Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.336.503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dan svima.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Batista kaže...

Jutro muchachosi.

Jucer dobijem nove komponente (proc, maticnu i RAM), sve ja to fino sklopim, uspijem otkljucat proc u quad core bez ikakve zezancije oko napona... Hocu se pohvalit tu vecer ovdje na forumu, kad ono, forum ne radi {#}.

Al dobro, vidim da je danas opet u punom pogodnu :)

Jutrooooo.

Možda si zahebo kad si overclocko na Bug forum pa vidiš vraga kad sistem pao s neba. {#}

No uglavnom si na brzinu sredio. hehehehe {#}

16 godina
neaktivan

Auuuuf šta ste zamrli, a? Koda se mene bojite? Ne grizem, ne lajem ja dobar dečko... {#}

14 godina

Helou Nello.

Ma ko se boji psa koji laje takav se boji najviše sebe {#}

Što ima kod tebe, jesi ohladio grafu?

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Helou Nello.

Ma ko se boji psa koji laje takav se boji najviše sebe {#}

Što ima kod tebe, jesi ohladio grafu?

A evo testira se grafa od koliko do koliko se grije i razmišljam kod ugradnje venta. Razmišljam kako ga složim i tak. Več 3 puta kvari a bojim se da če matična vrisnut pošto kvar javlja nakon tjedan dana...

Ima jedna caka koji može složit nekako, razmišljam sam da heatsink ima bakrena cijev a zatvorena oba strana a mislio izrezat da ostavim otvor i vent napravim rupice kojeg ču stavit cjevčicu i spojim na bakrenu cijevčicu hladnjaka a složim da nekako da spojim napajanje da vrte stalno pa bi mogla nako složenog vent a da vent vrti upuha hladan zrak kroz bakrenu cijev izađe topao zrak a čipset po mom mišljenju mogao jako past temperature. Ima jedan vent kad se on grije na oko 60 vent vrti i kad smanje temperture i on stane, mislim on to automatski rade.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 12:14 (Nello).
16 godina
moderator
Nello kaže...

Ima jedna caka koji može složit nekako, razmišljam sam da heatsink ima bakrena cijev a zatvorena oba strana a mislio izrezat da ostavim otvor i vent napravim rupice kojeg ču stavit cjevčicu i spojim na bakrenu cijevčicu hladnjaka a složim da nekako da spojim napajanje da vrte stalno pa bi mogla nako složenog vent a da vent vrti upuha hladan zrak kroz bakrenu cijev izađe topao zrak a čipset po mom mišljenju mogao jako past temperature. Ima jedan vent kad se on grije na oko 60 vent vrti i kad smanje temperture i on stane, mislim on to automatski rade.

Nello ne rezat tu bakrenu cijev nikako!!!!!!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
Nello kaže...

Eto ma ne mogu oni ništa složiti kaj mi ne možemo sje...{#}  {#}

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nello ne rezat tu bakrenu cijev nikako!!!!!!

Joj šta si me prepao!!! Nisam rezao samo kažem da ima druge opcije da nekaj da složim...

16 godina
moderator
Nello kaže...

Joj šta si me prepao!!! Nisam rezao samo kažem da ima druge opcije da nekaj da složim...

kad se ta cijev ošteti možeš bacit cijeli hladnjak jer je beskoristan...

složi si neko postolje za ispod laptopa da bude malo podignut od stola i da imaš mjesta stavit ventilator ispod, to ti je najbolje

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Nello kaže...

kad se ta cijev ošteti možeš bacit cijeli hladnjak jer je beskoristan...

složi si neko postolje za ispod laptopa da bude malo podignut od stola i da imaš mjesta stavit ventilator ispod, to ti je najbolje

Samo kažem da ako spojim cjevčiju hladnjaka da ugura hladan zrak a na kraju izađe topal zrak,  Postolje teško a neznam kako a stol mi visok pa moram nač niži stol...

Na lapu dodane 4 gumene nogice pa mi je povišen na 2 cm.

16 godina
neaktivan

A dobro, mislim da sam glup ako neš složim...

16 godina
moderator
Nello kaže...

Samo kažem da ako spojim cjevčiju hladnjaka da ugura hladan zrak a na kraju izađe topal zrak,  Postolje teško a neznam kako a stol mi visok pa moram nač niži stol...

Na lapu dodane 4 gumene nogice pa mi je povišen na 2 cm.

ta cijev nije prazna i šuplja nego punjena nečim

pa ako je povišen za 2 centimetra onda možeš tavit mali ventilator ispod

17 godina
neaktivan
lycan kaže...

Zbogom!

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
protjeran
Dobar dan!
14 godina
F1-IVO kaže...
lycan kaže...

Zbogom!

Ivo sto bi pa se covjek zacrveno?Dobar dan inace. :)

NiramX kaže...
Dobar dan!

