Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.346.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Paolo2612 kaže...
Krešo91 kaže...

I ti isti Ivo.....moram se uvježbat za ovo jelovnik making Cool

Počni debeloj krmadi prodavati jelovnike od raznih dijeta.

Tu leže pare :)

A lol... sve ti je do kretanja i metabolizma... ja pojedem toliko energetske vrijednosti... ali draga i ja potrosimo to raznim radnjama i setnjama...

In Control
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

Došao sa šopinga Cool

Šta's nam kupio? Belji se

Tebi niš...

Podlogu za miš i stalak za olovke :/

20kn ode u nebo

LoL...ja imam neku custom podlogu...made by my father in ĐĐCool

Ma moja je malo skuplja...

13kn podloga

Čaša 4kn

I buhtič 3kn :)

Mentalist kaže...
Daniman123 kaže...

Dobro je da nisu kupio one Razer gluposti, uvijek sam mrzio te skupe podloge. Sta ima u njima pa kostaju toliko?

Istina, a ti budala to kupio...

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Mentalist kaže...

Dobro je da nisu kupio one Razer gluposti, uvijek sam mrzio te skupe podloge. Sta ima u njima pa kostaju toliko?

Istina, a ti budala to kupio...

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

maloprije sam došao kući s posla, nisam jeo cijeli dan jer nisam stigao, sad sam se nažderao i zavaliti ću se na kauč, pa odgledati iron mana 2 do kraja, jer sam sinoć zaspao. đabe ti meni prčaš o jelovnicima.

to vrijedi za one koji rade od 7 do 15, na poslu prevrću papire cijeli dan, i mama im kuha ručak, pa mogu razmišljati o "dijeticama", sori  lega, ali nisam ja mušterija za tebe Namigiva

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Krešo91 kaže...

maloprije sam došao kući s posla, nisam jeo cijeli dan jer nisam stigao, sad sam se nažderao i zavaliti ću se na kauč, pa odgledati iron mana 2 do kraja, jer sam sinoć zaspao. đabe ti meni prčaš o jelovnicima.

to vrijedi za one koji rade od 7 do 15, na poslu prevrću papire cijeli dan, i mama im kuha ručak, pa mogu razmišljati o "dijeticama", sori  lega, ali nisam ja mušterija za tebe Namigiva

Ma de to ja onak iz zabave da imam šta korisno radit a ne ljenčarit i visit na kompu cijeli dan Belji se

A dor...al onak čisto informativno da vidim koliko ti trošiš kalorija/kilodžula nabazalni metabolizam (samo rad organizma) i kakvu bi hranu trebao jest itd. itd....samo da se uvježbam Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 18:07 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Paolo2612 kaže...
Krešo91 kaže...

I ti isti Ivo.....moram se uvježbat za ovo jelovnik making Cool

Počni debeloj krmadi prodavati jelovnike od raznih dijeta.

Tu leže pare :)

A lol... sve ti je do kretanja i metabolizma... ja pojedem toliko energetske vrijednosti... ali draga i ja potrosimo to raznim radnjama i setnjama...

Naravno - ali glavno je da oni imaju magičnu tabletu nakon koje pojedu 10kg torte bez problema i još smršave 20kg.

Nedaj bože kretanja i vježbe...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ma de to ja onak iz zabave da imam šta korisno radit a ne ljenčarit i visit na kompu cijeli dan Belji se

A dor...al onak čisto informativno da vidim koliko ti trošiš kalorija/kilodžula nabazalni metabolizam (samo rad organizma) i kakvu bi hranu trebao jest itd. itd....samo da se uvježbam Namigiva

ajd sad ti chataš tu, a ja trudnica čekam svoj meni :)

15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
Krešo91 kaže...

ajd sad ti chataš tu, a ja trudnica čekam svoj meni :)

Skupljam važne informacije Namigiva

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Naravno - ali glavno je da oni imaju magičnu tabletu nakon koje pojedu 10kg torte bez problema i još smršave 20kg.

Vecinom su ti to secerne tabletice.... :)

A ljudi su idioti...

In Control
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Vecinom su ti to secerne tabletice.... :)

A ljudi su idioti...

Tako je...one placebo tablete...u biti ljudi padaju na te reklame, tipa...mršavite zdravo uz ovo-ono, vamte-tamte Izlanuo se

I kupe šleper tih tableta, a zapravo su to placebo tablete koje sadrže obični šećer i malo okusa (nečega) i onda kažu...ufff Milice Iznenađen...smršavila sam 5 kilograma Smijeh....jaoooo, pa kako si to uspjela Marice Iznenađen...pa sa ovim tabletama za mršavljenje Milice Cool

LoL get a brain people Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 18:16 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Hahahah... nego ja sam skuzio sto cu ja za veceru... s tim da se mora meso odmrznuti...
In Control
15 godina
neaktivan
Hahahah... nego ja sam skuzio sto cu ja za veceru... s tim da se mora meso odmrznuti...

