- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ccc................
e jbg preduhitrio si me
EDIT: jer je tako krešo rekao 1 post iznad
Večer ljudi
Dajte pomagajte ako Boga znate
Sutra cu da dobijem 5 iz matiša ak ovo dobro uradim
Profa kaze da je full jednostavno ali ja se jednostavno ne sjecam gradiva
1 1 2 4 8 16
---- + ------ + ------- + ------- + --------- + -------- =
1-x 1+x 1+x2 1+x4 1+x8 1+x16
Dajte ljudi help pls
Jeste li znali da je weky izvan zakona??
Večer ljudi
1 1 2 4 8 16
Dajte ljudi help pls
aj ti to nacrtaj ja tu niš nekužim
nismo, ko si ti, i zašto je iznad ???
Yo Ivane, jel voliš pite...slatka/slane...nebitno...YES or NO
EDITIRAJ taj svoj post
Why god dammet.................
Večer ljudi
1 1 2 4 8 16
Dajte ljudi help pls
aj ti to nacrtaj ja tu niš nekužim
1/1-x + 1/1+x + 2/1+x2 + 4/1+x4 + 8/1+x8 + 16/1+x16
/ predstavlja razlomak
ja imam vidis 0 zvjezdica i weky sa 5 zvjezdica ima mi pravo lajat mater samo zato jer on ima 5 zvijezdica... a ja sam radi iste stvari dobio crveni...
Ccc................
Yep...............
Onda ako hoćeš naruči si neku pitu iz piterije...vamo na Hebrangu...šogor/kum i sestra (muž i žena...duuuuh) otvorili piteriju "Slasni zalogaj"
Ak o'š naruči si nešt i reci da je na moj račun
BTW oćeš cijenik da ti stavim
ja imam vidis 0 zvjezdica i weky sa 5 zvjezdica ima mi pravo lajat mater samo zato jer on ima 5 zvijezdica... a ja sam radi iste stvari dobio crveni...
pa prijavi ga.... ali neću se mješat u tuđe svađe
Why god dammet..................
Za odgovor dolje...
Onda ako hoćeš naruči si neku pitu iz piterije...vamo na Hebrangu...šogor/kum i sestra (muž i žena...no shit ) otvorili piteriju "Slasni zalogaj"
Ak o'š naruči si nešt i reci da je na moj račun
BTW oćeš cijenik da ti stavim
Jel treba SS letka
E pozdrav ljudi šta ima :D
Danijele ja sam shvatio da ja ne znam ništa o 3ds-u xD
Tipični problem kod početka...
Ljenost, nedostatak vremena, nedostatak inspiracije, bezvoljnost rezultira ''kobno'' u 3D ili u programerskim vodama... Moraš postaviti cilj, moraš odnekuda krenuti, nemožeš nešto dobiti, neće ti znanje pasti sa neba, nećeš naučit od jednom, neće ti max napraviti kuću nego češ je ti napraviti... Da napraviš tu kuću treba ideja, volja znanje, pitanje je dali ti to imaš... Još je veče pitanje želiš li imati? Nema kruha bez motike... Kreni ponovo, pitaj što neznaš... Nemoj ciljati sa nićim pre visoko, pogotovo dok si početnik... Jer ako ciljaš nečeš ništa naučit, kao što rekoh još si početnik pa je svaki tvoj rad viježba... Kako bi išta znao ako ne vježbaš ako znanje ne upiaš... Moraš imati volje, to je najvažniji element, onda ide znanje... Ti si se lagano ''ufurao'' dok si radio, ako nisi osjetio osječaj da možeš bolje, da ti nešto fali u principu onda nemaš volje... Ako nešto radiš bezvoljno nemoj gubiti vrijeme, izađi van ili nešto drugo što te opušta... Ja imam volje, imam želju uspjeti, te mi je to velika potpora... Kreni lagano, napravi neznam iglu, cilindar sa metalom, misliš si u glavi mogu ja to mogu, a na kraju dobiješ NIŠTA.... Ja sada da ti kažem da mi napraviš iglu, jednu običnu iglu, nebi izgledala kao igla, kada ti netko kaže da nešto nevalja, moraš to popraviti, doraditi, ako neželiš doradit to znači da nemaš volje...
Sada lijepo napravi tu iglu koju spominjem... Najobičniju, cilindar sa naoštrenim vrhom i neka bude metalna... Kada kažeš sam sebi da nevalja popravi, kada kažeš da valja daj nekome da ti ocjeni, kada kažeš da je nešto dobro, budi kritičan, budi iskren samome sebi... Pogledaj je, i reci dali ti to lići na iglu... Ja bih to napravio u 2min ti za 20-ak... Misliš da ja nisam radio iglu 20mim, moraš si dati truda i naučit, moraš znati da ti treba puuuuunooo vremena da bi usavršio znanje u 3D-u... A tek uspjeti pihhhhhh... Svatko može uspjeti, ali si opet postavljamo pitanje, želiš li uspjeti?
Da bi uspio trebati i škola u neku ruku, svakako pod taj pojam uzimamo fiziku i matematiku, NEMOŽEŠ napraviti animaciju udaranja 2 čovjeka (uzeo sam primjer) bez osnove fizike... Ideje vjerovatno imaš... Trebaš znati ih prenesti na ''papir''...
A to što ti neznaš, to ti postavlja to pitanje koje toliko puta ponavljam, želiš li ti uspjeti? Želiš li znati? Iz ovoga zaključujemo da Ti trebaš sam sebe pitati:
Imaš li volje?
Želiš li znati?
Želiš li posvetiti 2h jednoga dana za 3D?
Ma kako oces samo daj...............
Dobra vecer sta se radi?
Aj evo dat ću ti "SS" letka
bahahahahahahahaha :)
(pozdrav moderatoru :) )
Ali najzalosnije je sto su moji lijepi postovi obrisani... smrc...
1/1-x + 1/1+x + 2/1+x2 + 4/1+x4 + 8/1+x8 + 16/1+x16
/ predstavlja razlomak
meni je ispalo: 6/4x
bahahahahahahahaha :)
(pozdrav moderatoru :) )
Ali najzalosnije je sto su moji lijepi postovi obrisani... smrc...
ajde jos samo 2 zvjezdice pa ti nece smit davat kartone
ah :)
predobar dan :)
Pozdrav..
Šta se radi?
EDIT: Krešo, lap je letio kroz prozor...
Dobra vecer sta se radi?
Pozdrav..
Šta se radi?
J.E.B.E.M.O. radoznale
Mnogo iscrpan post :D Ma shvatio sam da nemam pojma osnove i da bi bilo u redu da ja njih fino naučim... volje imam za sve :D Znati želim :P a sada 2h posvetiti ne vjerujem jer nemam toliko vremena :P s time da se ja time ne želim profesionalno baviti nego kao neki hobi :)
Evo probati ću iglu što prije :)
Dobra vecer sta se radi?
Pozdrav..
Šta se radi?
J.E.B.E.M.O. radoznale
Bolje ista nego nis
Aj evo dat ću ti "SS" letka
Evo ga...
Za manje komade...dakle ove male i velike (normalne) bureke/pite dostava je 2kn za minimalno 2 komada...za obiteljske (velike) pite je besplatna dostava
Preporučio bi ti:
- slano - krompir/meso i sir/poriluk
- slatko - obe
EDIT: reci im da sam ti ja rekao za ovo