- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Grrr...:)
Odakle si ti? Imam ja malo slavonske krvi.
evo baš sad jetkam svoje prve pločice
Distorziju za frenda
i 3 arduinia
Gotovi sa krečenjem, sad imam odmora još do ponedjeljka i idem kući, idem se brčnit
dan ljudi, sutra dan sporta, nema nastave, od 10 do 13 neki program. witcher ee mi se rusi :(((((((((((((((((((( taman kad sam izasao iz onoga prvog sela, svakih 10 minuta se rusit pocne :(, izgleda da hard odlazi, jucer se sam od sebe restartirao, i to dok sam igrao MAHJONG!
Pločice iz jetkanje. Sadih bušim i to na ručnoj bušilici(Onom poljskom PWWe13 - mrcina).
slabo se spama ovdje...
evo baš sad jetkam svoje prve pločice
Uf koliko nisam radio tiskane pločice:(
Jednom sam dok sam bio na praksi smješao neku žešću mješavinu koja mi je pojela i zaštićen i nezaštićen bakar:)
dobro vam popodne bircaši, što se radi?
eo kod mene po običaju x)
A to si mi ti maznuo mjesečni raspored:)
slabo se spama ovdje...
Ti održavaš neki balans da tema ne potone:)
Večer. Šta se radi? Ivo jel te još muči probava?
Luk et maj avatar:)
ABD cut ce te moje prve pjesme tokom ove sedmice ^^
Ti održavaš neki balans da tema ne potone:)
trudim se koliko mogu :D
Everiting is klir.
Pazi da ne zatrudniš.
ahahahah ma radio sam danas puno konstruktivnih stvari... npr krenio čitat knjigu i stigao do 12. stranice, krenio izvodit formule iz fizike i samo izveo 3 formule, krenio par puta na wc pa su me i u tom prekidali zvonjavom telefona ili zvona, sve u svemu dan za velike planove
Everiting is klir.
momče, šef sa posla te traži x)
Pazi da ne zatrudniš.
ne brinem se za sebe, samo da draga nebi
ahahahah ma radio sam danas puno konstruktivnih stvari... npr krenio čitat knjigu i stigao do 12. stranice, krenio izvodit formule iz fizike i samo izveo 3 formule, krenio par puta na wc pa su me i u tom prekidali zvonjavom telefona ili zvona, sve u svemu dan za velike planove
Šta nisi ti cijeli danas dan srao?
Ja sam isto trebao svašta važno i korisno radit, a jedino korisno što sam napravio je da sam skuhao jaja i pojeo ih.
Ja sam isto trebao svašta važno i korisno radit, a jedino korisno što sam napravio je da sam skuhao jaja i pojeo ih.
nisi valjda svoja?
nisi valjda svoja?
Čekaj, 1,2,3,4 sam pojeo (broji na prste)
Pa nemam 4 jajeta
preferiram durex bez pape :D
Pa nemam 4 jajeta
černobil? xD
preferiram durex bez pape :D
Pa nemam 4 jajeta
černobil? xD
Nah, evo sada sam našao i svoja 2 čitava, dakle sve je u redu. Uf što si me bio uplašio
Najljepša poruka koju sam ikad dobio bila je:˝Sve ok. Dobila sam!˝ (hint: nema veze sa lutrijom)
http://www.hgspot.hr/pozivamo-te-na-hgspot-grand-prix-prvo-natjecanje-u-slaganju-racunala-u-hrvatskoj
Ovo im je dobar pokušaj povratka.
Večer!
http://www.hgspot.hr/pozivamo-te-na-hgspot-grand-prix-prvo-natjecanje-u-slaganju-racunala-u-hrvatskoj
Ovo im je dobar pokušaj povratka.
Ana Matic :)
Eto ti prilike Mario!