Mislim da sam ja kriva, to mi je jedna teža mana brzo čitam ne pročitam i brzo reagiram, nažalost u svim situacijama
Ima i terapija za takve stvari
Mislim da sam ja kriva, to mi je jedna teža mana brzo čitam ne pročitam i brzo reagiram, nažalost u svim situacijama
Ima i terapija za takve stvari
da si više vremena u kuhinji, nebi ti se to događalo
Terapija hehe, koja, ali uglavnom uvijek meni izostane koja riječ i odmah napad.. lol
Joj jesam dosta vremena u kuhinji, ako ništa bar perem sude i svaki vikend smišljam koji da kolač radim, jel mi se jede nešto fino slatko, da skupljam kile
...dobio sam TD pa se povlačim iz ove zanimljive teme...šteta kaj nema seneke, on zna sve o usisavanju...
Mislim da je to jedna vrsta disleksije, ali nisam siguran
Ahahahhaha! You funny kid! :P
Ahahahhaha! You funny kid! :P
Kako rekoh pazio sam na sve... :)
S tim da se nadam da nece biti takvih sranja kao vamo...
Slušaj me dobro. Ti jesi dobar forumaš i ja te cijenim. No sada ste sa ovom temom 18+ stvarno pretjerali. Ovo je IT forum, a ne forum.hr. Ja znam što misliš pod ozbiljne teme. Ti Baptista i ostali zaboravljate da niste na forum.hr pa da možete o tome pričati. Moderatori sigurno neće dopustiti takav spam. A i samo to 18+ bam vaš ne leži. Premda je istina da su maloljetni malo nezreliji, no isto ni 18-19 godišnjaci nisu ništa bolji. Mnogi su i studenti tako da ne razumiju stvari o kojima želite pričati Budimo realni, ako želiš razgovarati o ozbiljnijim temama imaš druge forume,pprijatelje koji te razumiju. I birc je previše no što ćete. Svoje životne probleme ostavite na pravom mjestu, a ovaj forum ipak nije mjesto za to.
Slušaj me dobro. Ti jesi dobar forumaš i ja te cijenim. No sada ste sa ovom temom 18+ stvarno pretjerali. Ovo je IT forum, a ne forum.hr. Ja znam što misliš pod ozbiljne teme. Ti Baptista i ostali zaboravljate da niste na forum.hr pa da možete o tome pričati. Moderatori sigurno neće dopustiti takav spam. A i samo to 18+ bam vaš ne leži. Premda je istina da su maloljetni malo nezreliji, no isto ni 18-19 godišnjaci nisu ništa bolji. Mnogi su i studenti tako da ne razumiju stvari o kojima želite pričati Budimo realni, ako želiš razgovarati o ozbiljnijim temama imaš druge forume,pprijatelje koji te razumiju. I birc je previše no što ćete. Svoje životne probleme ostavite na pravom mjestu, a ovaj forum ipak nije mjesto za to.
you FAIL!
Zašto nebi tema postojala, ok je zamišljenja ponekad se u veselom kutku stvarno blebeće bez glave i repa, pa mozda ova tema dobro i dod
Moze neko pomoci pls, polako mi ovo ide na zivce :S
Kad nekog dodam na msn on mi bude blokan :S?
you FAIL!
EDITIRANO
...dobio sam TD pa se povlačim iz ove zanimljive teme...šteta kaj nema seneke, on zna sve o usisavanju...
o čemu se radi?
Još malo pa budemo sve podjelili :D
you FAIL!
EDITIRANO
šta ti vrijedi kada It can't be unseen
o čemu se radi?
Kaže Jura da ti OBOŽAVAŠusisavat
Moze neko pomoci pls, polako mi ovo ide na zivce :S
Kad nekog dodam na msn on mi bude blokan :S?
Kod mene isto... :) glavno block - unblock...
o čemu se radi?
...ma treba negdje nešto očistiti od virusa, valjda...
Ne brinem se za vas. Radi toga ste i otvorili birc. No nisi trebao staviti 18+. To će ti moje vršanjke sigurno privući pa će se još gore zaspamati.
Idi na forum.hr pa tamo razgovaraj o ozbiljnim temama. Svoje privatne životne ljubavne probleme ostavite za forum.hr. Zna se da je ovo informatički forum. Tako da takve stvari nemaju što ovdje raditi. Sada ste stvarno pretjerali. Zna se granica.
Ne brinem se za vas. Radi toga ste i otvorili birc. No nisi trebao staviti 18+. To će ti moje vršanjke sigurno privući pa će se još gore zaspamati.
Idi na forum.hr pa tamo razgovaraj o ozbiljnim temama. Svoje privatne životne ljubavne probleme ostavite za forum.hr. Zna se da je ovo informatički forum. Tako da takve stvari nemaju što ovdje raditi. Sada ste stvarno pretjerali. Zna se granica.
A čemu služi podforum ostalo?
kolko ti imaš godina???
A čemu služi podforum ostalo?
You read my mind
opet mi se pleše
hehe dobro pitanje
kolko ti imaš godina???
14. Pa što?Meni je jasno da oni imaju itekkao ozbiljne životne probleme, no ipak je ovo it forum.
Anyway,ja smanjujem svoju aktivnost u bircu i nespavalicama na minimum. 18+ temu necu ni jedan post napisati.
Are you happy?