pozz i tebi FCTH, tako je i kod mene, prvo suncano vrijeme nema sta, pa onda zagrmi, pa onda odjednom kisa, pa sunce...i tak u krug...:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tako je i kod mene već 15 dana. Ja sam iz RI...
Nemamo ništa turista na moru, još je loše vrijeme svaki dan i recesija u svijetu
Hehe ja uživam gledati kako je u Rijeci i okolici svaki dan nevera, a na Cresu sunce sja 
Hehe ja uživam gledati kako je u Rijeci i okolici svaki dan nevera, a na Cresu sunce sja 
Pa i kod mene je sad sunce 
A jučer?
A jučer?
Ajde ne pričaj gluposti. Govorimo za danas 
Hehe 
Evo ja se kuham
Hehe 
Evo ja se kuham
Padat će i kod tebe, ne brini 
Da sljedeći tjedan je heben
Oly, jesi uhvatio kakvu ribu?
Je grizu šta? 
Da znam.
Brat mi je na ljetovanju evo već sedmi dan na otoku Iž kod Zadra i sve do sad super vrijeme. Ide na plažu svaki dan, sunce piči sve u jedanaest.
Oly, jesi uhvatio kakvu ribu?
Je grizu šta? 
Ma jučer je u samo jednu vršu ušao ugor i to neki bjedni od kile. Kada sam ga izvadio na gliser počeo je povraćati ješku (sardele je cijele gutao i to ih je jedno 7 pojeo i plus ova koju je povratio). Danas sam ih bacio na jedno bolje mjesto pa ću vidjeti
Ma jučer je u samo jednu vršu ušao ugor i to neki bjedni od kile. Kada sam ga izvadio na gliser počeo je povraćati ješku (sardele je cijele gutao i to ih je jedno 7 pojeo i plus ova koju je povratio). Danas sam ih bacio na jedno bolje mjesto pa ću vidjeti
Prođi minigunom jednim rafalom preko vode i za par minuta će ti isplutat riba. 
Sad kad ni na tom boljem mjestu niš ne uhvatiš 
Pa odakle si ti oly kad vataš ribu?
Pa odakle si ti oly kad vataš ribu?
Otok Cres.
valjda je iz Rijeke...
EDIT: nije, pretekao me Ivan M. 
Sad kad ni na tom boljem mjestu niš ne uhvatiš 
Može biti opet ugor, prošle godine sam ih ravno 16 uhvatio (preko ljeta)
Pozdrav društvo. Da vam se samo kratko obratim. Što ima novo kod vas? Ja upravo završio neki članak i fotogaleriju vezanu za njega. 
A što me ubija ovo (ne)vrijeme. Stalno kiša pada. Dodijala je i Bogu i vragu. 
Pozdrav društvo. Da vam se samo kratko obratim. Što ima novo kod vas? Ja upravo završio neki članak i fotogaleriju vezanu za njega. 
A što me ubija ovo (ne)vrijeme. Stalno kiša pada. Dodijala je i Bogu i vragu. 
pozz cro_blue, evo nema nista novo osim da i nas ovdje hebe i ubija nevrijeme...kisa/sunce/kisa/sunce 
Pozdrav svoj ekipi ovdje.Evo da i ja posjetim ovu nadaleko poznatu birtiju.
Ima li gazde gdje na...hik...vidiku? More li se ovđe na majke mi dobiti za piti?
e ljudi jel itko zna jel Wrath of the lich king expanzija na WOW III?
Ljudi dobro jutro! Barem meni...
Konačno sam i ja dobio svoj BUG-ov primjerak, super mi je i novi dizajn mi se svida, samo hmmm ima dobar miris hehe...
Imam Sony Ericsson C510 i zanima me koju vrstu interneta on ima, EDGE, GPRS, "H1N1 lol" ili nesto drugo i hocu li moci ovaj internet na njega potrositi?
dobar dan malo prije sam se probudio kako vi?
Taman skinia call of juarez 1 i glupi komp ga nemože pokrenit.
e ljudi jel itko zna jel Wrath of the lich king expanzija na WOW III?
nekuzim? Wrath of the lich king ti je druga ekspanzija za World Of Warcraft i nisam znao da postoji World Of Warcraft 3
di ste bećari.. dobro jutro.. :D
može jedna kavica?? :)
Da jutro
Jedan sat je.
Pozdrav CoDeR. Kako ide?
Da jutro
Jedan sat je.
Pozdrav CoDeR. Kako ide?
a ide nekako.. gura se..
imam danas masu toga za napravit, učit.. svašta nešta.. :D
odoh sad prvo jednu kavicu drmnit da dođem sebi pa onda u nove radne pobjede.. :D
Ljudi dobro jutro! Barem meni...
Konačno sam i ja dobio svoj BUG-ov primjerak, super mi je i novi dizajn mi se svida, samo hmmm ima dobar miris hehe...
Imam Sony Ericsson C510 i zanima me koju vrstu interneta on ima, EDGE, GPRS, "H1N1 lol" ili nesto drugo i hocu li moci ovaj internet na njega potrositi?
Ima li itko da zna odg. na moje pitanje...
Bok svima kaj se dela, posto mi je danas rođendan 36-ti joj kak godine idu evo ja sam donesel svasta na forum pa se pocastite malo ima tu svega za bacit pod zub i za isprat grlo normalno. A kao slag na kraju nakon klope i pijace dolazi jedan video da malo osvjezi dan tj ovaj video lijeci i najteze bolesnike a kak tek djeluje na zdrave zna se!