Inace odlucio sam kupiti laptop preko ujaka u njemačkoj... Pošto on može lijepo tax free, i moze mi ga lijepo prenijeti, a probat cu naci nekog della u blizini... XPS-a s english tipkovnicom... ili cu mjenjati tipke kad mi donese... :)
Jej...
malo teže će se nać s eng tipkovnicom, al nadam se da ima
ma to nije problem...
ili se navikneš koristit i sa njem tipkama :D
Dobar dan, kako ste i šta se radi?
Kužim, kužim. A gle onaj Alen što sam njemu poklanjao PC komponentu jučer sam poslao i baš mi je javio da je stigla. 5 kg paket i poštarinu platio 20kn.
Pozdrav, sta se radi? :D
Ma poslao kao obično zato je jeftinija, ako se preporučeno šalje tad više novca.
EDIT: Koja lokacija? Ma lako raspitam u pošti.
Pozdrav, sta se radi? :D
Evo ja sam jednom forumašu poklonio pc komponenti i pričam kako sam platio poštarinu i tako. Kako sam stekao iskustva sve i svašta.
Pitam te koja lokacija? Za Zgb ili Vinkovce?
Mogao bi poslat al mi je riskatno da ne lupa po njemu. Strah me onda kažeš da neradi ovo ono.
Fora :)
Uf, slijedeći tjedan imamo tri praznika 22 i 23 i 25 neradni dani i državni je praznik. Neznam kad ću dobit od pomoći jel ovaj tjedan ili slijedeći.
Ma znam da nemožeš. al jel možeš doć na msn pa da sve dogovorimo? Ako imaš vremena.
Ima li kogaaaaa?
=D ima ima, igram fallout x)
=D ima ima, igram fallout x)
Super... A ja pogledavam cijene paketa za VK. Da vidim koliko će ispast kune. Svratim se ja.
Pozdrav galebovi :)
Obožavam ovu pjesmu :)
Naj smo jači na forum :)