- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Amy mi ne sjeda nikako...
I sow the seed in your heart...
Vecinom pjevačice volim zbog glasa...
Jednostavno na jedno se naučiš... pa ono :)
Iako volim slušati i bendove koji nemaju pjevačice baš nekog glasa (eto ti Lunatice) ali imaju izrazito dinamične pjesme...
Šefe evo danas mi stiga desire
Super!
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
niceee, početak mi yebeno poznat, ne znam dal sam zabrijao il šta.. (na frozen mislim)
nego, evanescence mi prvi kontakt s muzikom tog tipa bio, pa mi vjerojatno zato amy paše najviše nekako...
(yebeno is a bad word, don't use it!)
Evo malo delaina... Pjesme im piše marco iz nightwisha...
da se osvrenem na ovu pjesmu, s obzirom da je čujem po prvi puta. osjeti se dašak novijeg nightwisha. osim što im je pjevačica zgodna, ne vidim ništa posebno zbog čega bi se istaknuli od ostalih kopija nightwisha. aranžman ove pjesme je čisto prosječan, a niti curka nema neki poseban vokal, doduše vidi se da je video fino produciran..
now
But I can't change the way I feel about you...
Evo malo delaina... Pjesme im piše marco iz nightwisha...
da se osvrenem na ovu pjesmu, s obzirom da je čujem po prvi puta. osjeti se dašak novijeg nightwisha. osim što im je pjevačica zgodna, ne vidim ništa posebno zbog čega bi se istaknuli od ostalih kopija nightwisha. aranžman ove pjesme je čisto prosječan, a niti curka nema neki poseban vokal, doduše vidi se da je video fino produciran..
Slazem se...
Ali mi je opet draze slušati to nego novi nightwish...
Nego poslusaj ovu gore... budem stavio jos jednu od njih...
Pozdrav svima!
Htio bi pitat nešto,pa da ne otvaram novu temu,pitat cu ovdje....
Htio bi iskoristit ovu akciju t-coma,al već imam max tv.....Zanima me jel mogu uzet još jedan prijamnik i kolika bi bila mjesečna cijena?
dal da prepričavam 125 gluposti koje sam čuo danas... jer mi nebi vjerovali...
Samo nek se piše :)
Vidiš kako ja lijepe pjesmice stavljam :)
Pozdrav svima!
Htio bi iskoristit ovu akciju t-coma,al već imam max tv.....Zanima me jel mogu uzet još jedan prijamnik i kolika bi bila mjesečna cijena?
Bok svim birtašima, kaj sad pa ne bus valjda ostal na T-Šrot zbog nekih poklona pa bude te ogulili ionak mjesecno kroz ugovor opet nije to onak kak izgleda zapravo.

Pozdrav svima!
Bok svim birtašima, kaj sad pa ne bus valjda ostal na T-Šrot zbog nekih poklona pa bude te ogulili ionak mjesecno kroz ugovor opet nije to onak kak izgleda zapravo.

Ma sjebo se neš signal,riktali danas ja i majstor 4 sata al ništa nismo uspjeli....pa reko da uzmem dodatni max tv....kad vidim da ima i tv gratis....
dal da prepričavam 125 gluposti koje sam čuo danas... jer mi nebi vjerovali...
Ja sam se danas načitao gluposti:)
Alo Spambox (ako se sjećaš da te jednom Kalea tako nazvao).
Meeting... Connecting...
Wishing... Hoping....
Embracing... Kissing...
Loving... Promising...
Imaš pravo, zvuči genijalno