Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.411.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Tionio kaže...

ma to su ti neki tutoriali, nije bitno...nema ih kod nas za kupiti...

Gole tete Belji se

F1-IVO kaže...
Oly_E3 kaže...

Hola Ivo! Kako je danas

Pamtim i bolje dane. Bole me prsne kosti za poludit. Izgleda da ce se vrijeme promjenitMršti se.

Ah i ja pamtim bolje dane Mršti se

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
seneka kaže...

jel može neko otvorit link u ovoj temi ?

ja mogu...

01010100 01001001 01001111
18 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Paolo2612 kaže...
Tionio kaže...

e...znali ko, posto sad idem reinstalirati OS, dali ja mogu trenutne torrente sto skidam, nekako sacuvati, tako da kad reinstaliram OS da mi samo nastave skidati..??

plzzzzzzzzzzzz

Da - ali postupak nije baš jednostavan kao što misliš. Ustvari je jednostavan ali je zamoran i dosadan za poludit.

a sta treba?? nije bitno, jer sam upravo prisiljen reinstalirati, a torrente koje skidam imaju po 30giga...i na pola su, a jako se sporo skidaju, tako da mi je jako zao to ici opet skidat....MRZIM TORRENTEEEE

Imaš 2 načina

1. spremiti torrent fileove i učitati ih sve opet u utorrent. Znači kao da si torrent file skinuo s interneta, učitaš ih, odrediš gdje će se skidati (obavezno isti folder kao što ti je i sada).

2. Editirati sve te torrent fileove (već namjestiti putanju) i staviti ih u folder koji ih sprema (kada pokreneš utorrent biti će kao i prije). Uglavnom trebaš imati jedan program - zasebno otvoriti svaki torrent - promijeniti putanju - spremiti novi file i tako mnogo puta

Uglavnom preporučujem ti 1. metodu. Na win 7 ti se torrent fileovi nalaze u: C:\Users\xxx\AppData\Roaming\uTorrent

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Tionio kaže...
seneka kaže...

ja mogu...

i šta ti se otvara?daj postaj tu

16 godina
seneka kaže...
Tionio kaže...
seneka kaže...

ja mogu...

i šta ti se otvara?daj postaj tu

edit: evo vec ti je IVO tamo uredio i stavio kao sliku u post

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 12:27 (Tionio).
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Osmijehda,to je ivo uredio..

ja ga kopiram i bubnem u tražilicu i ništa..

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 13:03 (seneka).
16 godina
Paolo2612 kaže...

Imaš 2 načina

1. spremiti torrent fileove i učitati ih sve opet u utorrent. Znači kao da si torrent file skinuo s interneta, učitaš ih, odrediš gdje će se skidati (obavezno isti folder kao što ti je i sada).

2. Editirati sve te torrent fileove (već namjestiti putanju) i staviti ih u folder koji ih sprema (kada pokreneš utorrent biti će kao i prije). Uglavnom trebaš imati jedan program - zasebno otvoriti svaki torrent - promijeniti putanju - spremiti novi file i tako mnogo puta

Uglavnom preporučujem ti 1. metodu. Na win 7 ti se torrent fileovi nalaze u: C:\Users\xxx\AppData\Roaming\uTorrent

hvala puno

16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi pa sta se radi,kao zivot,evo napokon petak i napokon malo duze spavanje al sta ces sljedeci tjedan ce pitat sve sate tak da trebam ucit i sam ucit..Evo odlucio sam razmjenit PS2 slim sa cipom,x1650 gt bez venta jer je otpo i amd 4000+ x2 za neki AMD quad,athlon x4 bi bio idealan ili neki x2 kojem se da otkljucat druge dve jezgre i da se da clockat dobro da je stabilan Cool

Evo ako nekog zanima LINK

17 godina
Fake_Alert kaže...

Pozdrav ljudi pa sta se radi,kao zivot,evo napokon petak i napokon malo duze spavanje al sta ces sljedeci tjedan ce pitat sve sate tak da trebam ucit i sam ucit..Evo odlucio sam razmjenit PS2 slim sa cipom,x1650 gt bez venta jer je otpo i amd 4000+ x2 za neki AMD quad,athlon x4 bi bio idealan ili neki x2 kojem se da otkljucat druge dve jezgre i da se da clockat dobro da je stabilan Cool

fake stiga danas hladnjak po dimenzijama isti ko moj, sve ok, puno hvala..

samo šta me lik odj... sad sam opet bacia oglas nadam se da će se neko javit

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Fake_Alert kaže...

Čekaj, to je tvoj acc na PCE? Jer ime usera je HRVATSKAFARKAS, što jako podsjeća na jednog ovdašnjeg usera HRVATSKAFARKASEVAC, a kažeš da se radi o tvom postu (Fake_Alert), sad mi ništa nije jasno...

