jutro, probudia se, opet nas malo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
di ste? jel ima koga?
Evo samo da se javim prije no što odem vanka 
...heh, ja sam to odavno rješio...
a mislim uz put uzeti ovaj idiotić jer vremena dobrog starog pentaxa su prošla...
A DSLR neki? Ili E-P1 
...pa ne bavim se više toliko fotografijom da bi mi se isplatilo davati preko tisuću eura za DSLR + dodatni objektiv,
a hibrid E - P1 nekak' mi se uopće ne sviđa, prvenstveno dizajnom 
dan ljudi sta se radi?evo u mene pada kisa...dosadujem se...bio malo vani vozikao se sa gti-jem i tako...
dan ljudi sta se radi?evo u mene pada kisa...dosadujem se...bio malo vani vozikao se sa gti-jem i tako...
sunce zasjalo nakon nekoliko dana oblaka i kiše... ja odradia 2-satni trening sad malo na
net, javit se pa s premanje na posa....gti lipo bome
sunce zasjalo nakon nekoliko dana oblaka i kiše... ja odradia 2-satni trening sad malo na
net, javit se pa s premanje na posa....gti lipo bome
gti...haha...nije lose nije lose...masina ipo ito 5-ica...leti...a evo mene vuce da sad malo zaigram uncharteda...ali vidit cu necu odmah...
Hola ljudi! Kako je....
dobro je
Hola ljudi! Kako je....
Bok svima kaj se radi, hola i tebi jel ima kaj ribolova kold tebe di su ribe spremne za razanj ili kak stvari stoje!
dobro je
Neka tako i ostane, jel da!
Hola ljudi! Kako je....
Bok svima kaj se radi, hola i tebi jel ima kaj ribolova kold tebe di su ribe spremne za razanj ili kak stvari stoje!
Ima se riba (evo neki dan 5 kg Arbuna/Fratara (i pokoja Pirka) je palo), ali sada se počinje orjentirati više prema lovu liganja i lovu zubataca do jedno sredine 12 mjeseca i tada gliser van na kopno, srediti ga i u rano proljeće natrag u more.
jel gleda ko tekmu...jedno sto imam rec o dinamu ----debili veliki
Ma kakvi linkovi od muzike.
Ostavite se corava posla 
Pozdrav. Kako ide? 
Pa ne moraš dvaput ponavljati post
Šta kažete na večerašnju igru dinama,za mene je to sprdnja!
Ma kakvi linkovi od muzike.
Ostavite se corava posla 
Pozdrav. Kako ide? 
...pa bilo je i boljih dana...
Znači danas je crnjak pa te alkohol opija
Kao i svaki dan, je tako Jurra 
Šta kažete na večerašnju igru dinama,za mene je to sprdnja!
Pa sta Dinamo zna igrat

Pozz ekipi!Eto me nazad,u još boljem izdanju.Vama fali malo pravog
,a ne kojekakve limunade.Šala-mala,uživajte! Ma ne duplam evo ovo ispada treći post,nije htjelo mi primiti pa ga stisne,pa neće,pa ga stisnem, pa neće,pa ga resetiram pa pišem ponovo i evo kaj je ispalo.Molim bez ljutnje,a moderatori to možda budu ispravili.Moje najdublje isprike...