Bog,ljudi sta ima...idem sutra u Sarajevo po ovoj žegi...glava mi se usijala ko zeljezo..bazen puko..Dobar dan..hahahahahahaha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slabi ste sa spamanjem, pa evo da malo pokrenem:
SPAM !!!!!!!!!!
Bok decki...nisam sudjelovao u temi al sam se podosta puta dobro nasmijao xD
molio bih vas za jednu usluga, ima neko natjecanje da se dobije game server za cod4 i ja sam na 4. mjestu a 1,2 i 3 dobivaju server. Ja sam htio taj server za bug ekipu da dam posto ga vise nemamo
evo molim vas pomozite
hvala svima koji su kliknuli ali i dalje nemogu stici na to 3. mjesto a vjerujem da ovdje ima puno ekipe stoga molim vas pomagajte! :D
Evo ja radim, kliknem,resetiram vezu na routeru,kliknem opet (ne može se 2 puta kliknut sa istim ip-om,pa resetiram vezu)
Bok decki...nisam sudjelovao u temi al sam se podosta puta dobro nasmijao xD
molio bih vas za jednu usluga, ima neko natjecanje da se dobije game server za cod4 i ja sam na 4. mjestu a 1,2 i 3 dobivaju server. Ja sam htio taj server za bug ekipu da dam posto ga vise nemamo
evo molim vas pomozite
hvala svima koji su kliknuli ali i dalje nemogu stici na to 3. mjesto a vjerujem da ovdje ima puno ekipe stoga molim vas pomagajte! :D
Evo ja radim, kliknem,resetiram vezu na routeru,kliknem opet (ne može se 2 puta kliknut sa istim ip-om,pa resetiram vezu)
e care hvala ti...da imam ruter pa samo bi stancao
Wii rulaaaaaaa!
Koja je to zabava :) jel zna neko jel se moze softati crna konzola?
Izabirem domenu za stranicu "Hrvatski znanstvenik" pa me zanima za koju mislite da je najbolja (ili mi vi predložite neku) (nastavak u drugom postu):
10 | hrvatskiznanstvenik |
---|---|
2 | hrznanstvenik |
0 | hrvznanstvenik |
Nastavak (neću .hr jer je preskupo,500kn na godinu)
1 | .com.hr |
---|---|
14 | .com |
1 | .org |
1 | .net |
Wii rulaaaaaaa!
Koja je to zabava :) jel zna neko jel se moze softati crna konzola?
imam i ja wii....i stvarno isplati se svake lipe samo sto sam ga ja dobio na nagradnoj igri :D
a ovo za crnu konzolu..AHAHAHAHAHAHAHA...pa vazna je verija software na wiiju a ne boja
to pogledaj pa javi, jer ja znam softomd i softmodo sam svog
buahahaha...pa ovo ni 20kn nemos naplatit http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-softmod-svih-wii-konzola/107534.aspx?page=0&jumpto=2091003&sort=asc&view=flat
Odaberi hrvatskiznanstvenik.org ili hrvatskiznanstvenik.net.
Dan!
Evo ja malo promjenio avatar, šta kažete?
ne mogu virovat, disk ima bad sectore, odnija u protis di sam ga kupija kad ono PRIMIŠE GA
čudo nevidjeno, kod protisa se moze isto davat za popravak
Baš sam mislio napisati kako je forum u banani, kad ono to kod mene
Bok svim birtašima a kaj buš to je tak, sve je kod nas prilično Bananizriano do daske bolje ti odi donesi malo veču kantu punu mrzle Limunade da se naločemo kak spada i ublažimo ove vručine.
Dobar dan...
lzgr imaš dizajn custom made? ili neki cms sa templateom? ili treće nešto?
Dobar dan...
lzgr imaš dizajn custom made? ili neki cms sa templateom? ili treće nešto?
Dobar dan.... Upravo se probudio i malo bit s vama....
Jel vama forum ispušta neke čudne zvukove mene ovo prestrašuje već. Neki klikovi, bipovi. Što se događa ?
Jel vama forum ispušta neke čudne zvukove mene ovo prestrašuje već. Neki klikovi, bipovi. Što se događa ?
A neznam nečujem ni ja jer sam gluh ko top. Možda ti se čini.
De ne plaši ljude... Strava beepovi, klikovi?:O
Nego jer se netko zanima da bi svirao u rock bendu a da je iz okolice Rijeke-Opatije?
Genre punk-rock-Nirvana..XD
nadam se nekoj kiši al kak izgleda ništ od toga
Dada i ovdje su rekli prolazni lokalni pljuskovi pa nišXD
Dada i ovdje su rekli prolazni lokalni pljuskovi pa nišXD
ja podno Učke čekam da padne pljusak i ohladi malo :)
Jel znate možda jel pomaže ona Sensodyne pasta kada su zubi osjetljivi na hladno i toplo i to? Čovječe ne mogu piti vodu koliko boli, a da ne pričamo o lubenici. Mislim to je iskočilo samo od jednom, ja zadnjih 7 godina NIKADA nisam imao problema sa time, zubi su mi jedino što mi je zdravo može se reći. Jeli tko probao Sensodyne?
Jel znate možda jel pomaže ona Sensodyne pasta kada su zubi osjetljivi na hladno i toplo i to? Čovječe ne mogu piti vodu koliko boli, a da ne pričamo o lubenici. Mislim to je iskočilo samo od jednom, ja zadnjih 7 godina NIKADA nisam imao problema sa time, zubi su mi jedino što mi je zdravo može se reći. Jeli tko probao Sensodyne?
znam kako ti je, nesmijem pit pre vruće a ni pre hladno, i da neki dan sam zagrizo jaaako ohlađenu lubenicu, ajme koja je to bol bila, nisam nikad probavo nike paste jednostavno se suzdržavam od tih velikih razlika u temperaturi,
P.S. piva može bit hladna, od nja ne bole
Ljudi, jel znate di se mogu naci jeftini kontroleri za wii? ne mislim na nastavke, vec na remote i nunchuck?
Evo moj prvi post u bircu ekipa.
Evo moj prvi post u bircu ekipa.
Welcome buddy;)
Drek, čistio sam komp od bake,sa onim čudom od kompresiranog zraka,kondenziralo se na cooleru od procesora,jel će bit šta?
Cooler je ovakav: http://www.dansdata.com/images/i845s/newp4cool440.jpg
Drek, čistio sam komp od bake,sa onim čudom od kompresiranog zraka,kondenziralo se na cooleru od procesora,jel će bit šta?
Cooler je ovakav: http://www.dansdata.com/images/i845s/newp4cool440.jpg
baka ti ima komp????