Koje meso...mislim koja životinja Smijeh....zbog svog stručnog mišljenja Nevinašce

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Koje meso...mislim koja životinja Smijeh....zbog svog stručnog mišljenja Nevinašce

Domaca pileca prsa...

:)

tako lijepo :)

In Control
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

...nova poruka...

Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 18:21 (Jurra).
15 godina
neaktivan

koje je ime te pjesme? ;)

15 godina
neaktivan

Domaca pileca prsa...

:)

tako lijepo :)

Onda polako to odmrzni u posudi sa hladnom vodom jer je piletina dosta "krhka"...kak bi rekao...ona se raspada ako je prenaglo odmrznuta, pa se treba polako, postepeno odmrzavati Namigiva...jer inače bude ko spužva Izlanuo se

I najbolje bi bilo da to pripremiš tako da popržiš na malo ulja sa malo začina (sol, papar, i bijeli luk) Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 18:24 (Krešo91).
15 godina
protjeran

evo ja se prilično dobro kužim u nogomet ali recite mi tko zna malo više o nogometu da li ovdjje sudac smije upozoriti golmana? Shvatit će te o čemu je riječ nakon što pogledate video. Komika! hahah

I još uz takav ulog za prolaz! Mamma mia!

http://www.jutarnji.hr/najgluplji-golman-svih-vremena--busao-se-o-prsa-dok-je-primao-pogodak/885221/

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 18:25 (Kora).
17 godina
neaktivan
Ma kakvi... ako je lagano odmrzavam bit ce godina dana... 15 minuta u vodi od 100 stupnjeva, lijepo ce se i skuhati kako treba, pa baciti i ispeci...

Nista od zacina ne rabim, pecem na domacoj svinjskoj masti (20 grama za cijelu tavu :) )

Inace ne bude ko spuzva... cisto jer se skuha u takvoj vodi :)
In Control
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

evo ja se prilično dobro kužim u nogomet ali recite mi tko zna malo više o nogometu da li ovdjje sudac smije upozoriti golmana? Shvatit će te o čemu je riječ nakon što pogledate video. Komika! hahah

I još uz takav ulog za prolaz! Mamma mia!

http://www.jutarnji.hr/najgluplji-golman-svih-vremena--busao-se-o-prsa-dok-je-primao-pogodak/885221/

Isuse Bože...haahahaahahahha...nikad veći fail nisam vidio u životu Belji se

15 godina
neaktivan
Ma kakvi... ako je lagano odmrzavam bit ce godina dana... 15 minuta u vodi od 100 stupnjeva, lijepo ce se i skuhati kako treba, pa baciti i ispeci...

Nista od zacina ne rabim, pecem na domacoj svinjskoj masti (20 grama za cijelu tavu :) )

Inace ne bude ko spuzva... cisto jer se skuha u takvoj vodi :)

A onda je to dobro....inače po "pravilima" koje sam učio na stručnim predmetima kao treba se preko noći stavit u ladnu vodu...pogotovo piletina jer je sva onak slaba...znaš u biti što hoću reći....ali ovo je isto dobro jer onda ju odmah djelomično termički obradiš za prigotovljavanje na kraju (jbg stručni izrazi Belji se)  Not a bad idea Namigiva

I još na domaćoj svinjskoj masti....mmmmmmmmmmmmmmm.....njaaaammm Belji se

17 godina
neaktivan
A gle... znam ja da to treba na sobnoj temperaturi kako moja mater radi...

ali jednostavno nisam planirao to raditi :) pa cem ovako :) sto brze... inace studirao sam medicinu (4 godine) tako da se i ja kuzim :)
In Control
15 godina
neaktivan

ali jednostavno nisam planirao to raditi :) pa cem ovako :) sto brze... inace studirao sam medicinu (4 godine) tako da se i ja kuzim :)

Tak i moja mati radi..pa me zove s posla: "Krešo ajd uzmi onaj paket bijelog mesa i stavi u ladnu vodu da se odmrzne" Nevinašce

A vidiš tu smo negdje sa zanimanjima jer moje ovo zanimanje je podosta vezano za medicinu Osmijeh

16 godina

... Zdravo!

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
odjavljen

Zdravo svima.

Kiša padaaaa.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Tak i moja mati radi..pa me zove s posla: "Krešo ajd uzmi onaj paket bijelog mesa i stavi u ladnu vodu da se odmrzne" Nevinašce

A vidiš tu smo negdje sa zanimanjima jer moje ovo zanimanje je podosta vezano za medicinu Osmijeh

Nije mi to zanimanje... odustao sam od faxa zbog posla koji sada radim... a i nije da mi se svidjalo...

In Control
16 godina
protjeran
4ucker kaže...

... Zdravo!

!ovardZ ...

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Zdravo svima.

Kiša padaaaa.

Gdje to?

In Control
15 godina
odjavljen

Kod mene.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
to je... gdje?
In Control
16 godina
protjeran
Weky kaže...

Kod mene.

U tvom srcu?

Brzo Enlighted, trebamo doktora.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice