Oćeš da se malo odmorim od foruma preko Uskršnjih blagdana?
odmor je uvijek koristan :D
Kod mene ti vrijedi odmaraj se pod stare dane (u grobu).
Oćeš da se malo odmorim od foruma preko Uskršnjih blagdana?
odmor je uvijek koristan :D
može preporuka nekog dobrog glazbenog trackera?
Na Demonoidu se nađe svašta.
ma koje stare, ja ću umrijet mlad pa da budem lijep leš :D
amazon.com :P
Večer.
Šta ima novog prijatelju moj?
ma koje stare, ja ću umrijet mlad pa da budem lijep leš :D
To ti je reativno. Izgleda da se u prošlom stoljeću prosječni ljudski vijek uduplao s 40 na 80. Jučer sam na radiju slušao nekog doktora koji je tvrdio da će do kraja ovog stoljeća biti negdje oko 150. Ostatak izračunaj sam.
To ti je reativno. Izgleda da se u prošlom stoljeću prosječni ljudski vijek uduplao s 40 na 80. Jučer sam na radiju slušao nekog doktora koji je tvrdio da će do kraja ovog stoljeća biti negdje oko 150. Ostatak izračunaj sam.
Ja neću nikad umrit.
Kod nas se kaže "govna nikad ne umiru" 
ma jbt ko bi me trpio tako dugo xD
Ja neću nikad umrit.
Još ako se često uvališ u takve jabuke kao što su ti na avataru, vječno ćeš živjet! :))
Ja neću nikad umrit.
Samo se hrabri dokopaju slave, rekao je nadrealistični pjesnik u trenutku inspiracije.
ma jbt ko bi me trpio tako dugo xD
Kako to misliš? Pa vlada će usvojiti novi zakon tako da ćeš morati raditi do mjesec dana pred smrt. Uz to ćeš morati uzdržavati vlastitu djecu dok ne umreš, kako nebi bili na burzi. Uglavnom veselje.
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Ima ikoga?
guud morning 
Dobro jutro.
Ima ikoga?
Tko si ti? :)
Jutro svima
Šta ima prijatelju evo ja sam spavo do 10sati i baš se super osjećam kad se naspavaš;)))
Šta ima prijatelju evo ja sam spavo do 10sati i baš se super osjećam kad se naspavaš;)))
RRRR I HATE YOU
u cijeloj familiji jedino ja idem prije 7 van i budem 3h u bazenu
Mitch a nemoj me mrzit a baš smo se pomirili a štaš lijep san dobro dođe
Mitch a nemoj me mrzit a baš smo se pomirili a štaš lijep san dobro dođe
ma zato šta se ja nisam naspavo ko čovjek
Ljudi jel mogu nekako provjerit jel mi se neko spojen na internet?
Jutro.
Ljudi jel mogu nekako provjerit jel mi se neko spojen na internet?
status u ruteru, upišeš default gateway adresu u address bar i onda se ulogiraš na ruter, i nađeš status,
tamo bi ti trebalo pisat 2 clients ako si ti spojen (ti i ruter su ta dva) a tri ili više ako je još netko
Kako da saznam default gateway adresu
probaj sa 192.168.1.1
ako ne ukucaj u cmd ipconfig
w7 ili xp ?
ako w7, odeš na network connections,pa lijevo imaš view adapters, tamo nađeš tvoje sredstvo preko kojeg se spajaš (npr Wireless network...) desni klik na to pa status i onda details.
tamo će ti pisat default gateway i pored tog ta adresa
probaj sa 192.168.1.1
ako ne ukucaj u cmd ipconfig
ili tako :D
samo šta mora ić
ipconfig -all
Dan narode, dosli evo ljudi za kucu, cujemo se kasnije.