Idem ja lijep pozdrav i laka vam noć.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di ste ljudi, evo zero.
Bok svim birtašima, pa di si ti bokca dugo te nisam videl na forumu fuckaj ga kak ide.

A stari moj, vidim da si postao general ovdi po zvjezdicama, a nisam ti ovdje, imam neke važne poslove sređivat svakodnevno, tako da se nema vremena, a nakon večeras ne znam kad ću se opet pojavit ovdje, sad ću još malo spamat i tako. Šta ima kod tebe?
Ide pomalo gura se uglavnom, moras malo navratit povremeno bez zabusavanja molim da be bi požutil slucajno.

Ne beri brigu stari, navratit ću ovdi koji put.
Jel vam stekaju videi na jubitou? Meni se sve ucitalo, i onda svakih 1-2 sekunde steka. ):
Molim vas za dobar stream!!!
Udri brigu na veselje...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
di ste spameri?ubijam se od ucenja,
nisam jucer imao vremena doci na forum 
a i danas sam kupio BUG, ali mislim da necu skupit vremena da ga procitam, ostavit cu za vikend.
Dobro jutro
Meni još nema Bug-a 
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Dobro jutro, moram ovu hebenu logiku učiti, a neda mi se nikako
Jutro ljudovi, šta kažete na moj novi avatar?
dobro jutro jebaci šta ima
dan narode, ajmo, trebam neke prijedloge za filmski esej, sta da napisem, na koju temu?
dan narode, ajmo, trebam neke prijedloge za filmski esej, sta da napisem, na koju temu?
Ako imaš slobodne ruke, tj ako smiješ sam odabrat film onda da odabereš film za odrasle??
Ako imaš slobodne ruke, tj ako smiješ sam odabrat film onda da odabereš film za odrasle??
Jok, u okviru granica, iam ili natropoloski ili filmski esej. Dajte mi neki prijedlog, moram to za danas imati.
Jutro!Danas u školu idem samo sjediti,ne trebam ništa odgovarat.
Zahvaljujem
Jutro!Danas u školu idem samo sjediti,ne trebam ništa odgovarat.
Ja iman 5 sati danas :)
me 2
| 4 | This avatar is better |
|---|---|
| 0 | No old avatar is better |
| 2 | Fuck both |
| 1 | Why do you think about avatars |
| 2 | OMG. |
me 2
Fuck both!
Đe ste piloti 
šta se ne radi 
i am the night rider im a fuel injected suicide machine
Dan ljudi....Sad iz skole koji dosadan dan...... :( :( :(. ....Sta ima kod vas,kako ste?? :D :D...
i am the night rider im a fuel injected suicide machine
Meni u 2 počinje pa se idem lagano spremat.Čitamo se navečer!