- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I jel znate jel su neke zelene philipsove baterije punjive? ne pise na njima, samo longlife.
Pozdrav XXX i ostali, prepakirao sam kofer kad sam vidio prognozu za Istanbul za iduci tjedan :( Malo sam uzeo deblje stvari i maknio par tankih majica i par kartkih rukava.
EDIT: zaboravio ovo: necete me cuti tjedan dana :P, jel ima neko canon powershot a460 ili zna nesto o njmu, jer mi je otpao onaj dio koji ide na baterije i mislim da daje "kontakt" od baerije da se fotic upali?
Fala kifli i sretan put!
Da ti mašem? Mah mah. Nema te na msn?
I jel znate jel su neke zelene philipsove baterije punjive? ne pise na njima, samo longlife.
Koji tip? Ako su alkalne onda nisu
ima živih tu? ili neživih?
ima živih tu? ili neživih?
Yes, reci duso, sto te muci?

LOCK!
Ajmo u Nespavalice!

Dan ljudim ode jest sarme da se spremim za put, imam 6 sendvica sa bijelim mesom :), dolazimo do Sofije navecer, i onda ujutro opet krecemo za Istanbul.
Ja vas ovim putem sve lijepo pozdravljam i zelim vas ugodan radni dio vikenda :)!
sretan put!
Dan ljudim ode jest sarme da se spremim za put, imam 6 sendvica sa bijelim mesom :), dolazimo do Sofije navecer, i onda ujutro opet krecemo za Istanbul.
Ja vas ovim putem sve lijepo pozdravljam i zelim vas ugodan radni dio vikenda :)!
Ajde sretan vam put i lijepo se provedi u izletima. Uživaj.
Hvala, pokusat cu prebacit slike, al fotic nesto zeza sa uzb kablom.
omega sretan put
Hello narode, šta se radI?
Napolju hladno kao da je jesen a ne proljeće. Izgleda da ova kiša nema namjeru da prestane padati.
Mogu li ikako vratiti onu staru mozzilu firefox? Danas sam nesto nadogradio , pa je sad skroz drukcije...
Mogu li ikako vratiti onu staru mozzilu firefox? Danas sam nesto nadogradio , pa je sad skroz drukcije...
Može, najprije deinstalraj novu i staviš instaliraš staru koju je i bila. I ja isto kod novije betu 4 i nekako mi se nesviđa pa sam maknuo i stavio prijašnji i bez problema surfam netom.
s kojim programom najednostavnije skinuti video s youtube-a i izrezati samo zvuk,i da je besplatan?
s kojim programom najednostavnije skinuti video s youtube-a i izrezati samo zvuk,i da je besplatan?
jdownloader, skida odma mp3 bez konvertiranja
Može, najprije deinstalraj novu i staviš instaliraš staru koju je i bila. I ja isto kod novije betu 4 i nekako mi se nesviđa pa sam maknuo i stavio prijašnji i bez problema surfam netom.
A koja je ono bila verzija prije ove 4.0.1 ? Je li 3.6?
čekaj s njim mogu skinuti video i obraditi ga na način da izdvojim samo zvuk u mp3 formatu?
ili za to moram imati ekstra program?
jel kužiš šta me zanima?
čekaj s njim mogu skinuti video i obraditi ga na način da izdvojim samo zvuk u mp3 formatu?
jel kužiš šta me zanima?
nemoraš sam izdvajati mp3, on ti može samo mp3 skinuti, bez da skida cijeli video u mp4 ili flv formatu
nemoraš sam izdvajati mp3, on ti može samo mp3 skinuti, bez da skida cijeli video u mp4 ili flv formatu
hvala stari,proučio sam malo,biće ok
jel kužiš šta me zanima?
Ovaj program je još jednostavniji od tog jdownloadera. Skineš ga i instaliraš , zalijepiš URL videa i radiš s njim sta god hoćeš...
Gdje ste veseljaci, šta radite? Nije me bilo odavno... šta ima novo :))
jel kužiš šta me zanima?
Ovaj program je još jednostavniji od tog jdownloadera. Skineš ga i instaliraš , zalijepiš URL videa i radiš s njim sta god hoćeš...
isti ti vrag, samo što u jdownloader nemoraš ljepit, već ga sam zaljepi kad kopiraš url
a + mu je što skida apsolutno svakog vraga sa svih stranica
vozdra narode....sredjujem neki komp sa windows 7 pa mozda zaradim.....
trenutno sam na tom kompu i pisem upravo s njega
vlasnicima doso BSOD, reko 90% sam siguran da je grafa u pitanju, otvorio komp, skinuo grafu, ocistio hladnjak, mijenjao termalnu pastu i sad sve radi ali ponekad se pojave "mini" artefakti (evo ih i sad)
mislim da je grafa pri krepavanju, a i windows experience index pokazuje da je na 1 (od mogucih 7-8...jel tako
Wish me luck
vozdra narode....sredjujem neki komp sa windows 7 pa mozda zaradim.....
trenutno sam na tom kompu i pisem upravo s njega
vlasnicima doso BSOD, reko 90% sam siguran da je grafa u pitanju, otvorio komp, skinuo grafu, ocistio hladnjak, mijenjao termalnu pastu i sad sve radi ali ponekad se pojave "mini" artefakti (evo ih i sad) mislim da je grafa pri krepavanju, a i windows experience index pokazuje da je na 1 (od mogucih 7-8...jel tako ) nego kad sam upalio komp morao sam na system repair i sad skoro sve ikone imaju kao word dokument....cak i one koje su u start meniju...deinstalirat cu sa revom pa vidjet sta ispadne
Wish me luck
Ispeci grafu, tako je i mene moja zezala, i evo radi nakon pečenja
Ispeci grafu, tako je i mene moja zezala, i evo radi nakon pečenja
ne vrijedi jer je prastara AGP a i nebi htio uništit pećnicu
BTW napokon proradio ovo sa tipkovnicom....trebao sam pazit šta stišćem.....jbg ne mogu bez hrv. slova xD