Koliko ja vidim on samo pije.
Bez uvrede 
Ma kakvi, ako i pijem to je s ekipom za prigodu, jednom, dva put, eventualno triput mjesečno mjesečno, nego eto, tako je ispalo.
Koliko ja vidim on samo pije.
Bez uvrede 
Ma kakvi, ako i pijem to je s ekipom za prigodu, jednom, dva put, eventualno triput mjesečno mjesečno, nego eto, tako je ispalo.
pozdrav :D
što se radi?
Dosadni ste s tim referal linkovima!
što se radi?
Aloha!
Evo malo za promjenu pospremio nered u sobi:)
Aj bar nije nepodnošljivo vruće.
Aloha!
Evo malo za promjenu pospremio nered u sobi:)
Aj bar nije nepodnošljivo vruće.
i ja imam takvog posla...
moram razvrstat i testirat hrpu komponenti, a još mi treba doć paket od jednog forumaša
pa da onda posložim nekoliko kompova i poklonim kom je potrebno
što se radi?
pisem neke gluposti iz dosade na forumu
naravno komentari na neke videoe
Trebao bi i ja složit popis šta imam i šta mi treba.
Prošli tjedan sam poklonio jedno računalo: neki sempron, 512 rama, 80 gb hard. Za net odlično.
Jedino nikako do 939 matične:(
ja poklonim u prosjeku jedno mjesečno, kako skupim komponente...isto za net kompove...
nemogu ni ja nabavit 939 matičnu, a ni 754 baš ne nalazim...
osim toga ni napajanja baš neidu :/
ja poklonim u prosjeku jedno mjesečno, kako skupim komponente...isto za net kompove...
nemogu ni ja nabavit 939 matičnu, a ni 754 baš ne nalazim...
osim toga ni napajanja baš neidu :/
trebas vidjet kolko je s939 maticnih bilo neki dan na rasprodaji na jakusevcu...
ja sam iso trazit neki stari skener da si napravim nesto iz bug samogradnje ali nisam nasao.
trebas vidjet kolko je s939 maticnih bilo neki dan na rasprodaji na jakusevcu...
ja sam iso trazit neki stari skener da si napravim nesto iz bug samogradnje ali nisam nasao.
eh jbg nisam ja te sreće da naletim na nešto takvo
eh jbg nisam ja te sreće da naletim na nešto takvo
probaj nac po oglasniku, mozda ako kupis nesto dobijes maticnu gratis ili obratno
najprije inventura dijelova onda ću nabavljat :D
Ej ljudi,sta ima.Evo i mene. :)
Koliko traže na Jakuševcu za te 939 mbo?
Ivo javi sutra jel stiglo i jel sve ok.
a kako koje...bilo je nekih matx za koje prodavaci nisu ni znali da bi trebale bit jeftinije od ovih ATX, bilo je oko 25 kn ja mislim, nisam gledao, otici cu koji dan opet pa javim
edit - frend reko da su ove ispravne bile po 80 kn komad
Budem ne brini:)
A shit, zaboravio sam onom dečku neonke poslat. A u pm!
Idem mu mail poslat da ću sutra se zaletit do pošte i poslat. Kako sam uspio zaboravit:(
A sunce ti! Ovdje me neki debil tražio 300 kn!!!

imas po njuskalu za 150 - 250 kn...
300 KN ???
pa za 300 kn se nade jedna rabljena asrokica koja ima podrsku za bulldozere !!
stvarno debil
Pa za 300 kn sam bio kupio nedavno neku 775 sa onboard grafom i nekim dvojezgrenim C2D procom!
Ma ima tu po Rijeci mudrijaša koji uvjere ljude da su im kompovi sranje i onda dobiju čitavu konfu mza 50 eura a nakraju kad je rasprodaju u djelovima dignu poreko 1000 kn.
Jednom sam radio komp jednoj ženi koju je neki lik šta im u firmi održava računala oderao 1800 kn za zamjenu harda!!!
Još je žalosnije da je taj hard ostavio unutra spojen a matična ga nije prepoznavala jer je totalno crko.
Bok svim birtašima s tom 939 maticnom na Jakuševcu, lako moš dobit zaglavljeni Čvarak ili Čevap na njoj ili slicna cuda pa kad dođeš doma i sve spojiš sljedi salva psovki i slicno.

Upravo se pozdravio sa svojim segate hardom od 500gb,kako kaže seatools 109 bad sectors :)
Upravo se pozdravio sa svojim segate hardom od 500gb,kako kaže seatools 109 bad sectors :)
i ja sam sa mextorovim eksternim neki dan
jos mi nisu priznali garanciju 
I opet imas vise mista od mene duplo,ajde nije valjda da imas TB podataka.
i ja sam sa mextorovim eksternim neki dan
jos mi nisu priznali garanciju 
Meni već jedamput mijenjali taj segate,isto bad sectors i dali mi novog.
Al sad više nemam garancije :(
Meni su klinke od bratića srušile sa stola Seagatea od 500gb sa svim trkama F1 od 91-e:(
I opet imas vise mista od mene duplo,ajde nije valjda da imas TB podataka.
Ma nemam,ovaj treći od 320 mi prazan bio.Na njega idu sad novi windowsi.
Već se "peku" novi windowsi,ovo pišem sa sestrinog kompa(tjera me van iz svoje sobe al se nedam hahaha)
Može prijevod na hrvatski
, znam da nije dobro, ali molim za poduku ako bi se meni ili nekom drugom kao ja dogodilo??!!
Možda ti traje tvorničko još jer naši daju 3 a ponekad je tvorničko 5 godina.
Samo će bit puno muka:(
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/korist-tvornickog-jamstva/74614.aspx