Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.344.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Stavi Bandwith na High

Padajući izbornik na neki torrent pa ovo gore....isto tako sa file-ovima u torrentu...odabereš torrent koji se uploada i dolje odaberi tab Files, odaberi ih sve > desni klik > High Priority

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 16:07 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
mind_challenge kaže...
whisper2311 kaže...
mind_challenge kaže...

slušaj vamo, evo od jučer ujutro utorrent počeo raditi sranja, stalno dolje žuti uskličnik, a kada idem test kaže da je port otvoren, i mjenjao sam portove, i na svakom se tako ponaša, i naravno na thr-u mi pokazuje da sam nespojiv i jaaako imam spor upload na ipt. Utorrent i sam port kojeg koristi su uredno propušteni i kroz firewall. Neznam što mu je, a ako ga nesredim torpedirat cu ga s racunala i skidat samo sa wareza

a koji klijent imaš..ima ih dosta sad zabranjenih jer šalju krive informacije...a žuti uskličnik ti je ok ako nemaš dolaznih veza,,jesi restartao klijent i ruter??

ma sve sam probao, kazem likovi sa trackera mi prek tv-a probali srediti i nista, pa sam mislio mozda ovdje netko nesto zna

neko jutro ti se meni upalio crveni kružić..svašta sam pokušavala,jednostavno neće..sve dok nisam ugasila komp i ruter..i to na 10min..nakon toga sve ok...ako ima ruter od t-coma thompson definitivno pogasi sve i upali za 10min...oni su malo glupasti ruteri

šteta što na bugu nema ljubavni status xD
16 godina

ostavi ga sam ce on proradit, meni isto nekad

promini sve boje i vrati se na zeleno...

ostavi tako par dana pa onda vidi

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
whisper2311 kaže...
mind_challenge kaže...
whisper2311 kaže...
mind_challenge kaže...

slušaj vamo, evo od jučer ujutro utorrent počeo raditi sranja, stalno dolje žuti uskličnik, a kada idem test kaže da je port otvoren, i mjenjao sam portove, i na svakom se tako ponaša, i naravno na thr-u mi pokazuje da sam nespojiv i jaaako imam spor upload na ipt. Utorrent i sam port kojeg koristi su uredno propušteni i kroz firewall. Neznam što mu je, a ako ga nesredim torpedirat cu ga s racunala i skidat samo sa wareza

a koji klijent imaš..ima ih dosta sad zabranjenih jer šalju krive informacije...a žuti uskličnik ti je ok ako nemaš dolaznih veza,,jesi restartao klijent i ruter??

ma sve sam probao, kazem likovi sa trackera mi prek tv-a probali srediti i nista, pa sam mislio mozda ovdje netko nesto zna

neko jutro ti se meni upalio crveni kružić..svašta sam pokušavala,jednostavno neće..sve dok nisam ugasila komp i ruter..i to na 10min..nakon toga sve ok...ako ima ruter od t-coma thompson definitivno pogasi sve i upali za 10min...oni su malo glupasti ruteri

ma da imam taj, ali kazem ti sve zivo sam vec probavao sto ste naveli ali nista, cak sam probao i sa drugim programima, i da nijedan port chechker na netu mi ne prepoznaje taj port, svi kazu timed out, jel ga mogu nekako iz windowsa provjerit?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže..

ma da imam taj, ali kazem ti sve zivo sam vec probavao sto ste naveli ali nista, cak sam probao i sa drugim programima, i da nijedan port chechker na netu mi ne prepoznaje taj port, svi kazu timed out, jel ga mogu nekako iz windowsa provjerit?

evo vidi ovo nadahnuta tvojim problemom idem provjeriti svoj i zamisliveli mi daje port occurred,maloprije bio ok...i što sad ja idem na restart..vidimo se za nekoliko minuta sa novim podacima

16 godina
neaktivan

Zdravo!

Odkad u profilu piše broj poruka?{#}

Proud enough for you to call me arrogant Greedy enough to be labeled a thief Angry enough for me to go and hurt a man Cruel enough for me to feel no grief - DT
17 godina
whisper2311 kaže...
mind_challenge kaže..

evo vidi ovo nadahnuta tvojim problemom idem provjeriti svoj i zamisliveli mi daje port occurred,maloprije bio ok...i što sad ja idem na restart..vidimo se za nekoliko minuta sa novim podacima

a vidi tek meni

14 godina
neaktivan

iiiii 7min poslje restarta kompa i rutera....

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Zdravo!

Otkako je došao update na forumu {#}

BTW imamo nove smajliće, nove opcije PP-a i opciju glasanja {#}

Za smajliće samo očisti cache memoriju browsera

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 16:29 (Krešo91).
17 godina
whisper2311 kaže...

ili recimo ovaj http://openportchecker.com/ je proskernirao sve portove i NIJEDAN nije otvoren. Dobro EP kaže, možda je sw problem

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Tomislav95 kaže...

Zdravo!

