Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.354.847
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Escudo kaže...

PS

s cim mogu otvorit tekst file od par gb? open office nemoze to otvorit.. :(

pa šta se nalazi u tom tekstu lol

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
17 godina
joze kaže...
Escudo kaže...

PS

wordlist

.txt datoteka sa svim mogucim kombinacijama zadanih znakova, u ovom slucaju sve moguce kombinacije velikih i malih slova te brojeva u duzini od 8 do 10 znakova, znaci sve tipa "QErw64Gg69JkLm" i naravno tu nisu samo kombinacije random kao u primjeru vec i sve moguce rijeci (jer imas sve moguce kombinacije slova)

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 10:12 (mind_challenge).
16 godina
neaktivan
joze kaže...
Escudo kaže...

PS

sve rijeci na svim jezicima ukljucujuci brojeve i kombinacije tipa d345f5g3f43d

ps eto pretekao me

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 10:16 (Escudo).
17 godina
neaktivan
Brute force databaza? :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

To bas nije lako ako imas DLink G122 kojem je nemoguce promjeniti MAC address. Ako ipak je kako?

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Escudo, svaka čast, odavno se nisam ovako nasmijao rano ujutro :)

WPA-PSK je neprobojna enkripcija... Algoritam za nju ne postoji, osim  brute-force napada, koji traje, recimo nekoliko godina

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
17 godina
Shody_1994 kaže...

Escudo, svaka čast, odavno se nisam ovako nasmijao rano ujutro :)

WPA-PSK je neprobojna enkripcija... Algoritam za nju ne postoji, osim  brute-force napada, koji traje, recimo nekoliko godina

ne mora trajati nekoliko godina, uzmeš recimo dvije gtx580 u sli-u, koje imaju 1024 CUDA jezgre, one to naprave za nekoliko dana, ako imaš dobru bruteforce bazu

ili unajmiš neki superpc (ima jeftino) na par sati 

edit: WPA je probijena uspješno ima već koja godina, wpa2 psk sa aes nije još uvijek

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 10:24 (mind_challenge).
15 godina

Šta ste utihnuli svi?

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
17 godina
sirka666 kaže...

Šta ste utihnuli svi?

fap fap fap fap fap

16 godina
neaktivan

dobra ideja {#}

15 godina

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
neaktivan

12 sati je sasvim dovoljno za prosijecnu lozinku jer realno gledano, koliko prosijecnih net korisnika ima sifre tipa 23%&E&/D$W##S&#s6dfeGDR348$%?!" ?

probijene wpa do sada su bile sasvim obicne rijeci od 8-10 znakova

@mind_challenge, ono moje pitanje u temi o linuxu nema veze s ovim, ovo se radi offline

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 10:43 (Escudo).
17 godina
Mitsuoka kaže...

dobra ideja  {#}

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Mitsuoka kaže...

dobra ideja {#}

ipak eating time... sirnica mi je trenutno primamljivija od fapanja {#}

16 godina

Skinio GTA4 špreko noci, sada instaliram i przim, pa frendu odnjeti jos 20 i nesto igara u skolu, da vidi sta oce da mu posudim.

Moram nulti sat na matematiku dopunska :(, nisam pisao neki test, bio bolestan, pa moram sada nadoknaditi :)

Pozelite mi srecu.

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
16 godina
neaktivan

jaooo... dobar dan :D

slučajno naletim na neki blog... evo vam jedan post od te ženske valjda :D

"e Pa BIlo MI E vRimE i Da se sTiNiN nApISaT POSt...AjmE BiLa SAn nA StAvROsU I JolI...AjmE sO E doRo biLO...A mAlo saN Se UbilA nA JOli aL nEa tO niSa vEzE...SvE e tO kUUUl...aaaa RenAtIcI Se ZeljA ISpUnIlA...JeJ...BaNaNa plEsE...AAA To NeKin dIjElOm I mOjOn zAsLugOm I Of SkOz MOg drAGogA...eee I UpoZnAlA sAn SE sA SkArOn...A lEGeNdA mOjA...HeH...I biLi SmO U SuBoTu nA kAvI u teRrE i RenY I ToNcI BiLI S nAmA...A bAs smo Se LIpO nAbLaBlaLi...AjmE BoZe U pEtAk NeA kO NijE bIjA U k***...oooo BoZe CuDno nEsO bIlO...A U cEtVrTak ja miSliN...CilO sMo VRimE pIVaLi U skolI...NECEMO NOCAS DOOOOOMA NECEMO DO ZOOORE...OU jEa"

ovaj je još bolji

"ajME a ToNjI mI jE jUtRoS nA mArenDI PoKAzA Di OSiGUrAcI STOjE....I jAAAAKo Ih JePUuunO BilO i jA SAN Ih IsKljUcIlA pAr...A vrAg Ce znAt So San Ja iSklJucIlA...Al nEa vEzE sVe Je To KUl...a dAnAs OnA gLaVankA S nAmA is****...SvAk E RaDijA So MU e Na PaMeT pAlO...Po UrE jOj Je SaMo TrIaLo Da nAs U RaZ PoSpReMi...>Al OnDa sMo Se MaLo DeRALi Na NjU...Ma DoRa jE OnA...SvE dok io OnA NA tABlEtAma Ne ZaVRsI..."

