Jutro 
...otkud ti tak' rano...btw da nisi putem negdje vidio onog početnika seneku...
Jutro 
Ne zelim zapocinjati neke teorije zavjere ali citao sam ono sto je luxx napisa u vezi ep-a meni je isto jako žao što se to dogodilo,ocu reci pogodilo me ali danas sam gledao na njegov acc par puta i svaki puta kada dodem se promjeni datum zadnje prijave što je jako cudno,ja mislim da njegova cura ima i pametnijeg posla.
Evo samo kazem sto sam primjetio i jako mi je žao što se to dogodilo ali ovo mi se ne cini bas normalno,bio sam jedno vrijeme sa njime posvađan ali kad su mi vratili acc sam se pomirio,barem ja tako mislim.
Igore R.I.P. :(
Njegov brat ima njegove korisničke podatke pa se prijavljuje i čita ovo što se piše u temi.
Oživi i moju sandbox temu 
U zadnjih 30 minuta sam naletio na 2 zaredom pi*ke na omegle-u, u povijesti omeglea... Inače muški organi su češći, podsjeti me na pokemone...
A to su muškarci s troll gifovima
pozdrav svima...radi se nešto pametno ili samo spamate?
Oživi i moju sandbox temu 
U zadnjih 30 minuta sam naletio na 2 zaredom pi*ke na omegle-u, u povijesti omeglea... Inače muški organi su češći, podsjeti me na pokemone...
A to su muškarci s troll gifovima
Obični omeggle je bezveze, CleverOmegle je bolji (lik koji bi inače chatao s vama, chata s cleverbotom a vi se smijete budalama), a o omegle chatroom da ne govorim.
Ne zelim zapocinjati neke teorije zavjere ali citao sam ono sto je luxx napisa u vezi ep-a meni je isto jako žao što se to dogodilo,ocu reci pogodilo me ali danas sam gledao na njegov acc par puta i svaki puta kada dodem se promjeni datum zadnje prijave što je jako cudno,ja mislim da njegova cura ima i pametnijeg posla.
Evo samo kazem sto sam primjetio i jako mi je žao što se to dogodilo ali ovo mi se ne cini bas normalno,bio sam jedno vrijeme sa njime posvađan ali kad su mi vratili acc sam se pomirio,barem ja tako mislim.
Njegov brat ima njegove korisničke podatke pa se prijavljuje i čita ovo što se piše u temi.
Isto je to meni malo cudno,kad meni netko umre ne gleda se televizija a kamoli ide na PC.
Neželim reci da je sve ovo laž nego sam u šoku a i sve nešto u vezi ovoga mi malo cudno djeluje
Super:(
Isto je to meni malo cudno,kad meni netko umre ne gleda se televizija a kamoli ide na PC.
Neželim reci da je sve ovo laž nego sam u šoku a i sve nešto u vezi ovoga mi malo cudno djeluje
Super
A gle, od tugovanja koristi nema, treba živjeti dalje i sjećati se samo dobroga.
hvala ti :)
Super
A gle, od tugovanja koristi nema, treba živjeti dalje i sjećati se samo dobroga.
Da,jucer sam sa protjeranim accom isao na bug i vidim ovo,prijavio sam se na svoj multi acc koji sam dao frendu da bi izrazio sucut i mislim da posto je ovdje imao puno priatelja da zasluzujemo barem vidjeti sliku sa posljednjeg ispracanja jer preko PC-a se nemože ništa.
btw. Sretan ti rođendan i od mene.
edit: Pa dobit ćete slike, a i ovi koji dođu mogu posvjedočiti.
Ali how are U? ;)
Sretan ti rođendan!
Sretan ti rođendan!
hvala :)
Sretan ti rođendan!
sretan ti rođendan i od mene... znači danas ti častiš 
sretan ti rođendan i od mene... znači danas ti častiš 
nećemo častit...nije primjereno...
@Weky - savjetujem da isto uradiš, uljudno zamoliš i voila! :D)
Netreba. Uopće mi neznače ništa te značke, koliko sam dugo, koliko imam zvjezdica... Isto kao što me zaboli što netko sa ovog foruma/i općenito interneta misli o meni.
Kak to da si se vrnul na Bug, i još pod ovakvim Partizanskim nikom sigurno te uhvatila Bugomanija priznaj pola ti opraštamo a ona druga polovica ida na kredit se razme uz pristojnu kamatu fuckaj ga.

pozdrav svima...radi se nešto pametno ili samo spamate?
Vidim da ti je rockas jel pa onda sve najbolje kaj drugo.
Vidim da ti je rockas jel pa onda sve najbolje kaj drugo.
hvala 
jbt ovdje u oglasniku skoro sve cijene veće nego u dućanu :/
Jutro 
A čuj bilo je previše promila pa nisam siguran jesam li njega vidio ili je to bio netko drugi 
chat virus manijaka.
Nenad
chat virus manijaka.
Lijepo, lijepo :)
Rekao medo da ako želim, da poredim malo dizajn, pa ću kad uhvatim malo vremena. Iako, i sadašnji dizajn je dobar
Btw. u ovoj slici gore, natpis Solution je malo van okvira, nije dobro poštelan ;)
Danas je i meni staroj rođendan, damn, ima ih.
Btw. Dan svima.
Večer Jurra, rambo i ostali, sretan ročkas ko slavi
Večer Jurra, rambo i ostali, sretan ročkas ko slavi

hvala vam :)
Sretan rođ pron-mario!