Jutro ljudi.
Moram radit, a ja bi spavao.
Jutro ljudi.
Moram radit, a ja bi spavao.
Dobro jutro
Dobro jutro narode, šta ima nova?
Ima li itko iskustva sa M-Sanovim servisom Mrservis?
dobro jutro...zijeva se i tu :D
Ja nemam
Kada bih dao ovaj hdd na servis (imam garanciju) kod ovlaštenog servisera, kako je se bolje postaviti, praviti se glup, ili ispričati točmo što i kako se događa?
Kada bih dao ovaj hdd na servis (imam garanciju) kod ovlaštenog servisera, kako je se bolje postaviti, praviti se glup, ili ispričati točmo što i kako se događa?
Ja bi prvo ipak iša na ovo da se pravin glup, a kad bi vidija da me ide zaje*at onda bi se odjednom opametija.
Ja bi prvo ipak iša na ovo da se pravin glup, a kad bi vidija da me ide zaje*at onda bi se odjednom opametija.
posalo sam upit WD-u, da vidim sto ce oni reci, kada dobijem odgovor onda idem na garanciju
nego ovo je ovlašteni serviser http://www.mrservis.hr/, e sada kako bi trebao prijaviti kvar? Ovaj obrazac popuniti, ili? I ima ovo Napomena: Besplatnu dostavu organiziramo isključivo za uređaje u jamstvu i samo za proizvođače ASUS, BENQ, Epson, HP (Presario i Pavilion), LG, MSI, PANASONIC i Tyco/Elo. A piše da ima mogućnost preuzimanja uređaja na adresi korisnika, to im znači ta dostava, jel tako?
kava je skuhana....mmmm...da me malo razbudi
Jutro svima. Kako ste? Ste dobro?
Molim jednu kavu i za mene. 
Molim jednu kavu i za mene. 
jutro Nello...samo izvoli posluži se 
posalo sam upit WD-u, da vidim sto ce oni reci, kada dobijem odgovor onda idem na garanciju
nego ovo je ovlašteni serviser http://www.mrservis.hr/, e sada kako bi trebao prijaviti kvar? Ovaj obrazac popuniti, ili? I ima ovo Napomena: Besplatnu dostavu organiziramo isključivo za uređaje u jamstvu i samo za proizvođače ASUS, BENQ, Epson, HP (Presario i Pavilion), LG, MSI, PANASONIC i Tyco/Elo. A piše da ima mogućnost preuzimanja uređaja na adresi korisnika, to im znači ta dostava, jel tako?
Iskreno, neznan, nebi tija ništa govorit da ti slučajno nebi nešto falija.
Iskreno, neznan, nebi tija ništa govorit da ti slučajno nebi nešto falija.
a ništa, pričekat ću odgovor od WD-a, pa ako oni nekažu ništa pametno onda dat ovima u servis
dobro jutro svima
dobro jutro svima
dobro jutro
edit: vidi cijela partizanka
dobro jutro svima
dobro jutro
sta to znaci??
dobro jutro svima
dobro jutro
sta to znaci??
ma dobio sam danas cijelu zvijezdicu (partizanku), sada imam 3, a imao sam 2 i po
ne brini ne odnosi se na tebe
edit: javio mi se Mohamed iz WD supporta, i kaže da probam taj WD tools, ako on kaže da prolazi smart test, da je disk ok i da bi trebao raditi. Onda sam im poslao da mi ove quick i extended test ne prolazi, pa čekam odgovor. Javili su mi se i iz mrservisa i kažu da bi trebao poslati poštom ili ručno dostaviti disk, kada bi slao poštom više bi me koštala poštarina nego disk :D
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
edit: javio mi se Mohamed iz WD supporta, i kaže da probam taj WD tools, ako on kaže da prolazi smart test, da je disk ok i da bi trebao raditi. Onda sam im poslao da mi ove quick i extended test ne prolazi, pa čekam odgovor. Javili su mi se i iz mrservisa i kažu da bi trebao poslati poštom ili ručno dostaviti disk, kada bi slao poštom više bi me koštala poštarina nego disk :D
A nije ti blizu taj servis?
Btw al je tako skupa poštarina? Mislija san da je to oko 20-30kn. Ili je jeftin disk? 
pa ako je pod garancijom trebao bi ti doći hp ekspres (ili neki od dostavljača tog tipa) po disk i donjeti ti ga kada završe popravak, bar sam ja tako znao s nekim stvarima... ja nisam ništ plaćao, to je njihova briga...
ola ljudi! evo mene nakon duže vremena... di ste? šta se radi?
jučer mi šef kaže da me nije dugo bilo, pa je red da vas malo posjetim :D
momci se povlače po školama i poslovima, a ja već toliko sjedim u ovoj stolici da me guzica boli
A nije ti blizu taj servis?
Btw al je tako skupa poštarina? Mislija san da je to oko 20-30kn. Ili je jeftin disk? 
ma nije poštarina skupa, nego je težak disk, ima sigurno preko kilogram, a i ono je bio sarkazam
pa ako je pod garancijom trebao bi ti doći hp ekspres (ili neki od dostavljača tog tipa) po disk i donjeti ti ga kada završe popravak, bar sam ja tako znao s nekim stvarima... ja nisam ništ plaćao, to je njihova briga...
neznam, rekli su da ga dostavim, nisu rekli kako, da ih pitam?
Dan, kako mi se neda ici u skolu, bio na treningu. Sada gledam pokemone :D. I usout igram khan wars.
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
Jutro!Idem spremiti knjige pa si složit nešto za klopu