Možda zbog ove teme
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gdje-kupiti-geforce-590-gtx-hrvatskoj/94251.aspx?page=12&jumpto=1850315&sort=asc&view=flat
dan i tebi (vama)
Možda zbog ove teme
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gdje-kupiti-geforce-590-gtx-hrvatskoj/94251.aspx?page=12&jumpto=1850315&sort=asc&view=flat
dan i tebi (vama)
Ajde neka se javi onaj tko je formatirao Windowse 
Meni je isto kakao Avast pa sam izgasio HTTP scaninng
postovanje narode imam jedan problemcic dakle na hardu imam dvije particije na jednoj c mi je radila 7 na d sam sinoc nesto kemija sa linuxom sada bi ovu d particiju izbriso i vratio u normalu jer sa da mi tu d particiju sedmica ocita smo kao da je 5 giga a treba biti preko 160
Da probam to odraditi sa programom Acronis Disk Director sa tim da zelim samo d particiju formatirati tj makniti linux sa tim da c ne bi dirao 
Ajde neka se javi onaj tko je formatirao Windowse 
Meni je isto kakao Avast pa sam izgasio HTTP scaninng
Trebao si ga par puta lupit nogom pa format C 

Dan narode, danas u 4 ispovjed, u pol 5 njemacki, i navecer folklor.
Kako ste vi?
Kako ste vi?
vrlo pohvalno od tebe.. svaki put znam kad ideš na folklor..
Pozdrav Omega.
Nego šta ovaj Mentalist brije ??
Kako ste vi?
Ja sam već bio malo prije na ispovijedi, ja u 15:55 infica, navečer trening
postovanje narode imam jedan problemcic dakle na hardu imam dvije particije na jednoj c mi je radila 7 na d sam sinoc nesto kemija sa linuxom sada bi ovu d particiju izbriso i vratio u normalu jer sa da mi tu d particiju sedmica ocita smo kao da je 5 giga a treba biti preko 160
Da probam to odraditi sa programom Acronis Disk Director sa tim da zelim samo d particiju formatirati tj makniti linux sa tim da c ne bi dirao 
Očita ti samo 5 GB jer Winsi ne kuže Linux formate.
Pitanje kako se diže sustav, preko Gruba ili windowsa? Ako se diže putem Gruba neće pomoći samo micanje već ćeš morati napraviti i recovery MBR-a.
Najbolja varijanta na koju možeš srediti D disk (i pripadajuće particije) je live distribucija programa Gparted. Skineš zapržiš (ili snimiš na USB) i središ disk (formatiraš ga u NTFS).
Očita ti samo 5 GB jer Winsi ne kuže Linux formate.
Pitanje kako se diže sustav, preko Gruba ili windowsa? Ako se diže putem Gruba neće pomoći samo micanje već ćeš morati napraviti i recovery MBR-a.
Najbolja varijanta na koju možeš srediti D disk (i pripadajuće particije) je live distribucija programa Gparted. Skineš zapržiš (ili snimiš na USB) i središ disk (formatiraš ga u NTFS).
to mi se dogadja kada palim laptop pita me da li cu linux ili 7 ajde probam sa tim programom pa cu viditi sta ce biti.
a neda mi se ponovo rusiti sve pa instalirati 7 itd....
Imam projekt koji se zove "Hrvatski Znanstvenik" a sad vi pogodite o čemu se radi.
Riječ je o web stranici.
Imam projekt koji se zove "Hrvatski Znanstvenik" a sad vi pogodite o čemu se radi.
Riječ je o web stranici.
Nema te na fb-u hmmmmmmm
Riječ je o web stranici.
Nema te na fb-u hmmmmmmm
Obrisao sam account
Matična ne daje beep, ekran se ne pali, jedino ventilatori rade i to je to.. Što bi moglo bit??
Matična ne daje beep, ekran se ne pali, jedino ventilatori rade i to je to.. Što bi moglo bit??
Vrlo vjerojatno ti ne radi kompjuter.
ma je.... ahah
moglo bi bit napajanje ili maticna jel tako
ma je.... ahah
Ili grafička. mogao bi bit i procesor. Iako najviše mi smrdi proc i matična
ma je.... ahah
Ili grafička. mogao bi bit i procesor. Iako najviše mi smrdi proc i matična
grafička nije zato šta ima integrirku i vanjsku pa smo probali.. Da je ram vjerojatno bi bia beep, ali sumnjivija mi je matična nego procesor
Ja iman isti problem. Matična ne daje nikakve znakove života izuzev lampice, ventilator procesora se vrti, ali nema slike nikakve.
Riječ je o web stranici.
Nema te na fb-u hmmmmmmm
Obrisao sam account
Neeeeeeeee prijatelju kako ću ja bez tebe

Riječ je o web stranici.
Nema te na fb-u hmmmmmmm
Obrisao sam account
Neeeeeeeee prijatelju kako ću ja bez tebe

Al imam drugi samo za forumaše. zovem se das das das. Pogledaj,imam ivana za frenda već
Kako mi se ne da ici nigdje sljedecih pol sata, a moram za 5 minuta :(, i onda cekati pola 7 da kuc dodjem da instaliram neverwinter nightse. Jooooj, jedva cekam.
to mi se dogadja kada palim laptop pita me da li cu linux ili 7 ajde probam sa tim programom pa cu viditi sta ce biti.
a neda mi se ponovo rusiti sve pa instalirati 7 itd....
Budi oprezan. Ako ti je izbor OS-ova preko Gruba onda ćeš trebati napraviti recovery MBR-a. To ćeš napraviti s instalacijskim DVD-om win 7 (umjesto instlacije odaberi repair).
Hello everyone 
Čekam da se skine 25 fuckin update-ova za XP
i usput skidam Cube Trilogy

ali to je tek jedan od 3 filma 
Večer....
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
Ja iman isti problem. Matična ne daje nikakve znakove života izuzev lampice, ventilator procesora se vrti, ali nema slike nikakve.
Vjerovatno ram, ako ima više rama izvadi jednu jer matična mora bipat.
Nije, proba san sa svin drugin osim sa procesoron i matičnon, jedno od toga dvoje je 100% samo ne znan kako utvrdit jeli matična ili procesor.
pazi da nebi i ti završio na tv-u :D
Nije, proba san sa svin drugin osim sa procesoron i matičnon, jedno od toga dvoje je 100% samo ne znan kako utvrdit jeli matična ili procesor.
Trebaš samo testirat s drugim procesorom pa ako neradi onda je matična riklula. Isti način kao tvoj a ja sam osposobio pomoću drukčiji moju metodu. 
Sutra ili u petak putujem za ZGB.