Ma je on mi je frend a neda mi se kreirat acc sam za trgovinu pa mi je dao pass i to da mogu ja prodavat i to a i on isto. JasnijeSmijeh

16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Fake_Alert kaže...

fake stiga danas hladnjak po dimenzijama isti ko moj, sve ok, puno hvala..

samo šta me lik odj... sad sam opet bacia oglas nadam se da će se neko javit

Nea problema,imao sam viska jer mi je stajao bezveze gore.Btw ak znas nekog ko se hoce mjenjat za ono gore di sam link stavio slobodno reci Nevinašce

17 godina

Nema problema..

16 godina
neaktivan

kako da provjerim kolko imam mb na mobitelu vip

16 godina
neaktivan

Dobar dan.Eto mene sa terapije,nešto sam noćas skidao,pa jutros defragmentirao i očistio diskove i komp mi poludio.Prije sam,kad se komp upali otvrao bez accounta,a sad imam acc i isto tako kad ga gasim.Jednostavno sam zaboravio gdje to mogu prepraviti.Pokušavao sam na user account ali ne mogu to nikako pronaći.Evo i slike,pa ako može malo pomoći...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
18 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Dobar dan.Eto mene sa terapije,nešto sam noćas skidao,pa jutros defragmentirao i očistio diskove i komp mi poludio.Prije sam,kad se komp upali otvrao bez accounta,a sad imam acc i isto tako kad ga gasim.Jednostavno sam zaboravio gdje to mogu prepraviti.Pokušavao sam na user account ali ne mogu to nikako pronaći.Evo i slike,pa ako može malo pomoći...

Nemam xp više, ali mislim da nekako ide ovako.

Control panel - User Accounts - change the way users log on and off - enable fast switching

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

imaš apdejte pa ti nudi da ga ugasiš i instaliraš ,ili da ga gasiš bez instalacije,ovo drugo sam znao,al se ne mogu sjetit..
valjda će neko drugi..

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 15:53 (seneka).
17 godina
Paolo2612 kaže...
General Zed kaže...

Nemam xp više, ali mislim da nekako ide ovako.

Control panel - User Accounts - change the way users log on and off - enable fast switching

tako nešto ide

16 godina
neaktivan

Apdate nije upitan to radim manual da instalira kaj ja hoću a ne on.Nego problem je što sada imam acc a prije ga nisam imao,odnosno nisam želio.Nego da kad se komp upali automatski otvara stranicu(kao što radi kad na acc stisneš tipku my acc)jer mi je glupo ako nešto radim pa moram u toku dana 5x restartat komp da svaki put moram kliknut na my acc.Nadam se da sam to dobro objasnio...

17 godina
neaktivan

je to ovo
start... run... upiši  'control userpasswords2'  - OK.

kad se otvori meni isključiš mu 'Users must enter a user name and password to use this computer'.

onda apply, nakon toga će te pitati koji user hoćeš da se automatski logira.

odaberi usera- OK, opet OK

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 16:39 (seneka).
18 godina
General Zed kaže...

Apdate nije upitan to radim manual da instalira kaj ja hoću a ne on.Nego problem je što sada imam acc a prije ga nisam imao,odnosno nisam želio.Nego da kad se komp upali automatski otvara stranicu(kao što radi kad na acc stisneš tipku my acc)jer mi je glupo ako nešto radim pa moram u toku dana 5x restartat komp da svaki put moram kliknut na my acc.Nadam se da sam to dobro objasnio...

Bok svima kaj se dela, a s cim si ti  pospremal i cistil windowse s kojim programom zapravo, samo od sebe se to ne moze poremetit osim kad se radi o nekoj gamadi na kompu koja to smrda  ili se radi o neredu velikom na windowsima. To se meni na XP-u nije nikad dogodilo od kad ga imam a kod tebe se u tom ciscenju  pocistilo i ono kaj ne treba tj promjenilo i eto ti onda ovakve situacije ko kod tebe!Cool

17 godina
neaktivan

stvarno zed s čim si to čistio?i jesi riješio ovo s accountom?

16 godina
neaktivan

Arrgh!Sad sam pisao poruku i poslao neznam zakaj nije primio.Jutros sam napravio redovito čišćenje i defregmentaciju al je poslije toga jednostavno poludio.Koristim TuneUp Utilities 2009 jer mi je nekako najbolji.Stvar je u tome da mi je prije otvarao direkt na Desktop bez ikakvog usera ili acc odnosno klikanja na user ili acc.Mada možda se i ne bih trebao čuditi,ovo je ipak dotrajala kanta(čovjek ju je htio baciti u kontejner,al ja rek'o:"pa prodaj meni" i eto)

17 godina
neaktivan

ma teško da je to do kante,jesi brisao prazne foldere i takve stvari?

