Ma bio kod sestrične prije tjedan dana i pili Jeger.....čisti.....i na kraju me to piće oduševilo
Nije loše...
Ma bio kod sestrične prije tjedan dana i pili Jeger.....čisti.....i na kraju me to piće oduševilo
Nije loše...
ia ja ga volim...al budimo realni mene oduševljava i amaro i mentol i piva i gemišt ovisi šta daš
EDIT: budimo realni neg kakav neg ćisti
Dobra fora zar ne
ne. Imam ja boljih loopbackova. Stavi na Full Screen pa onda slikaj. Eh da i slikaj pod kutem od 90 (ravno u monitor) ne pod nekim od 45.
Eh idem ja. piće svoje popio, lijepo družio s vama i sad će uskoro birc zatvarat. Aj laka vam noć, budite dobri i lijepo se provedite. Čitamo se!
ia ja ga volim...al budimo realni mene oduševljava i amaro i mentol i piva i gemišt ovisi šta daš
EDIT: budimo realni neg kakav neg ćisti
Probao sam Amaro i nije mi nešt...prejak za moje grlo a probao sam par puta Dalmatino....kako hebeno piće...u početku ne osjetiš alkohol nego slatkoću i onda te počne grijat ko mutavo
Dobra fora zar ne
ne. Imam ja boljih loopbackova. Stavi na Full Screen pa onda slikaj. Eh da i slikaj pod kutem od 90 (ravno u monitor) ne pod nekim od 45.
Losa je slika i previse bljesti nema veze!
Ultimate multiscreen
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jutro svima, što se radi, jeste budni?
Odo ja lagano u školu, tako da me nema do popodne.
jutro jebaći...taman sam mislio ić tražit gljive u šumu prije škole kad ono kiša nikak prestat
jutro svima
Jutro !
kolko si love izvuko za njega
EDIT: sad sam skužio da ga još nisi prodo
Jutro, vidim ne spama se bas nest previse...................
Good moaning
Dobar dan svimasta se radi?
Good moaning
Sta ima novog kod tebe prijatelju?
Good moaning
Sta ima novog kod tebe prijatelju?
Ma evo...zahebavam se, zasad ...poslije se idem zahebavat sa kablovima oko zvučnika...bass sam premjestio gore stol pokraj kućišta, ali neki kablovi mi smetaju pa moram radit cable mamagement
U biti....bit će posla
Šta ti...hebeš radoznale ?
Ma evo picio neke igre pa mi dojadilea i pada kisa u os tako da mi se nigdje nejde
Ma evo picio neke igre pa mi dojadilea i pada kisa u os tako da mi se nigdje nejde
I kod mene nešt paducka zapravo serucka...malo pada malo ne
A šta'š vani kad imamo net
http://www2.razerzone.com/orcagallery
Obavezno pogledajte (OBAVEZNO, OBAVEZNO, OBAVEZNO). Ne mogu da vjerujem kako Razer i manekenke idu dobro zajedno (mogli su i bolje birati, ali...).
dan...
brzo dobia san kupon u vrijednosti od 216$ na ebayu
ne refund i sad taj kupon mogu iskoristit odjedanput..
ovako triba mi mob, gleda san i nintendo wii, xbox360
jos vi predlozite sta bi uzeli, bas se mislim...
dan...
brzo dobia san kupon u vrijednosti od 216$ na ebayu
ne refund i sad taj kupon mogu iskoristit odjedanput..
ovako triba mi mob, gleda san i nintendo wii, xbox360
jos vi predlozite sta bi uzeli, bas se mislim...
Zbog cega si dobio?
ma lik nije posla ipod i trazia refund i tako mi vratili
Obavezno pogledajte (OBAVEZNO, OBAVEZNO, OBAVEZNO). Ne mogu da vjerujem kako Razer i manekenke idu dobro zajedno (mogli su i bolje birati, ali...).
Ja bi desnu do japanca (ili kineza šta je več)
Gle ova jedna liči na blanku vlašić
Kad se promislim a zasto uzet jednu kad je najbolje sve
Kad se promislim a zasto uzet jednu kad je najbolje sve
ma da imaš pravo!
Ovaj kosooki je singa(k)purac.