Da... Ali Biftek vs. Čokolino je isto kao GTX295 vs. MX440 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I to bu proslo kaj se moze sjecam se i ja sam imal takvih problema davne 1980 nakon kaj su mi maknuli mandule, treba izdrzat malo i nema frke sad se barem mos natrpat cokolina prek glave ak nist drugo!
1980
To je jako, jako, jako davno 
Da Ivane, sve će biti uredu... 
Eh ja prije 30 godina niti u planu nisam bio 
Da Ivane, sve će biti uredu... 
Eh ja prije 30 godina niti u planu nisam bio 
uh iznervira mene samo čitajući postove...
I to bu proslo kaj se moze sjecam se i ja sam imal takvih problema davne 1980 nakon kaj su mi maknuli mandule, treba izdrzat malo i nema frke sad se barem mos natrpat cokolina prek glave ak nist drugo!
1980
To je jako, jako, jako davno 
Bogme je to bilo davno da sa 7 godina sam obavil tu operaciju uklanjanja mandula pa sam kasnije bil miran!
Dobro jutro ljudi - evo i mene nakn dobrog sna
Što ima novog?
Juha biva pojedena
.
Što ima novoga kod tebe?
Nažderao se veprovine - kasnije moram pretakati vino iz bačvi
Bok svima kaj se dela, bas krasno spiš do 2 natrpas se veprovine i onda pretakat vino i usput se napit jel sram te bilo fuckaj ga!
Ma evo sada sam se još nažderao tiramisu-a
Ajde napisao sam i recenziju Stargate filma da ne ispada da samo ljenčarim
ja malo vrtim tottenham malo f1 i ide...
evo gledam koja mi je sljedeća kupovina na ebay-u i to će bit ove sluše sony mdr700
ajme meni
prošo sam Call of Juarez:Bound in Blood upravo
kako me iznenadio kraj priče, predobro...samo kratko
prošao sam igru za 4 i pol sata ... prekratko
Eh tako sam ja sa CoD4, sve dok ga nisam počeo prelaziti na najtežoj postavci (veteran). Tada je potrajao 1 tjedan 
Da CoJ: BiB ima dosta zanimljivu priču (Sve bog jedne cure, otišlo kvragu, a drugo niti nisam mogao očekivati)
ajme meni
prošo sam Call of Juarez:Bound in Blood upravo
kako me iznenadio kraj priče, predobro...samo kratko
prošao sam igru za 4 i pol sata ... prekratko
ja sam igru prešao u 2 dana, igrao naizmjence cs 1.6 hide n seek i to
Bok ekipa...
Što radite?
.......
Ma ono nista,cijeli dan sam doma i igram/surfam/jedem/spavam 
Makar se cini dosadno ja uzivam sam u kuci 
ma nije otislo vragu, samo je brat poginul, a s time su ovi normalan život započeli...
upravo instaliram Fallout 3 koji sam SAMO jednom prošao...pošto sam nabavio SVE DLC-ove ... idem ga proc, pa onda redom dlc-ove bacat...
a u međuvremenu piratiziram RE5 :D :D
<Komentar izbrisan>
Bok ekipa...
Što radite?
.......
Ja sam bas sad pogledal District 9 i kaj da se kaze sjajan film bez pardona i prigovora a i prica je dobra nema kaj, vec vidim Oskara za efekte definitivno pa oni zeleni-crnci izgledaju ko zivi ne bi covjek nikad rekel da je to napravljeno. Taj film treba pogledat u HD rezoluciji definitivno tek onda ce doc do izrazaja neke stvari koji se nemreju vidjet na normalnoj verziji!
dobro jutro :)
evo mene iz zemlje snova
evo mene iz zemlje snova
i kako je u toj zemlji?
Bok ekipa...
Što radite?
.......
Ja sam bas sad pogledal District 9 i kaj da se kaze sjajan film bez pardona i prigovora a i prica je dobra nema kaj, vec vidim Oskara za efekte definitivno pa oni zeleni-crnci izgledaju ko zivi ne bi covjek nikad rekel da je to napravljeno. Taj film treba pogledat u HD rezoluciji definitivno tek onda ce doc do izrazaja neke stvari koji se nemreju vidjet na normalnoj verziji!
Ja taj film još nisam pogledao.... moram čim prije.... :)
Bok ekipa...
Što radite?
.......
E ak nisi si ispekel kokice i nes za popit onda nis vrag ga moze nosit taj film jer bez tog nema uzivanja
evo mene iz zemlje snova
i kako je u toj zemlji?
ufff....strava
što je najgore mogao mi se i vratiti tamo ali onda mi cijela subota propada
Veliki pozz svoj ekipi,a posebice Bellatrixu kojeg zbilja dugo niti čuh niti vidjeh.
Kako ste ljudi,šta ima novoga kod vas????Jesmo za malo Kumove brljuše????
EDIT: Ne znam,neće prebacit sliku....
moze li mi netko reci kako da napravim vlastitu temu na ovom forumu
Svaka čast Generale:) Nešto mi nije kak treba s forumom....šteka...
Veliki pozz svoj ekipi......
bok..nema te i nema..
Pozz i tebi fcth.Ako neće tebi možda meni uspije..
a meni?jesi riješio ono,stavil sam ti neki link..