesto deseto. 
Na ovom forumu je casno biti spamer, ostali statusi su nista.

Bok svima kaj se dela, tak znaci jel sad si se otkril kaj mislis ok ode te ja sad odma prijavit.
Mene formula ne voli 

JBT imam 4 petokrake već 100 godina
... Zatražiti ću da im promjene boju, ove sive su dosadne 
a nije mi jasno kako niko nema pet zvjezdica? imaju samo moderatori i paulo,ostali niko 

Bok svima kaj se dela, tak znaci jel sad si se otkril kaj mislis ok ode te ja sad odma prijavit.
Ajde. Vec dugo nisam dobio zutanjak.
Nekome su kartoni pali u bijelu boju pa se ne vide dobro. 
Eh baš bi volio da nam se vrate bubasti rankovi... Pa da budem atomska bubamara (5000-9999 poruka) 

Ja nisam niti običnu bubamaru doživio... Zadnji rank bio mi je krpelj (1000-1999 poruka)
Eh baš bi volio da nam se vrate bubasti rankovi... Pa da budem atomska bubamara (5000-9999 poruka) 

Ja nisam niti običnu bubamaru doživio... Zadnji rank bio mi je krpelj (1000-1999 poruka)
o cemu to ti???

Opet ti o statusima. Bilo bi dobro da stave bubamare (u boji) umjesto ovih pet krakova. 
E krajnje je vrijem da podjem uciti,stvarno sam pretjerao,ceka me dugi posao.....
pozz raja 

o cemu to ti???
Tamo negdje davno dok sam ja brojao oko 2 mjeseca na forumu, umjesto zvjezdica postojali su sasvim drugi rankovi.
Početnik (0-49 poruka)
Larva (50-99)
Biljna Uš (100-499)
Moljac (500-999)
Krpelj (1000-1999)
Bubamara (2000-2999)
Bubamara na steroidima (3000-3999)
Bubamara s minigunom (4000-4999)
Atomska bubamara (5000-9999)
Buba manijak (10000-49999)
The Buba (50000 pa na više)
Nije bilo hvala gumba niti thumb up/down i svi smo javno mogli vidjeti koliko tko ima poruka
Ali čim se Oly_E3 pojavio morali su oni ukinuti jednini razlog zašto sam se prijavio na forum 
Početnik (0-49 poruka)
Larva (50-99)
Biljna Uš (100-499)
Moljac (500-999)
Krpelj (1000-1999)
Bubamara (2000-2999)
Bubamara na steroidima (3000-3999)
Bubamara s minigunom (4000-4999)
Atomska bubamara (5000-9999)
Buba manijak (10000-49999)
The Buba (50000 pa na više)
to mi je nekako mocnije,tako znas na cemu si,ovako nista 
Evo pa sad vi recite da admin ima vise

ako nastavis sa spamom i bice tako :DDD
Ma iskreno, ove zvjezdice su me u početku fascinirale (baš ono za pravo su pokazivale koliko netko "vrijedi"), ali kako sve više odmičemo od datuma početka korištenja te formule, sve više sumnjam u njih... Neki korisnici po meni zaslužuju mnogo više, a za neke sumnjam da su uopće zaslužili određeni br. zvjezdica 
pa di ste ljudi. evo mene napokon...
evo me stevane ;-)
Ma iskreno, ove zvjezdice su me u početku fascinirale (baš ono za pravo su pokazivale koliko netko "vrijedi"), ali kako sve više odmičemo od datuma početka korištenja te formule, sve više sumnjam u njih... Neki korisnici po meni zaslužuju mnogo više, a za neke sumnjam da su uopće zaslužili određeni br. zvjezdica 
Ma to ti je tu samo da popuni prazan prostor.
Izgleda da je tako..... 
pa di ste ljudi. evo mene napokon...
evo me stevane ;-)
Welcome back!
Tebi to fali pola zvjezdice??
Ak nije tajna zbog čega si dobio crvendača??