Otkako je došao update na forumu {#}

BTW imamo nove smajliće, nove opcije PP-a i opciju glasanja {#}

Za smajliće samo očisti cache memoriju browsera

Je, znam.Vidio sam sve osim nove opcije u PP-u.Idem sad isprobat{#}

Morning comes too early and nighttime falls too late.And sometimes all I want to do is wait.The shadow I've been hiding in has fled from me today.
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
whisper2311 kaže...

ili recimo ovaj http://openportchecker.com/ je proskernirao sve portove i NIJEDAN nije otvoren. Dobro EP kaže, možda je sw problem

Ja planiram kupovati novi ruter jer ovaj nešto zahebava i gubi vezu svaki drugi/treći dan pa moram resetirati smeće. Siemens gigaset sx763 WLAN imam.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 16:33 (lzgr).
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
mind_challenge kaže...
whisper2311 kaže...

Ja planiram kupovati novi ruter jer ovaj nešto zahebava i gubi vezu svaki drugi/treći dan pa moram resetirati smeće. Siemens gigaset sx763 WLAN imam.

Uzmi ovaj D-link koji ja imam {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 16:35 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
lzgr kaže...
mind_challenge kaže...
whisper2311 kaže...

Uzmi ovaj D-link koji ja imam {#}

Di si ga kupio? Na kojem si ISP-u? Jel si ga morao nešto puno podešavati da radi sa našim ISP-om?

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Di si ga kupio? Na kojem si ISP-u? Jel si ga morao nešto puno podešavati da radi sa našim ISP-om?

Dobio sam ga od ISP-a

Moj ISP - Optima

Najjednostavnija opcija za port forward.

Ipak je to D-Link {#}

EDIT: samo da napomenem, Optima je na Annex B frekvencijskom rasponu što znači da je i router isto na njemu, tako da bi trebao uzeti router koji je predviđen za frekvencijski raspon tvog ISP-a

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 16:47 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
lzgr kaže...

Dobio sam ga od ISP-a

Moj ISP - Optima

Najjednostavnija opcija za port forward.

Ipak je to D-Link {#}

EDIT: samo da napomenem, Optima je na Annex B frekvencijskom rasponu što znači da je i router isto na njemu, tako da bi trebao uzeti router koji je predviđen za frekvencijski raspon tvog ISP-a

T-Scum je isto na Annex B ,piše Annex B ispod rutera.

Ovaj tvoj ruter košta 500kn. Skupo!

16 godina
neaktivan

hello ljudi... 

eto i mene medu vama smrtnicima, I'm not anymore in Hell {#}

16 godina

Wazaaaaa niggaz

Sad me nešto mljeknulo se desne strane :S

Šta ima kod vas

I see dead people
16 godina
neaktivan

Evo me! Bar sam se odmorio.... Hambrle Pozz. {#}

Nenad
16 godina
Nello kaže...

Evo me! Bar sam se odmorio.... Hambrle Pozz. {#}

O Nello, puška te ubila
Nešto mi nisi danas u elementu :P

Šta ima?

I see dead people
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

O Nello, puška te ubila

Šta ima?

Kako misliš da nisam u elementu? {#} Tražim hdd na sata a frend ga ima pa nemože javit.  Dobio kaznu a tek primjetio. {#}

Nenad
16 godina
Nello kaže...
Hambrle kaže...

O Nello, puška te ubila

Šta ima?

Kako misliš da nisam u elementu?  {#} Tražim hdd na sata a frend ga ima pa nemože javit.  Dobio kaznu a tek primjetio. {#}

Ma nešto mi nisi raspoložen :P

Ti samo oko tih HDD-ova bakčeš :P

I see dead people
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Vajda mi tako vrijeme pa je malo volje imam. Za hdd slažem da mogu stavit sedmicu pa da napokon složen, a ovako već dugo čeka... {#}

Nenad
16 godina

za 45 minuta gibam, i nema   me 3 sata!

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

A di si nestao?  tražim te pod krevetom, nema ga, tražim u ormaru, nema ga, a iza kuće vidim ga kako ljubaka sa nekim ženskicom... {#}

Nenad
16 godina
Nello kaže...
Hambrle kaže...

A di si nestao?  tražim te pod krevetom, nema ga, tražim u ormaru, nema ga, a iza kuće vidim ga kako ljubaka sa nekim ženskicom... {#}

Evo me {#}

I see dead people
17 godina

evo ja se jos zahebavam sa utorrentom, evo valjda je dosada 10 ljudi sa razlicitih supportova probalo i nista nisu napravili

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

evo ja se jos zahebavam sa utorrentom, evo valjda je dosada 10 ljudi sa razlicitih supportova probalo i nista nisu napravili

Ma to je u serveru nešt zezalo. Tko će znat. Možda inspektori pregledavaju po IP adresu pa je netko previše skinulo tko zna šta.

Nenad
17 godina
Nello kaže...
mind_challenge kaže...

Ma to je u serveru nešt zezalo. Tko će znat. Možda inspektori pregledavaju po IP adresu pa je netko previše skinulo tko zna šta.

ma nisam previse, majke mi, evo ovaj mjesec samo 60gb  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 18:36 (mind_challenge).
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

ma nisam previse, majke mi, evo ovaj mjesec samo 60gb {#}

Ne kažem da jesi, i ja osjetim da net nešt malo spor. Bude se normalizirao.

Hambrle, već si stigo...

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 18:37 (Nello).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice