Večer. Može jedna kava.
Nema normalne Kave ali ima običan pišljivi Nescafe fučkaj ga.
Večer. Molim kapućino.
I tog je isto nestalo nažalost.
Večer. Može jedna kava.
Nema normalne Kave ali ima običan pišljivi Nescafe fučkaj ga.
Večer. Molim kapućino.
I tog je isto nestalo nažalost.
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
OPEN!
Dobar jutar svima
Jutrooo svima. Napokon!! Badnji dan, samo bez snijega :(
jutro sretni blagdani svima
još jedan Božić bez snijega..hebi ga
jutro sretni blagdani svima
još jedan Božić bez snijega..hebi ga
Hvala i tebi sve najbolje.
Snijeg još ima šanse čekaj večer tko zna možda se iznenadimo.
Dobro jutro svima.
bakalar mmm
Dan svima :)
Badnjak :D
Trebam dobru dušu koja će mi u chipoteci kupit prekidač i poslat poštom(nekakvih 5kn je pošta)
Trebam i nekog tko će mi naći na njihovoj stranici ovakav prekidač:http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/toy-machine/122500.aspx?page=1&jumpto=2411754&sort=asc&view=flat
Vidio sam jednom da je bio i takav prekidač sa crvenom plastikom kao poklopac pa molim da mi netko posta link tu. Hvala
Oprostite ljudovi, nisam znao gdje da postam
Ugodan dan svima.
Jeli možda netko zna gdje ima za kupiti one stare mehaničke štoperice u Zagrebu? Za tatu bih to htio naći, oduvijek je htio jednu...
PA ono, ako ima negdje one su jaako skupe.
ALI možda ima u vlaškoj ulici, ima jedan dučan, ima dosta toga. Nalazi se prije Petrove crkve. Onako imaju zeleni izlog, i imaju i neke gitare u izlogu.
Nalzi se na lijeovj strani ako gredaš iz smjera centra prema istoku...
Šta su me zatrpali sa PP :D
Dođem jučer 5 novih,danas 8,prekjučer 4...:)
U 6 mjeseci na forumu 320 PP :)
Jooooooj što volim ovaj dan, predobre volje sam.. pozdrav svima!
Zna ko kak da promjenim pozadinsku sliku youtube -a ?
Kad sam search -ao, nailazio sam samo kako promijeniti
background za svoj kanal, e a imože li se kako napraviti da mi youtube.com
ima crnu background umjesto bijele kako je originalno ?
**** ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ,SVIMA KOJI SLAVE ****
Zeza me internet,pa da iskoristim dok radi.
Zna ko kak da promjenim pozadinsku sliku youtube -a ?
Kad sam search -ao, nailazio sam samo kako promijeniti
background za svoj kanal, e a imože li se kako napraviti da mi youtube.com
ima crnu background umjesto bijele kako je originalno ?
Eventualno preko Stylisha, user "vlad0" je napravio nešto slično sa Bug Forumom.
Ugl, ako hoćeš sam, moraš poznavat CSS.
Ugodan dan svima.
Jeli možda netko zna gdje ima za kupiti one stare mehaničke štoperice u Zagrebu? Za tatu bih to htio naći, oduvijek je htio jednu...
PA ono, ako ima negdje one su jaako skupe.
ALI možda ima u vlaškoj ulici, ima jedan dučan, ima dosta toga. Nalazi se prije Petrove crkve. Onako imaju zeleni izlog, i imaju i neke gitare u izlogu.
Nalzi se na lijeovj strani ako gredaš iz smjera centra prema istoku...
Hvala, provjerit ću tamo.
Pozdrav svima, javljam se sa Linux Minta, čekam dok se instalira
Zašto Microsoft ne ubaci recimo web browser ili tako nešto da se možemo zabavljati dok se Windozeri instaliraju???
Jooooooj što volim ovaj dan, predobre volje sam.. pozdrav svima!
Bok svim birtašima, o pa i ti si malo navratil u Bircuz kak ide kod tebe inače samo nemoj popit previše fučkaj ga.
**** ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ,SVIMA KOJI SLAVE ****
Zeza me internet,pa da iskoristim dok radi.
Ček malo kam se žuriš pa nije još ništ službeno bez žurbe molim da ne bi padali Žutanjci.
Ja sam svjetski rekorder u kupnji poklona za najbliže! Samo pola sata mi je trebalo da obavim šoping.
Ja sam svjetski rekorder u kupnji poklona za najbliže! Samo pola sata mi je trebalo da obavim šoping.
Ebay->click,click,click.
Može to i brže.
Meni i manje(za neke frendove u školi) po kući sam pokupio par stavari:
1. Tablet iz 99' dečku koji si jako želi iPad
2. Šarafciger curi jednoj koja uvjek moj koristi za šestare i slično
3. VGA kabel
4. Gitarski kabel gitaristu
5. Grafiču prijatelju koji ima mx440
6. MicroUSB kabel curi.
Sigurno si imala neku pomoč, u vidu unajmljenih šljakera koji su trpali Košare pa ak su zabušavalji onda si ih čizmom nagazila jel tak bilo možda.
Ebay->click,click,click.
Može to i brže.
Hehehe baš to, u 4 klika ode lova.
Ebay->click,click,click.
Može to i brže.
mislim na to da izađeš iz gajbe i odeš među ljude kupiti nešto... izborit se za mjesto na parkingu, gurat se do blagajni i tak to...to su čari božićnog šopinga. :)
Sigurno si imala neku pomoč, u vidu unajmljenih šljakera koji su trpali Košare pa ak su zabušavalji onda si ih čizmom nagazila jel tak bilo možda.
ne,ne... samo znam di šta treba kupit. sve treba isplanirat pa onda nema problema. :))