Dobar dan momce.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Dan ljudi, dns mi jedan žuti ne gine, jer ću nuditi u svim mogućim temama svoje stvari,d aih prodam, tako Ivo nadam se da si se "ispuhao" na ovom gore {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Dan ljudi, dns mi jedan žuti ne gine, jer ću nuditi u svim mogućim temama svoje stvari,d aih prodam, tako Ivo nadam se da si se "ispuhao" na ovom gore {#}

Imam crvenih na mjesec dana pa slobodno.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Ukra si mi potpis.{#}

17 godina
F1-IVO kaže...
rooswelt1991 kaže...

Imam crvenih na mjesec dana pa slobodno.

{#}

ALi ono, ima kakvog popusta za ekipu iz birca {#}

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Ivo sto bi pa se covjek zacrveno?Dobar dan inace. :)

Spameri koji se regaju i trolaju po forumu jednom te istom porukom nisu drugo ni zaslužili:)

Inače fizički ok, psihički nikako. Nova je počela katastrofalno a ima naznaka da će bit i gore. Jbg..

Nadam se da si ti bolje.

17 godina
zoharbizo kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ukra si mi potpis.{#}

Nisam, taj potpis je prvi uvep ŠEF, a kasnije su svi od njega to kopirali, i trenutno ima 10ak forumaša koji ga imaju.

Ja sam ŠEF-a pitao dali ga mogu koristiti {#}

14 godina
F1-IVO kaže...

Spameri koji se regaju i trolaju po forumu jednom te istom porukom nisu drugo ni zaslužili:)

Inače fizički ok, psihički nikako. Nova je počela katastrofalno a ima naznaka da će bit i gore. Jbg..

Nadam se da si ti bolje.

Ja nisam lose,vrime je malo gadno.Bura je krenila i to mi smeta.A nadam se da ce ti biti bolje,mora kad je krenila nova godina.Trenutno me muci nered u kuci od sinoc,briskula i treseta i par budala pa sad moram pola dana cistit.{#}

14 godina
zoharbizo kaže...
F1-IVO kaže...

Nadam se da si ti bolje.

Ja nisam lose,vrime je malo gadno.Bura je krenila i to mi smeta.A nadam se da ce ti biti bolje,mora kad je krenila nova godina.Trenutno me muci nered u kuci od sinoc,briskula i treseta i par budala pa sad moram pola dana cistit.{#}

Zovi ih da oni pociste

AMD u <3 Intel u C===3
14 godina

Bi da su sposobni.

17 godina

Ok, rekao sam da je rasprodaja komponenti, ali frajer mi kaže : kupio sam disk od 400gb za 100kn tako da tvoj vrijdi još manje {#}

Jes da dajem ispod cijene, ali ljudi moji, pa ne dajem đaba...

16 godina
neaktivan

Petak dan za metak

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ok, rekao sam da je rasprodaja komponenti, ali frajer mi kaže : kupio sam disk od 400gb za 100kn tako da tvoj vrijdi još manje {#}

Jes da dajem ispod cijene, ali ljudi moji, pa ne dajem đaba...

Dan svima, koji to disk od 400gb za 100kn? {#}

16 godina

Pozdrav!

Što se radi?

Ja muku mučim s laptopom na kojeg instaliram sustav. Od 3 DVDa kojima je WinXP, ni sa jednog ne želi instlirati sustav. Dođe BSOD i restartira se. Isto tako i sa Win7, imam 3 DVDa i ni sa jednog neće instalirati sustav na laptop.. Poludjet' ću.. A što je najsmješnije, Vistu sam na nj instalirao bez problema...

Jel' to do samog DVD medija, čitača ili diska?

P.S. Svi DVDi isprobani i rade k'o ure.

14 godina
4ucker kaže...

Pozdrav!

Što se radi?

Ja muku mučim s laptopom na kojeg instaliram sustav. Od 3 DVDa kojima je WinXP, ni sa jednog ne želi instlirati sustav. Dođe BSOD i restartira se. Isto tako i sa Win7, imam 3 DVDa i ni sa jednog neće instalirati sustav na laptop.. Poludjet' ću.. A što je najsmješnije, Vistu sam na nj instalirao bez problema...

Mozda HDD??

AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Pozdrav!

Što se radi?

Ja znam do čega se kada pojavi BSOD kada pokušavaš instalirat windowse. Imaš Hirens CD boot? Ako imaš botaj sa cd i potraži scan za hdd da utvrdi dali ima errore na hdd-u ako ima bad sector pa repairaj ili možeš sa HDD regenerator isto vide jel ima bad pa se i to popravlja ali privremeno riješenje bolje rečeno da nabaviš drugi hard disk.

Zato ako ima bad sector jer se uvijek događa kada se pokušavaš instalirat windowse a ono baca BSOD. Bad sector ti je kao rupa na disku kada igla zaglavi u rupi i nemože pomaknut i odmah prekine radnju.

Ako nemaš Hirens cd boot a može s laptopa izvadit i spojiš na računalo pa pokrenit HD tune sa sporim skenom i uvidjet češ dali ima bad sector ako ima znači on će uskoro otić u vječna lovišta.

Znam je jer sam isti problem imao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 16:23 (Nello).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice