Cijelo jutro birc prazan.Nitko ni da na kavu navrati,ovo je propast pa kad se propada,propadase sa stilom.Otvorena sezona do isteka zaliha ha ha
To im i ja kažem. Propadnimo sa stilom.
Al nitko ne sluša 
Cijelo jutro birc prazan.Nitko ni da na kavu navrati,ovo je propast pa kad se propada,propadase sa stilom.Otvorena sezona do isteka zaliha ha ha
To im i ja kažem. Propadnimo sa stilom.
Al nitko ne sluša 
ma jok
kakva propast
može meni kava s mlijekom i Coca Cola?
kaj ima kod vas ljudi, vidim smanjuje se broj pijandura i kavopija
ma jok
kakva propast
može meni kava s mlijekom i Coca Cola?
kaj ima kod vas ljudi, vidim smanjuje se broj pijandura i kavopija
ma evo, pripremam se za školu, 2. smjena :), igrao novi Wolfenstein (pogledaj temu Wolfenstein) i tak, ktb?
i kakav je po tebi?
pa meni je odličan, sve te moći, slowmotion i viel imam trenutno xP i meni se puno sviđa! mislim vrijedi igrat, ali nisam baš duže od 1 sat dnevno na kompu pa tak da rijetko imam vremena ...
EDIT: bolji sam od svog starog accounta :PPP
na starom Bes7 accountu sam imao 800 postowa u 3 mjeseca a sad 1004 posta u 2 mjeseca, baš sam spamer xD
pa meni je odličan, sve te moći, slowmotion i viel imam trenutno xP i meni se puno sviđa! mislim vrijedi igrat, ali nisam baš duže od 1 sat dnevno na kompu pa tak da rijetko imam vremena ...
a više sam vrimena, al stvarno više niti ne igran instaliram igru i bacim 2-3 sata i više nikako
ma Wolfenstein je zakon
prošao sam ga neki dan...
predobar, atmosfera za pet, fakat je preigriv
Dobar dan!
Evo mene s novim avatarom,šta kažete
?
Dobar dan!
?
..nije loš
pozz...sta se radi?? oce ko pomoc ovdje...plzzzzz
Bok,nažalost,neznam ništa o tome
Dobar dan!
?
..nije loš
To sam sebe uslikao
jel mi moze neko objasnit kak cu mjerit FPS-ove u igrama, ocu li najmanji il najveci FPS gledat? 
Skini Fraps pa snjim gledaj FPS,a možeš snimat movie i SS s njim
više neman ideja di tražit dio od coolera... i sad ne mogu prodat proc i ram
skinuo sam al nezz kak cu mjerit FPS-ove, ocu li gledat najmanji pa isčitat il najveci?
skinuo sam al nezz kak cu mjerit FPS-ove, ocu li gledat najmanji pa isčitat il najveci?
pa gledaj na najmanji...jel netko možda ima koji cooler od athlona, semprona socket 754
Otvori tab FPS i namjesti u kojem kutu hoćeš da ti ispisuje broj FPS-ova(kod mene je u gornjem desnom kutu)
joj ja imam cooler od AMD Sempron 3200+ al mi je na kompu od starog...
znaci da gledam na najmanji...ok
pa gledaj na najmanji...jel netko možda ima koji cooler od athlona, semprona socket 754
Imam od athlona 4000+ x2 kaj sam dobil s njim,sam mi je venta u qurcu ejr sam si radio s njim USB cooler
a onaj aluminij i ostalo imam.osim venta
jao gospodo
evo stavio sma skidat C&C Generals s ekspanzijom Zero Hour...
dok se samo sjetim koliok sam vremena na tome proveo, savršeni RTS ...
kad ce vise Generals 2 !?!?!?!
Imam od athlona 4000+ x2 kaj sam dobil s njim,sam mi je venta u qurcu ejr sam si radio s njim USB cooler
a ne triba mi vent nego ona plastika koja steže aluminij i socket od matične, pa na nju ide vent i onda se pomoću vida stegne vent s njom
a ne triba mi vent nego ona plastika koja steže aluminij i socket od matične, pa na nju ide vent i onda se pomoću vida stegne vent s njom
Neam ti ja to..ja se sjecam kad sam skidao sa svog da sam imao sarafe na ventu i to se nekim cudom zasarafi na aluminij i imao sam onaj mali vrageg koji se spoji na maticnu i cooler stoji i tak..Sorry dao bi ti al neam.
ček, a jeli neko zna jel se taj tvoj može stavit na socket 754, možda da se da nešto skemijat
U školi ti sigurno nisu rekli da smiješ na forum. 
Evo napokon završila škola, ma nisam bio preko školskog kompa nego prek moba :D
ček, a jeli neko zna jel se taj tvoj može stavit na socket 754, možda da se da nešto skemijat
Nebi znao dal se moj moze.
Nebi znao dal se moj moze.
ako ti nije proble, mis ako imaš matičnu da uslikaš socket u biti ja ću pa vidi ako isto onda može, a već
sam naša par matični di je isto
dimenzije moga aluminija su 7.7*6.8
Cek kaj da napravim? Slikam socket il? Iam ti ja pokvarenu maticnu koju sam spalio kad sam clocko xD...i taj cooler ...
najlakše da izmjeriš s ravnalom aluminij s one strane na koju ide na procesor