Dobar dan :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Mitch mislim kako moraš poraditi na predizbornoj kampanji ili pojačati mitologiju, to se ne radi tako.
mislis vecer!
Amen to that....
(Ja sam prvi zamjenik, a rooswelt mu je tajnica)
LOL, pa vi niste normalni. S obzirom da sam ja The Brain ja sam glavni.
Dok ne dođe Ivo. Ili Miro.
Ja sam na 2400 i sitno...
@Mitch mislim kako moraš poraditi na predizbornoj kampanji ili pojačati mitologiju, to se ne radi tako.
Onda bum ko HDZ :
SVIJET VOLI POBJEDNIKE....
Amen to that....
(Ja sam prvi zamjenik, a rooswelt mu je tajnica)
LOL, pa vi niste normalni. S obzirom da sam ja The Brain of a smurf ja sam glavni.
Dok ne dođe Ivo. Ili Miro.
Glasajte za jednoga od ovih predivnih momaka.
6 | Zoharbizo |
---|
Nastavak...
0 | Bobica257 |
---|---|
2 | Mitch |
0 | Rooswelt |
7 | Šefica |
A za koga glasati ahhh, javite mi se u pp.
S obzirom da je stručni tim sastavljen od mene i... mene utvrdio da sam ja šef, predsjednik Foruma, prebacimo se na nebitne teme.
Kako se zove ona stranica s odličnim wallpaperima?
mislis vecer!
može i to :)
Što se radi :D
S obzirom da je stručni tim sastavljen od mene i... mene utvrdio da sam ja šef, predsjednik Foruma, prebacimo se na nebitne teme.
Jos nisi dobia.
Možda ovo.
Ajmo malo ljudi predizbornih obečanja da čujemo glas razuma.
Predsjednik je samo jedan, i on mora imati takvo ime (nick)
Dakle, taj sam
One koji se ne slažu, silom ćemo srušiti
Predsjednik je samo jedan, i on mora imati takvo ime (nick)
Dakle, taj sam
One koji se ne slažu, silom ćemo srušiti
Umisto da lazes sam sebe glasaj za mene gore.
Možda ovo.
Hvala ti podaniče, bit ćeš nagrađen.
Ako glasate za mene imat cete sve u bircu,zgodne konobarice,pice,koje je besplatno uvijek i moja podrska ce biti tu.Bit cu vam najbolji prijatelj.
Hvala ti podaniče, bit ćeš nagrađen.
Misliš Bog će mi platiti vatikan karticom.
Ako glasate za mene imat cete sve u bircu,zgodne konobarice,pice,koje je besplatno uvijek i moja podrska ce biti tu.Bit cu vam najbolji prijatelj.
Ja sam ipak hetero.
Kojeg ste političkog opredjeljenja vi meni recite pa ćemo onda vidit kome ide moj glas (al za sada šefu :D)
Kojeg ste političkog opredjeljenja vi meni recite pa ćemo onda vidit kome ide moj glas (al za sada šefu :D)
Nema potrebe da imam politicko opredjeljenje kad svi isto rade,KRADU,samo neki manje a neki vise.
Ko glasa za mene neće dobiti Apsolutno ništa, samo ću ja dobiti predstavništvo, a vi bu te zviseli.
Hej! barem pričam istinu.
Baš je teško pisati s jednom rukom.
Nema potrebe da imam politicko opredjeljenje kad svi isto rade,KRADU,samo neki manje a neki vise.
dobro, znači tebi nedam svoj glas :D Moraš mi obećati nešto lijepo :D
@bobica a s drugom fapaš ili šta :D
dobro, znači tebi nedam svoj glas :D Moraš mi obećati nešto lijepo :D
@bobica a s drugom fapaš ili šta :D
Pišem zadaću iz matematike, Multitask trening.
Ok ljudi, najviše što vam mogu obečati je da ću držati birc uredan, dakle izbicivanje ljudi u 10 sati i sl
Mislim, neću ga zatvarati, jer nisam ja posluga, ali budem prijavljivao one koji se nebudu držalii reda
Ajmo kandidati još malo farbanja, narod želi čuti koju riječ.
ba s utkamice dobili 6:0, sve sam prigleda s klupe,
jbga kad me neće zdravlje, bitno da je brat brania...
Ja obećajem da ćemo se riješiti SVOG duga u bircu bez da stegnemo ijedan remen...
Također obećajem jeftiniju cugu u bircu za dugogodišnje posjetitelje i k tome zaposlit ću ljude koji znaju svoj posao
MTP - Ministarstvo trollovskih poslova - Ivan - koji je vrstan sa trollovima te za svakog uvijek ima spreman MTT (Mato Troll Test - koji je vodeći standard u Europi i šire)
te ostala ministarstva kojih se ne mogu sjetiti :D
Naravno tu su drugi čelni ljudi Nello koji nas uvijek pozdravlja i naš dragi zatvarač i otvarač birca I.Kk (koji i dalje odlučno priznaje da nije bot)
Tu je fromcelltohell - naš osnivač birca i još mnogi drugi ;)