- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

e ljudi pozdravljam vas mi je poslao privatnu poruku da zbog uvrljedljivog nicka ce mi bit obrisan acc na bug forumusutra a on je Supermoderator pa mi je zao
pozdravljam vas i zbogom (ne šalim se) a znam da se ne smije imati vise accova pa zato bye zao mi je ljudi
Drago je supermoderator pa eto
pa ako ti ga obrise onda neces imati ni 1 pa onda smijes ponovo napraviti....
borg ti si napisao inkarnacije obame lol
e ljudi pozdravljam vas mi je poslao privatnu poruku da zbog uvrljedljivog nicka ce mi bit obrisan acc na bug forumusutra a on je Supermoderator pa mi je zao
pozdravljam vas i zbogom (ne šalim se) a znam da se ne smije imati vise accova pa zato bye zao mi je ljudi

lol opet si krivo
nije inkargounacije
nego inauguracije
lol opet si krivo
nije inkargounacije
nego inauguracije
Pozdrav svima. Što se radi.
Jebasu123 pa jesi ih pitao mogu li ti promjeniti nick?
Nek naprave iznimku.
hehe nista.
lol opet si krivo
nije inkargounacije
nego inauguracije

Zbogom Jebasu.
aj pozdrav ako ides, ali nemoras ici kad mozes novi acc praviti...
lol napravi novi acc, ako ti ovaj obrisu neces imati 2 nego 1

Ovo mi se baš ne sviđa, ali dobro, Supermoderator me prati ;) veselo *strepim doma da ne napravim neku grešku*

lol napravi novi acc, ako ti ovaj obrisu neces imati 2 nego 1

Ovo mi se baš ne sviđa, ali dobro, Supermoderator me prati ;) veselo *strepim doma da ne napravim neku grešku*

Zbogom Jebasu.

Zbogom Jebasu.

Zbogom Jebasu.

Zbogom Jebasu.

posalji mu pp
Zbogom