Bok svim birtašima, kak me nema eto me skup s mjuzom tu sam samo moram pazit da se ne poskliznem u bircu na razlivenu pivu na podu fuckaj ga.

Bok svim birtašima, kak me nema eto me skup s mjuzom tu sam samo moram pazit da se ne poskliznem u bircu na razlivenu pivu na podu fuckaj ga.

Večer radni narode
Ja iz škole
Naporan dan pravo
Al preživih ga
............................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................
Ovo gore je samo da vam privucem paznju. xD
Kako se zove teme gdje se pomaze clanovima kroz teamviewer?
ma znamo već svi tko je to...
Und?
Radi se sve u 16.Ti i dalje na mobu vidim
...
Je, je... Ali sam nadogradio... sad imam mobitel godine
Večer radni narode
Ja iz škole
Naporan dan pravo
Al preživih ga
Kako je prošao referat?
BTW. U vezi onog filma.. smimam tvoj prijedlog u srijedu.
ej ljudi jeste pročitali da su na INDEX.HR u objavili fotke ubojice onog LUKE RITZA.evo LINK
Ajde plzzzzzz
pa bila je tu jučer Whisper, treba nju pitat bi li htjela raditi
Dobar je Ethan,al zadnje vrijeme sam zapeo na John 5 - The Art Of Malice i nikako da prestanem.Ima par odličnih i stalno ih vrtim,naravno uz Satriania.Bez njega nikako
...
Ajde plzzzzzz
Nitko me ne dozivljava. Molim vas, pomozite.
Kako se zove ona tema u kojoj su si clanovi foruma medjusobno pomagali preko tog programa?
Večer radni narode
Ja iz škole
Naporan dan pravo
Al preživih ga
Kako je prošao referat?
BTW. U vezi onog filma.. smimam tvoj prijedlog u srijedu.
Stavi me u creditse za ideju 
Što se tiće referata, ja metno onu križaljku na grafofoliju i na grafoskop, kad je to profa vidjela, kaže "KAK SI TO NAPRAVIOOO"
I tak sam prozivo djecu da izlaze i popunjavaju je... Poslije tog malo pročitao, a onom debilu dao samo da pročita o Jozefu Hajdnu... Referat je prošao za 10
Test iz engleskog radio ja, završio odmah, dadoh profi, nađe on dvije "greške" bolje rečeno, greškice, vrati mi kontrolni, kaže "Ispravi to" ja ispravim i on uzme, kaže "Sad je dobro" 
Matematika nije loše prošla, nije bila ni laka, a ni preteška, tu ništa ne garantiram....
Njemački me nije pitala
Bosanski 5 puta radili test. Svaki put nikome ništa nije tačno, ponavljali ga 5 puta da bi na kraju rekla profa "A dobro, već imate po 3 ocjene, ne morate ga raditi"
Tjelesni radili novu lekciju, pa će sljedeći put pitati...
Sve u svemu, dobro sam se izvukao 
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Kolko para imaš?
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Sada ti budem dao 20-ak genijalnih p!zdarija :D
Samo reci što voliš :D
Drogiram se mjuzom stalno
.Ma da,malko sam za kompom jer tražim kodove za dekodiranje moba,al niš ne nalazim.Kad dođem sa šljake najrađe bi u krpe.Ponekad malo nekaj zaigram,a na net slabo i idem.Sad kad počne zima i opadne posel ondak bum bio cijeli dan za kompom
...
Kakvi prijedlog? Pa nismo mi vidovnjak da znamo što ti želiš. Ja znam da možeš barit neku žensku i to lijepu.
Kolko para oćeš potrošit za kupovinu neke drnde?
nije to mobitel kakvog mi poznajemo
Planiram kupit mobitel i zanima me koliko će dostava koštati?
BTW. Gdje je deathlista?
Kad je tata gledao BUG ja sam je ukinuo, ostala je negje na XP-u, no spasio sam Documents and settings.
Obnoviti cemo je.