Slično bilo i kod nas :D
Al nesmin stavit...
ma stavi, što se bojiš
Slično bilo i kod nas :D
Al nesmin stavit...
ma stavi, što se bojiš
nešto sa dočeka :D
fino boga mi... za 2013 idemo skupa. mozemo i ove ostale čičice iz birca zazvat.
fino boga mi... za 2013 idemo skupa. mozemo i ove ostale čičice iz birca zazvat.
ima toga još al mi je muka uploadat sa 8kb/s
pistolsi su suvisni za komentirati
a parple sam u srednjoj skoli naucio napamet....jel ovo made in japan, kad se japaner roknuo iz guna na sred pjesme...
ima toga još al mi je muka uploadat sa 8kb/s
znamo mi gdje ima materijala za omastit brke
Mrnjauuuuuuuuuu.
nešto sa dočeka :D
Hm sve nekaj prčasto odpozadi kaj da se radi.
Đimi ko Đimi se razme.
Joj njih nikak ne podnosm, obični svirački šarlatani i zabušanti tri akorda i dvije note pa vozi miško.
Nije se loše prisjetit i bisera s naših prostora, sve je bilo pred njima potpisan ugovor na nekoliko godina internecionalna karijera ali se Mulci onda posvadili međusobno i ode sve vrit
pistolsi su suvisni za komentirati
a parple sam u srednjoj skoli naucio napamet....jel ovo made in japan, kad se japaner roknuo iz guna na sred pjesme...
Mislim da nije. Ne mogu odolit da ne nabacim moju omiljenu pjevačicu:
EDIT: Obavezno pratiti ovu temu, vjerujem da bi mogal postati epic.
Tko mene pita taj ne skita.
Ideš što ste se raspištolili
OOOO Tiby, sredio sam onu stvar i sve šljaka. Naravno da smo raspištoljili kad smo sretni zbog Nove godine........
Od čegam daj nam reci? Misliš da če Krešo nukeat birc?
OOOO Tiby, sredio sam onu stvar i sve šljaka. Naravno da smo raspištoljili kad smo sretni zbog Nove godine........
Ili pojedinci samo popravljaju PAS (post alkoholni sindrom) od Nove godine
Ma Nello znao sam kako bude šljakalo ćim si ti primio lemilo u ruke, ne sumnjam u tebe
Ništa domaće mi ne valja osim Majki, oni su mi prezakon. I novi album je dobar
Ili pojedinci samo popravljaju PAS (post alkoholni sindrom) od Nove godine
Ma Nello znao sam kako bude šljakalo ćim si ti primio lemilo u ruke, ne sumnjam u tebe
Je kad nisami imao onu nosač pa sam prekopao po kutiji i našo i i sve složia. Sad laptoppuno lakše diše a samo još da nabavi hdd a nema se para a vidim da vrtoglavo rastu a ja bi da nađem rabljenu i povojnoj cijeni bi uzeo a ovako niko nema pa sam u teškoći kod nabavka.
Ajmo u Nespavalice!
Dobro jutro evo mene prvi gost, ko nije opro caffe aparat pustio prvu kavu da iscuri a ni druga mi nije bas lela, jbg to je tak kad u birc dodjes prvi :)