- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prelazim sve epizode Sama and Maxa.
Dobar dan ćibadi.
Kako ste (nemojte o vrućini samo, znam kako Vam je, kod mene 38°C inače, ali pošto ventilator "duva" bolje je)?
pozz svima
a je vruceeeeeeeeeeeee
kad ce forumula da ne mislim na vrucinu vise :S
Što bih volio da sad padne oni jedan kratki ljetni pljusak! Savršeno ohladi zrak!
Što bih volio da sad padne oni jedan kratki ljetni pljusak! Savršeno ohladi zrak!
Ili snijeg...
Ili snijeg...
Ne vidim teorijsku šansu da sada padne snijeg za razliku od naglog pljuska koji je gotovo pa uobičajen. Zato se nadam da će danas potrefiti.
ma oce vraga pasti, nismo mi te sriće :S
eventualno par kapi da digne sparinu i onda jos gore :S
fali mi ona bura šta je bila prije ove vrućine
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fps-cfg-cod2/107384.aspx
kad stavim com_maxfps 1000 iman do 360 fpsa ali mi varira ofc. kad stavim com_maxfps 333 iman 250 - 280 fps, a zelim imati bar 333 lock posteno
Koje su teorijske šanse da ovaj gore primjeti razliku između 200 fps i 300 fps?! Oko može oko 25 fps, a za ugodno igranje koliko čujeM 70-80 fps.
kad stavim com_maxfps 1000 iman do 360 fpsa ali mi varira ofc. kad stavim com_maxfps 333 iman 250 - 280 fps, a zelim imati bar 333 lock posteno
Koje su teorijske šanse da ovaj gore primjeti razliku između 200 fps i 300 fps?! Oko može oko 25 fps, a za ugodno igranje koliko čujeM 70-80 fps.
Ima par shema kad se zaključa FPS na 333, koliko ja znam brže pucaš, teže te kaće metci, više ( duže ) skačeš i tako to.
Ima par shema kad se zaključa FPS na 333, koliko ja znam brže pucaš, teže te kaće metci, više ( duže ) skačeš i tako to.
Pozz kolege forumaši & birtaši
Ako Vas kaj tješi i ja krepajem od vrućine XD
Zato ćemo se poslužiti Kumovom "medicinom" da to otklonimo :P
Bok svim birtašima a bumo nekak izdržali te vrucine, neki Ventilator i ok bude usput kakvu to Krigletinu Pive nudi ova Cura na fotki pa to nije po ISO standardima preveliko je to bu Cura nategnula ruku fučkaj ga.
Bok svim birtašima a bumo nekak izdržali te vrucine, neki Ventilator i ok bude usput kakvu to Krigletinu Pive nudi ova Cura na fotki pa to nije po ISO standardima preveliko je to bu Cura nategnula ruku fučkaj ga.
Oj, Rambox, kak' kod tebe? Evo ja se cijeli dan i noc hladim ventilatorom i preživljavam nekak
ja sam izvadio ventilatore iz kucista i ladim se dok nekupim pravi
Zna li netko nešto o ovome:
Imam problem s ovim hal.dll na XP Proffesional SP3. Dobijem BSOD više puta dnevno zbog ovoga. Evo sadržaj minidumpa:
On Sat 9.7.2011 16:18:34 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini070911-01.dmp
This was probably caused by the following module: hal.dll (hal+0x58DB)
Bugcheck code: 0x9C (0x4, 0xFFFFFFFF80546DF0, 0xFFFFFFFFF2000000, 0x70F0F)
Error: MACHINE_CHECK_EXCEPTION
file path: C:\WINDOWS\system32\hal.dll
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: Hardware Abstraction Layer DLL
Bug check description: This bug check indicates that a fatal machine check exception has occurred.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system which cannot be identified at this time.
Što raditi? Jedino što mi pada na pamet u ovom trenutku je pokušati repair sa windows diska, ili kompletan reinstall.
kako me nerviraju ovi s reklamiranjem...ja bi ih sve
Zna li netko nešto o ovome:
Imam problem s ovim hal.dll na XP Proffesional SP3. Dobijem BSOD više puta dnevno zbog ovoga. Evo sadržaj minidumpa:
On Sat 9.7.2011 16:18:34 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini070911-01.dmp
This was probably caused by the following module: hal.dll (hal+0x58DB)
Bugcheck code: 0x9C (0x4, 0xFFFFFFFF80546DF0, 0xFFFFFFFFF2000000, 0x70F0F)
Error: MACHINE_CHECK_EXCEPTION
file path: C:\WINDOWS\system32\hal.dll
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: Hardware Abstraction Layer DLL
Bug check description: This bug check indicates that a fatal machine check exception has occurred.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system which cannot be identified at this time.
Što raditi? Jedino što mi pada na pamet u ovom trenutku je pokušati repair sa windows diska, ili kompletan reinstall.
Ako problem ne popravila i najbolje reinstaliraš sve čisto. Ovako možda si pokupio neki maliciozni program pa prave probleme. Jesi skeniro antivirsnom programom? I virus može zarazit bez tvog znanja.
A nemoj mene. Mene je strah...
Oj, Rambox, kak' kod tebe? Evo ja se cijeli dan i noc hladim ventilatorom i preživljavam nekak
Ide pomalo gura se tj hladi se fučkaj ga.
Ak misliš na F1 na NET TV a cuj to je tak nema druge, bez reklama nema ništa nije to BBC hebiga najbitnije da sad ljudi mogu gledat 16-9 signal kak je u originalu a ne ono sranje na HTV prije i vozi miško.
Ak misliš na F1 na NET TV a cuj to je tak nema druge, bez reklama nema ništa nije to BBC hebiga najbitnije da sad ljudi mogu gledat 16-9 signal kak je u originalu a ne ono sranje na HTV prije i vozi miško.
ma ne, NET mi je super i prijenos je odličan...s obzirom da je to lokalna tv ne smetaju mi reklame...pa bilo ih je i na HRT-u, a još im se svaki mjesec plaća 80kn (g*vna jedna)
kažem za ove koji stavljaju linkove ne forum i mole da se klika na njih...
Oj Rambox, pa di si ti meni, nema te 100g.
Ethan je kralj.. Ova mi je pored Ancient World najbolja (ili barem jedna od boljih)...
Inače, respekt prema Claptonu mi je ostao još od mlađih dana, dunno why, al' tak' je...
Primjeti zato što je uključio da mu pokazuje FPS u igrici. i onda zna koliko mu vrti :)
zanimljivo zar ne
kako da u win7 64 bit naredim da kad kliknem na neki folder da se ne otvara u novom prozoru nego na postojecem