riblju kost na tavanu...okrenuta prema sljemenu
a probaj ju malo okretat...ja imam isto tako pa imam sve programe...
Večer.
Umoran sam od trollanja u onoj windows vs. linux temi xD
Mislio sam da su modovi efikasniji, još nisam dobio karton.
Vecer, dosao iz Orahovice, bilo dosta radno danas, pilio sam dosta, namjestali samo vrata i bravu sto su nam obili prosli mjesec :)
ah budem ujutro 
ah budem ujutro 
ili probaj manualno tražit kanale, zna se dogodit da prijamnik na automatski ne pronađe sve...
Večer svima...
B.Net Internet rules.
B.Net Internet rules.
pa i ne baš...
B.Net Internet rules.
pa i ne baš...
Za mene rula. Mutavi T-Com me isključio u petak bez da je obavjestio starog ili novog operatera. To sam doznao tek navečer. Nazvao SZK B.Neta, nisu imali info da me je T-Com odspojio i danas došao tehničar i sve pospojio (pravi plug & play).
Prema tome nemoj da čujem nešto protiv B.Neta.
ja ću govorit protiv njih dok god ne dođu kod mene 
to vrijedi i za sve ostale operatere 
U kakvoj to vukoyebini ti živiš? 
Who cares....svejedno je Optima zakon 
u yebenoj :D
slažem se... obradite bolje :D
a izbaci čovječe ovog eeeeeeeeeee iz lyricsa :D Probaj malo dublje pjevat početak... koji ton niže...
a onda sam repanje čuo :(
al malo bolji edit možda bi se izvuklo nešto :D
Ako imaš kakvu peticiju reci di je da dođem s ekipom potpisivati.
Mene takve stvari ras*ižđuju, zar je veliki problem osigurati ADSL u neposrednoj blizini ZG. Zakonski bi pritisnuo T-Com da mora osigurati vezu svima koji hoće (i dao rok od cca 5 godina).
u yebenoj :D
Preyebena... 
Ako imaš kakvu peticiju reci di je da dođem s ekipom potpisivati.
Mene takve stvari ras*ižđuju, zar je veliki problem osigurati ADSL u neposrednoj blizini ZG. Zakonski bi pritisnuo T-Com da mora osigurati vezu svima koji hoće (i dao rok od cca 5 godina).
a jbg treba nova centrala i nekih 5km podzemnog kabla, a to sigurno neće radit samo za mene...
Jesi li pogledao što sam ti odgovorio u Linux temi?
a jbg treba nova centrala i nekih 5km podzemnog kabla, a to sigurno neće radit samo za mene...
Kad tad moraju zamjeniti centralu. A što se tiče kabela valjda ima još koji korisnik u blizini.
Kad tad moraju zamjeniti centralu. A što se tiče kabela valjda ima još koji korisnik u blizini.
u krugu 3km od mene nema nijedan...
zato što sam na samom kraju linije s centrale
Jesam, ali me prokleti ubuntu toliko nanervirao i opet sam na winsima. Retardirana beta i retardirano sučelje i di mi je donja traka - nema
tamo ni se neki kao dock (?) - glupi sftware center neće instalirati ni chromium, a operu ni ne nalazi. Samo neki problemi. Jednom mi se zablokirao kada sam maximizirao prozor :/
Jesam, ali me prokleti ubuntu toliko nanervirao i opet sam na winsima. Retardirana beta i retardirano sučelje i di mi je donja traka - nema
tamo ni se neki kao dock (?) - glupi sftware center neće instalirati ni chromium, a operu ni ne nalazi. Samo neki problemi. Jednom mi se zablokirao kada sam maximizirao prozor :/
To je unity? Ubuntu se sve više srozava.
Zašto si pobogu išao na 11.04, zašto nisi instalirao 10.10. Meni funkcionira savršeno.
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
Zašto si pobogu išao na 11.04, zašto nisi instalirao 10.10. Meni funkcionira savršeno.
imao sam i 10.10. On je radio bolje, ali isto problemi...
nađem tutorial na netu i kopiram gluposti u terminal i niti jedna komanda ne radi
XBMC ako odem na exit - zablokira se komp i sl.
Ja sam prebedast za to :D
zašto opera uzima 300mb :@ očitim cache i ništa... smanji se jako malo -.-
Dobro jutro!
Evo kod mene malo bura puše :)
dobar jutar momci, oporavljam se nakon noći koje se baš i nemogu sjetit x)