- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro vam jutro!
Evo odlučio sam da vam počastim piče od kojih sam upravo danas napunio 2 godina na forumu. Izvolite i poslužite se.
Eh, da, to su dani radosti. Još se uvijek sjećam kada sam ja napunio dvije godine.
Leti, leti, leti, leti, leti .......... švicarac .
Evo našao sam jedan zanimljiv oglas za posao C# programer : http://www.posao.hr/oglasi/c-programer-m-z/301391/
Jutro svima.
baš mi danas došla rodbina iz švicarske...
baš mi danas došla rodbina iz švicarske...
haha i meni
mozda smo neki rodjaci xD
Savjet...nemojte kupit Ožujsko Jabuka,it sucks :=)
Ak ovako nastave sa tim pivama moci ces ih u vocarni kupit
Savjet...nemojte kupit Ožujsko Jabuka,it sucks :=)
Sad mi baš dođe da ga uzmen i probam.
To je naravno samo moje mišljenje,možda se nekome svidi.Limun je bio pravi pogodak,a kak su nastavili još ćemo probat sa okusom marelice,breskve,krumpira,mrkve i ko zna čega još :)
Meni je od limuna jedino dobro karlovačko, ostala mi nisu nešto, a ovo od jabuke ću popodne kupit pa kud puklo da puklo.
Meni je od limuna jedino dobro karlovačko, ostala mi nisu nešto, a ovo od jabuke ću popodne kupit pa kud puklo da puklo.
Meni je to ko da pijem sok
sad ste me zainteresirali za tu jabuku :D
pozdrav ljudovi... aj da vas pitam, dal mogu ja router od tmobilea koristiti kao wifi antenu, to radi skajpa jer mi u sobi slabo vata pa mi je veza shebana
dobar daan
Jeste pili desperados, pivo s okusm tekile
nije vrijedna tih 15 kn
meni niš ne valja
Đe to ima za upiknut?
Da, prije jedno 10-ak godina i ne valja....niti je tekila, niti je pivo imho bezveze stvar + nije cak ni ok.
P.S.
Naglasavam da meni ne valja, nekima se mozda i svida.....
Đe to ima za upiknut?
u svim velikim dućanima...tipa konzum.
Boze,ovaj PS3 za otvoriti je muka,xbox 360 se otvara u 5 min za ovaj ludi ps3 mi treba 15 min,100 srafova lol
Da, prije jedno 10-ak godina i ne valja....niti je tekila, niti je pivo imho bezveze stvar + nije cak ni ok.
P.S.
Naglasavam da meni ne valja, nekima se mozda i svida.....
Da, tako je i meni, okus je nekako nedefiniran, nije mi jasno što su htjeli postići.
Boze,ovaj PS3 za otvoriti je muka,xbox 360 se otvara u 5 min za ovaj ludi ps3 mi treba 15 min,100 srafova lol
zasto ga otvaras ?
Dobri dan narode dajte mi neki prijedlog za maticnu plocu ovakvog tipa
1 dosta prikljucaka za hdd
2 ram ddr3 proc ne bitan
3 mora raditi 365 dana u godini
4 za graficku jedan utor
5 utore za dodatne kartice zvuk tv usb itd
6 jeftina a dobra (cudo necu lose a skupo)
unaprijed hvala
zasto ga otvaras ?
jer ga od kupnje nisam niti jednom otvarao,i jednostavno ga zelim uzdrzavati koliko je to moguce,upravo sam skidao staru termalnu pastu,covjece,toliko je tvrda,uskoro pretpostavljam da bi mi jednostavno pokucao na vrata YLOD da ga sada nisam ocistio