- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ko će mu naći taj usporedni cjenik,kad se dućani zatvaraju a neka firme propadaju..možda nabava.net?
Ovo je slično,al je bio neki neznam gdje sam ga vidio i bile su cijene poslagane uporedno u svim dućanima.A dućani su bili kao poveznice tako da ako se odlučiš za nekaj samo klikneš i već si tamo.Neznam dal se ko sjeća toga...
O ljudovi, evo danas sam konacno slozio svoju malu radionicu za servis kompica ! Nista posebno, tek tolko da mogu negdje na miru radit... xDD Evo par slikica
...dobro je...evo mog'o bi ti odmah i Zed navratit'...učinilo mi se da je imal nekih problema...
di ste? šta se radi?
Čime?Da mu uredim sobu-radionicu.Vidim da zidovi nisu bojani već ima drvenu oplatu koja je laka za održavanje.Police lako sklopive i rasklopive,radni stol solidne veličine.Ništa mu ne fali možda stolica na kotače da se lakše vozi od stola do police.Što se problema tiče rješavam pomalo,što neznam pitam pa probam,a ako za*ebem sam sam si kriv.A mislim da se na greškama najlakše uči jer kad uvidiš gdje si pogriješio lakše to zapamtiš.Jedino što to košta jer kad kupš krivi dio(polovni)ne možeš ga zamjeniti već ga moraš negdje iskoristiti...
Samo jedan zid je s zidnom oblogom :D, drugo je kamena bjelina xDD
Čime?Da mu uredim sobu-radionicu.Vidim da zidovi nisu bojani već ima drvenu oplatu koja je laka za održavanje.Police lako sklopive i rasklopive,radni stol solidne veličine.Ništa mu ne fali možda stolica na kotače da se lakše vozi od stola do police.Što se problema tiče rješavam pomalo,što neznam pitam pa probam,a ako za*ebem sam sam si kriv.A mislim da se na greškama najlakše uči jer kad uvidiš gdje si pogriješio lakše to zapamtiš.Jedino što to košta jer kad kupš krivi dio(polovni)ne možeš ga zamjeniti već ga moraš negdje iskoristiti...
...ta stolica na kotače bi mu samo uništila parket...
Instalira san windows 7 predobar je LudiLo
Nisam išao u detalje slike sam letimično pogleda(profesionalna deformacija)i komentirao na komentar.E dok napišem već će biti 10 postova.Nemoš tipkat i kuhati ručak...
Heh pregledao malo,nije parket već laminat vidim po soklama(ili možda gotovi parket onaj troslojni)...
AJME meni
divota
taman kad se spremam kupit neki novi ...
nagodinu naravno
kad sam vidio kak izgleda i kaj nudi...uf...više nego ugodno
Je, jako je napredovala, unutrasnjost je super, samo kaj je to prikazana astra s full opremom... Zadnji kraj mi se nekako bas ne svidja, ostalo sve super
meni je baš predobar zadnji kraj
kaj se tiče unutrašnjosti
ona je takva kakva je...jedino cu uzet bez navigacije (ne treba mi), i pokoje đinđe koja se ni nevidi...
standard el.paket, klima, grijači sveg i svačeg
pa i sam si vidio kaj sve ima u SERIJSKOJ opremi...
još nekaj dodatno si uzmem i to je to...makar serjska ima sve kaj treba, i još više
napokon pravi BOGATO opremljeni serijski auto
jedino kod narudžbe bi dao da mi stave 1 col veće kotače...
ipak u sve serijske stavljaju col manje ... štede na tome jer ljudi na to ni ne gledaju uopce
e ljudi, skinuo sam titlove za jedan film koji kasne....i sad kako ih ja mogu kalibrirati za koju sekundicu da ne kasne???
e ljudi, skinuo sam titlove za jedan film koji kasne....i sad kako ih ja mogu kalibrirati za koju sekundicu da ne kasne???
Subtitle workshop
Subtitle workshop
ja sam ga instalirao (v.2.51)...moze li mi neko malo preko slika objasniti sta da sad radim, kako da samo za pola sekunde usporim titlove...zato jer mi idu prebrzo
Skini program subtitle workshop
Skini program subtitle workshop
da...al se ne snalazim bas u njemu...meni treba samo opcija da pomaknem malo titlove unaprijed....pa ako moze screenshout di je ta opcija!
...evo jedna zanimljiva slikica...
e, to sam trazio...puno hvala...sad idem malo pogledat filmic...pozz skvadro
Ej ljudi... Da li je itko vidio u nekom od web shopova pločicu DDR2 RAM-a kapaciteta 4GB i zanima ne kolika je cijena takvih pločica?
Ej ljudi... Da li je itko vidio u nekom od web shopova pločicu DDR2 RAM-a kapaciteta 4GB i zanima ne kolika je cijena takvih pločica?
...heh...vidim niko se ne javlja a ja ne gledam goli hardware...
Pozdrav svima, kako je? Lako je vama tu trabunjat, a ja moram po ovom novom cjeniku zbrajat koliko ce me kostat runda koju cu okrenut u ponedjeljak na svoj rođendan. 
To ce bit tako velika runda da ce se Jurra vrtit po forumu kao izgubljen jos iducih 365 dana.

Pozdrav svima, kako je? Lako je vama tu trabunjat, a ja moram po ovom novom cjeniku zbrajat koliko ce me kostat runda koju cu okrenut u ponedjeljak na svoj rođendan. 
To ce bit tako velika runda da ce se Jurra vrtit po forumu kao izgubljen jos iducih 365 dana.

...heh...spremil sam si ovu poruku u arhivu...
a tebi za nagradu umjesto runde
ejla ljudi...evo bas pogledao jedan filmcic....i sad krenem na jubitou i jako sporo mi ucitava...dal je tako i kod vass??
Kod nas ni u jednom ,možda i ima ,ali samo po narudžbi. Nema baš ni vani ,istina ,nisam gledal e-bay i slično.
Sad na brzinu našel sm ovo ovdje.
Ima Corsair jedan 16GB kit (4x 4GB), ali ga nema kod nas...
A i vidim da su 800MHz skupe ko vrag :/