16 godina
neaktivan

Sve nepotrebno.Znam da neki folderi iako su prazni(ako imaš još uvijek neki program)i kad ih izbrišeš oni se vrate.Programe koje ne koristim brišem u Change or remove i još u program files.Toliko sam shvatio jer to ostaje i smo se nagomilava.Uz to pa prije mjesec dana sam rein winn...

17 godina
neaktivan

gle jedina dva alata koji mi nisu napravili štetu su CCleaner i glary registry repair,a pokretao sam ih na najmanje 10 kompova ..
nikad ništa..,a ako radiš s tuneup-om i sl optimizatorima moraš točno znat šta se smije obrisat..od brisanja praznih/duplih fajlova nikave koristi,al može bit štete..

18 godina
General Zed kaže...

Arrgh!Sad sam pisao poruku i poslao neznam zakaj nije primio.Jutros sam napravio redovito čišćenje i defregmentaciju al je poslije toga jednostavno poludio.Koristim TuneUp Utilities 2009 jer mi je nekako najbolji.Stvar je u tome da mi je prije otvarao direkt na Desktop bez ikakvog usera ili acc odnosno klikanja na user ili acc.Mada možda se i ne bih trebao čuditi,ovo je ipak dotrajala kanta(čovjek ju je htio baciti u kontejner,al ja rek'o:"pa prodaj meni" i eto)

Tune Up Utilites ima i opcije s kojima se moze nekaj smrdat ak podesavas ili cistis kaj ne treba. Ja ga odavno ne koristim vec jer mi je postao sumnjiv a ne samo meni ima dosta prituzbi na njega, ne sviđa mi se kaj on stavlja servise svoje a drugi besplatni programi to ne rade uopce zapravo nije nista posebno taj program efikasan. Bolje ti je da koristis Glary Utilites Free, CCleaner za svakodnevno pospremanje i za defragmentaciju diskova Auslogics Disk Defrag s tim si miran i rade svoj posel odlicno za 0 kuna a bas je osvjezavajuce vidit da besplatni programi rade bolji posel od onih za koje moras platit a takvih primjera imas kolko hoces!Cool

17 godina
neaktivan

@rambox. bravo,.to bi trebalo bit sticky..

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 17:24 (seneka).
17 godina
seneka kaže...

Ja nisam pročitao, al treba sticky. A o čemu pričamo? Cool

Pozdrav ljudovi. Kako je?

Čemu forumi kad imamo google... :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 17:44 (Ivan M.).
17 godina
neaktivan

Lijepo Cool. Stigao mi je objekitv; Sigma 50mm f1.4 Osmijeh

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

gle jedina dva alata koji mi nisu napravili štetu su CCleaner i glary registry repair,a pokretao sam ih na najmanje 10 kompova ..
nikad ništa..,a ako radiš s tuneup-om i sl optimizatorima moraš točno znat šta se smije obrisat..od brisanja praznih/duplih fajlova nikave koristi,al može bit štete..

Ne znam za te programe,napominjem još učim(ja sam negdje sada2ili3 razred OŠ u informatici)

rambox kaže...
General Zed kaže...

Tune Up Utilites ima i opcije s kojima se moze nekaj smrdat ak podesavas ili cistis kaj ne treba. Ja ga odavno ne koristim vec jer mi je postao sumnjiv a ne samo meni ima dosta prituzbi na njega, ne sviđa mi se kaj on stavlja servise svoje a drugi besplatni programi to ne rade uopce zapravo nije nista posebno taj program efikasan. Bolje ti je da koristis Glary Utilites Free, CCleaner za svakodnevno pospremanje i za defragmentaciju diskova Auslogics Disk Defrag s tim si miran i rade svoj posel odlicno za 0 kuna a bas je osvjezavajuce vidit da besplatni programi rade bolji posel od onih za koje moras platit a takvih primjera imas kolko hoces!Cool

Poneke informacije nisu dostupne,a i nisu baš svi zainteresirani reći baš sve...

seneka kaže...

Ako sam shvatio sticky bi trebao biti hvala.Baš sam čitao o nekoj temi u svezi hvala,tumb up i tumb down,veoma burno i žestoko se raspravljalo o svemu tome pa i o bircu i nespavalicama.Moram reći koliko nepotrebne energije je potrošeno u to,isto moram napomenuti da sam dobio dosta pomoći u bircu kao i u nespavalicama,a imam još tema na koje nisam dobio odgovor od stručnijih ljudi(jer ja sam nestručan u ovome ali želim naučiti ponešto o tome).Da ne dužim,zahvaljujem na ukazanim pogreškama,na pogreškama se uči,a ponekad pogreške niti ne vidimo.Zato je dobro da nam pogreške ukažu drugi,zar ne!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice