Eh, da - Zna li itko kada je službeni kraj akademske godine?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa da, vruće je nego u Zagrebu, ali ova odgoda je kako su i rekli više zbog turizma nego temperatura.
Zar nije smješno da pola učenika počinje na jedan datum, a pola tjedan dana kasnije?
BTW bolje vam je da vidimo neke rezultate od produžene sezone što se turizma tiče. Svake godine obaramo rekord, a love nigdje.
Giga ak je nekome škola kasnije zapoćne znači i kasnije će završit oko tjednan dva. Čak ak nekome škola ranije započne i ranije završi školska godina. Uh ja davno davno svoje završio.
Zar nije smješno da pola učenika počinje na jedan datum, a pola tjedan dana kasnije?
BTW bolje vam je da vidimo neke rezultate od produžene sezone što se turizma tiče. Svake godine obaramo rekord, a love nigdje.
Giga ak je nekome škola kasnije zapoćne znači i kasnije će završit oko tjednan dva. Čak ak nekome škola ranije započne i ranije završi školska godina. Uh ja davno davno svoje završio.
Završit će u isto vrijeme, kraj školske, samo će nama zimski trajati kraće.
jutro, a koja milina leć u 5 i probudit se u 1. ma nemože bolje!!!
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-judge-dredd-cdkey/115694.aspx
BUMP-er sticker! ajde ljudi bilo tko hitno je!!
ja vidin samo crte...
naravno da može
naravno da može
ako se probudiš u 3, onda je!!
pozz svima
Dobar dan 
Bok svim birtašima, ok Kavica je tu a di je neka Kifla ili neko Pecivo recimo Piroška da se ima iza čega srkat.

jutro, a koja milina leć u 5 i probudit se u 1. ma nemože bolje zaslužia san barem Srebrnu Medalju za ovaj potez!!!
naravno da može
ako se probudiš u 3, onda je!!
Krasno fučkaj ga leč u 5 i onda se dič u ovakvo vrjeme i još se tim hvalit okolo.

Bok svim birtašima, ok Kavica je tu a di je neka Kifla ili neko Pecivo recimo Piroška da se ima iza čega srkat.

Nema, samo kava 

Nema, samo kava 
Ima samo ujutro a popodne ih nema pa je vajda neko maznul. Hehe
Evo sada kada je Jurra stigao, vrijeme je za pivu 
Ajde Jurra plati rundu 
...nisam stigao, vidiš valjda po naslovu da sam promašio temu...
...nisam stigao, vidiš valjda po naslovu da sam promašio temu...
Pa kad si pijan
Kako ne promašiš birtiju kad netko časti 
Jeste znali da sami sebi možete poslati privatnu poruku na Bug forumu 

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-judge-dredd-cdkey/115694.aspx
BUMP-er sticker! ajde ljudi bilo tko hitno je!!
dosadan si
evo ja cu
eh što volim ove multiće prijavljivat :D
eh što volim ove multiće prijavljivat :D
Multići su zakon