P.S. morao sam cenzuru staviti malo :D

17 godina

jel to netko moze procitat? de preformatiraj u normalan tekst

16 godina
neaktivan
ja to ne mogu čitati krvare mi zjenice...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
"e pa bilo mi e vrime i da se stinin napisat post...ajme bila san na stavrosu i joli...ajme so e doro bilo...a malo san se ubila na joli al nea to nisa veze...sve e to kuuul...aaaa renatici se zelja ispunila...jej...banana plese...aaa to nekin dijelom i mojon zaslugom i of skoz mog dragoga...eee i upoznala san se sa skaron...a legenda moja...heh...i bili smo u subotu na kavi u terre i reny i tonci bili s nama...a bas smo se lipo nablablali...ajme boze u petak nea ko nije bija u k***...oooo boze cudno neso bilo...a u cetvrtak ja mislin...cilo smo vrime pivali u skoli...necemo nocas doooooma necemo do zooore...ou jea"

ovaj je još bolji

"ajme a tonji mi je jutros na marendi pokaza di osiguraci stoje....i jaaaako ih jepuuuno bilo i ja san ih iskljucila par...a vrag ce znat so san ja iskljucila...al nea veze sve je to kul...a danas ona glavanka s nama is****...svak e radija so mu e na pamet palo...po ure joj je samo trialo da nas u raz pospremi...>al onda smo se malo derali na nju...ma dora je ona...sve dok io ona na tabletama ne zavrsi..."

17 godina
xDinichx kaže...
"e pa bilo mi e vrime i da se stinin napisat post...ajme bila san na stavrosu i joli...ajme so e doro bilo...a malo san se ubila na joli al nea to nisa veze...sve e to kuuul...aaaa renatici se zelja ispunila...jej...banana plese...aaa to nekin dijelom i mojon zaslugom i of skoz mog dragoga...eee i upoznala san se sa skaron...a legenda moja...heh...i bili smo u subotu na kavi u terre i reny i tonci bili s nama...a bas smo se lipo nablablali...ajme boze u petak nea ko nije bija u k***...oooo boze cudno neso bilo...a u cetvrtak ja mislin...cilo smo vrime pivali u skoli...necemo nocas doooooma necemo do zooore...ou jea"

ovaj je još bolji

"ajme a tonji mi je jutros na marendi pokaza di osiguraci stoje....i jaaaako ih jepuuuno bilo i ja san ih iskljucila par...a vrag ce znat so san ja iskljucila...al nea veze sve je to kul...a danas ona glavanka s nama is****...svak e radija so mu e na pamet palo...po ure joj je samo trialo da nas u raz pospremi...>al onda smo se malo derali na nju...ma dora je ona...sve dok io ona na tabletama ne zavrsi..."

hvala, još kada bi pola toga razumio, bilo bi super

ali nema veze vidi se da je njoj jako zanimljivo u životu

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže... 

hvala, još kada bi pola toga razumio, bilo bi super

ali nema veze vidi se da je njoj jako zanimljivo u životu

meni trebalo dosta da skužim, ali način pisanja... užaš. Ona je isključila osigurače? of skroz? jaooo...

15 godina

Mene zanima na koji način ti ljudi pišu takve stvari? Svako malo pale caps lock ili pritišću shift? Ja bi poludija kad bi tako pisa, jedva da pišen veliko slovo i na početku rečenice a tek da mi je svako drugo.

16 godina
neaktivan
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
WTF?
15 godina

Zašto je zaključano? Postoji tona kretenskijih tema pa se ne zaključavaju.

EDIT: ne pijen više tako da nisan {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 12:04 (sirka666).
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak- BUG forum birc :)
12: 12 je :D
17 godina
neaktivan

I dobio...

{#}

Ako niste dio rješenja onda ste ... kolumnist!
16 godina

Ja se spremam i idem u skolu.

Citamo se navecer

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
16 godina
neaktivan
poz! nema na Pakija već mjesecima :P ko zna di je taj...
17 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

jaooo... dobar dan :D

slučajno naletim na neki blog... evo vam jedan post od te ženske valjda :D

"e Pa BIlo MI E vRimE i Da se sTiNiN nApISaT POSt...AjmE BiLa SAn nA StAvROsU I JolI...AjmE sO E doRo biLO...A mAlo saN Se UbilA nA JOli aL nEa tO niSa vEzE...SvE e tO kUUUl...aaaa RenAtIcI Se ZeljA ISpUnIlA...JeJ...BaNaNa plEsE...AAA To NeKin dIjElOm I mOjOn zAsLugOm I Of SkOz MOg drAGogA...eee I UpoZnAlA sAn SE sA SkArOn...A lEGeNdA mOjA...HeH...I biLi SmO U SuBoTu nA kAvI u teRrE i RenY I ToNcI BiLI S nAmA...A bAs smo Se LIpO nAbLaBlaLi...AjmE BoZe U pEtAk NeA kO NijE bIjA U k***...oooo BoZe CuDno nEsO bIlO...A U cEtVrTak ja miSliN...CilO sMo VRimE pIVaLi U skolI...NECEMO NOCAS DOOOOOMA NECEMO DO ZOOORE...OU jEa"

ovaj je još bolji

"ajME a ToNjI mI jE jUtRoS nA mArenDI PoKAzA Di OSiGUrAcI STOjE....I jAAAAKo Ih JePUuunO BilO i jA SAN Ih IsKljUcIlA pAr...A vrAg Ce znAt So San Ja iSklJucIlA...Al nEa vEzE sVe Je To KUl...a dAnAs OnA gLaVankA S nAmA is****...SvAk E RaDijA So MU e Na PaMeT pAlO...Po UrE jOj Je SaMo TrIaLo Da nAs U RaZ PoSpReMi...>Al OnDa sMo Se MaLo DeRALi Na NjU...Ma DoRa jE OnA...SvE dok io OnA NA tABlEtAma Ne ZaVRsI..."

P.S. morao sam cenzuru staviti malo :D

Koliko mi platiš da se potrudim to pročitati?

Hacking is not a crime
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice