Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.341.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Ivan M. kaže...
Bukva kaže...
 Našo frajera koji je zaspo Izlanuo se
 Misliš na ovog
 Vjerojatno ih ima puno koji su zaspali od tolikog naroda.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Evo još jednog !

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan

e ljudi pozdravljam vas mi je poslao privatnu poruku da zbog uvrljedljivog nicka ce mi bit obrisan acc na bug forumuPlačsutra a on je Supermoderator pa mi je zao Plač pozdravljam vas i zbogom (ne šalim se) a znam da se ne smije imati vise accova pa zato bye zao mi je ljudi

Drago  je supermoderator pa eto

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Ko bi reko čuda da se dese,Da je Halid sletio sa ceste..
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 20:38 (Jebasu123).
16 godina
neaktivan

pa ako ti ga obrise onda neces imati ni 1 pa onda smijes ponovo napraviti....

borg ti si napisao inkarnacije obame lol

17 godina
Jebasu123 kaže...

e ljudi pozdravljam vas mi je poslao privatnu poruku da zbog uvrljedljivog nicka ce mi bit obrisan acc na bug forumuPlačsutra a on je Supermoderator pa mi je zao Plač pozdravljam vas i zbogom (ne šalim se) a znam da se ne smije imati vise accova pa zato bye zao mi je ljudi

Steta, zao mi jePlač

EDIT: hvala krle, sad cu ispravit
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 20:44 (BORG).
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Ja ne vidim nikakvu rijec koja je prosta.
Jebasu nema nikakvo znacenje.
Ne znam zasto te oce brisat?
METALLICA
16 godina
neaktivan
uljez kaže...
Jebasu123 kaže...

Ja ne vidim nikakvu rijec koja je prosta.
Jebasu nema nikakvo znacenje.
Ne znam zasto te oce brisat?
 a neznam ni ja placem u sebi lolPlačBelji se
a i po meni je Jebasu vise neka japanska rijec ili kineska
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Ko bi reko čuda da se dese,Da je Halid sletio sa ceste..
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 20:45 (Jebasu123).
16 godina
neaktivan

lol opet si krivo

nije inkargounacije

nego inauguracije

17 godina
krle kaže...

lol opet si krivo

nije inkargounacije

nego inauguracije

Ma google me zezno, al evo sad je dobro hvala jos jednom ;)
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Što se radi.

Jebasu123 pa jesi ih pitao mogu li ti promjeniti nick?

Nek naprave iznimku.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan

hehe nista.

16 godina
neaktivan
krle kaže...

lol opet si krivo

nije inkargounacije

nego inauguracije

i tebi zbogom i borgu i svima Plač(stvarno se ne šalim)Ivo pocet cu obozavat Schumahera,Bellatrix svima cu namjestat neke foreBelji se,coderu legenda ti big boss:P i svima sve stvarno najbolje zelim
16 godina
neaktivan

lol napravi novi acc, ako ti ovaj obrisu neces imati 2 nego 1

17 godina
neaktivan

Zbogom Jebasu.Šutim

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

aj pozdrav ako ides, ali nemoras ici kad mozes novi acc praviti...

16 godina
neaktivan
krle kaže...

e sad sam bas moljac a bas sam sanjo da budem bubamaraPlačsad cu morat ispocetka a jbg mozda uopce ni ne napravim acc sta ja znam
16 godina
neaktivan

A ljudi kaj je ovo svi su suspendirani?Šutim

Evo danas thuglife.

Kaj se desava?

Zadnje poruke mu nisu bile proste ili slicno

METALLICA
17 godina
neaktivan

Ovo mi se baš ne sviđa, ali dobro, Supermoderator me prati ;) veselo *strepim doma da ne napravim neku grešku*

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Ovo mi se baš ne sviđa, ali dobro, Supermoderator me prati ;) veselo *strepim doma da ne napravim neku grešku*

Dobra dobraSmijeh XD
Samo ceka ko jastreb. lol
METALLICA
16 godina
neaktivan

e sta kazete na ovaj printer, jel ga ima netko, jel se isplati uzeti, koliko dodje tinta

17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
krle kaže...

e sad sam bas moljac a bas sam sanjo da budem bubamaraPlačsad cu morat ispocetka a jbg mozda uopce ni ne napravim acc sta ja znam
 Pa koji je tocan razlog da ce ti izbrisat acc? Ime bas i nije neki razlog, barem po meni, a i iskreno nije nekog prostog sadržaja. Daj se baci i potraži po netu neku japansku/kinesku/mandarinsku riječ sličnog izgovora ali potpuno drugog značenja i bit ces oslobođen.
uljez kaže...
Sonny kaže...

Dobra dobraSmijeh XD
Samo ceka ko jastreb. lol
 Ali, sada mi stvarno nije svejedno Neodlučan
16 godina
neaktivan
krle kaže...

e sta kazete na ovaj printer, jel ga ima netko, jel se isplati uzeti, koliko dodje tinta

Sve su tinte skupe (osim zamjenskih)
Vise ti se isplati kupovati svaki put novi printer nego tintu.
METALLICA
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Zbogom Jebasu.Šutim

aj zbogom
aj bar cu moc zadnji put na nespavaliceBelji se

a sonny nije to nikaka rijec samo zvuci ko na japanskom/kineskom
probat cu na google upisat to al najvjerovatnije ce mi izbacit (Bug forum jebasu123) eto al probat cu
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Goodbye cruel world
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 21:02 (Jebasu123).
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
F1-IVO kaže...

Zbogom Jebasu.Šutim

aj zbogom
 Ti se oprastas od nas vec 30 min XD.
Ajd sretno ti bilo.
METALLICA
16 godina
neaktivan

koja je to tinta od ovih za taj printer. aj netko ako zna

17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
F1-IVO kaže...

Zbogom Jebasu.Šutim

aj zbogom

probat cu na google upisat to al najvjerovatnije ce mi izbacit (Bug forum jebasu123) eto al probat cu
 Mozda pomogne
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...
Jebasu123 kaže...
F1-IVO kaže...

Zbogom Jebasu.Šutim

aj zbogom

Mozda pomogne
 naso sam i ja to to je kao neki novac prije bio al nevrijedi kad drago nije online da sad to vidi.....

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Goodbye cruel world
16 godina
neaktivan

posalji mu pp

16 godina
neaktivan

Zbogom Mršti se

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
17 godina
Jebasu123 kaže...
 Mozda pomogne
 naso sam i ja to to je kao neki novac prije bio al nevrijedi kad drago nije online da sad to vidi.....

Meni na eng prevodi  ''Jebasu soldier zhoha''
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice