Tako je Makiću.Oće li ti noga zaličit šta kažu dotori?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma bia za fizikalnu u pet, ona kaže sve ok...
jbte ne mogu trčat, doskočit, ništa skoro, a
nadam se da će proć reka san ova godina
ode i nema drugačije
jeste gledali titanic 2???
Onda je to tebi Makiču bija neki teški lom.Pa ja bez ligamenata mogu 70% šta san moga ali moram pazit jer ako malo krivo stanem ode u kuac.
iden sad bacit na bad company 2 kad ne mogu na more jer je zaladilo
Zdravo!
Evo me nakon 3 dana štrajkanja.Šta se kod vas radi?
Ceka se grafa i igra se WOW kod tebe?:D
Ma niš.Listam malo novi Bug
Koliko sam vidio na BOL-u nisu uvrstili CIS u temu broja sa antivirusnim rješenjima? Jel istina?
Ako jeste, onda će neki iz teme "Koji je najbolji antivirusni program" bojkotovati ovaj BUG 
ima tko kakvu ideju kako postaviti normalnu rezoluciju na grafivku koja je integrirana i 64mbitna
Koliko sam vidio na BOL-u nisu uvrstili CIS u temu broja sa antivirusnim rješenjima? Jel istina?
Ako jeste, onda će neki iz teme "Koji je najbolji antivirusni program" bojkotovati ovaj BUG 
Da, istina je.Ali stavljali su sve komercijalne stvari osim MSE-a.Svi ostali AV-i se plaćaju tako da nije čudno što ga nisu uvrstili.
ima tko kakvu ideju kako postaviti normalnu rezoluciju na grafivku koja je integrirana i 64mbitna
1024x768 ti je normalno
pozdrav ekipa...
evo baš čitam neke teme da nekom pomognem al kad vidim kaj pišu odmah odustanem...pa kaj se više u školama ne uči za što služe zarezi i točke????
a i koliko vidim nitko nezna napisat ništa smisleno...
pozdrav ekipa...
evo baš čitam neke teme da nekom pomognem al kad vidim kaj pišu odmah odustanem...pa kaj se više u školama ne uči za što služe zarezi i točke????
a i koliko vidim nitko nezna napisat ništa smisleno...
internet poglupljuje 

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
internet poglupljuje 

neke ljude očito da...mislio sam pomoć al jednostavno poludim kad vidim kaj piše i odustanem...neki bi slagali kompove, a ni pisat se nisu naučili...
Muchachosi, ako tko ima intela za socket 478 nek mi se javi na PP.
start run pa upisem services.msc i stavim ok sada negdje je u nekoj temi bilo to fino objasnjeno sta je za sta i kako radi i sta staviti kljuceno sta iskljuceno rucno automatski. Ne mogu je sada nikaako naci trebama pomoc please
start run pa upisem services.msc i stavim ok sada negdje je u nekoj temi bilo to fino objasnjeno sta je za sta i kako radi i sta staviti kljuceno sta iskljuceno rucno automatski. Ne mogu je sada nikaako naci trebama pomoc please
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/sistemski-servisi-opisi-savjeti/217.aspx
internet poglupljuje 

Ovisi kako ga koristiš...
Nemam jos uvijek net,ali me Desire spasio :)
PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
mis se da uzmem jedne sluše
logitech g330, jbga triba mi s usb, jer mi je
na laptopu puka 3.5mm konektor...
Zašto je EnlightenedPhoenix suspendiran?? 
mis se da uzmem jedne sluše
logitech g330, jbga triba mi s usb, jer mi je
na laptopu puka 3.5mm konektor...
Pitaj gdje kupuješ imaju li možda kabela s usb ulazom i 3.5mm izlazom
ma bia san kupia priko ebaya,
ka nek konektor na jednu stranu 3.5mm za mikrofon i slušalice
na drugu usb, al nije radilo, naša san ih u mikromakro
kako se već zovu za 220kn cjena bolja nego na ebay-u
ne može bolje, sad ću reč prijatelju iz zadra da ih on uzme
pošto nema u st i odlično samo da sutra pokupin šta para kod babe
Je. A koliko ima godina? 16-17? Pa i to je još djete.
Meni se vec gade ovi iz 4chan-a - Briga iz za ljudske zivote (tj. raduju se kad se neka tragedija desi) a brinu se za glupa dzukela.
Nije ni toliko - ima 14 godina, pričao sam sa njim.
SVI VI KOJI KORISTITE MOJU SLIKU STE PIĆK*E OD TOLIKO ŠTO STE RUŽNI MORATE TUĐU SLIKU STAVLJAT...SRAMOTA!
Prisjetimo se :P
SVI VI KOJI KORISTITE MOJU SLIKU STE PIĆK*E OD TOLIKO ŠTO STE RUŽNI MORATE TUĐU SLIKU STAVLJAT...SRAMOTA!
Prisjetimo se :P
Spucala te il' nostalgija il psić u glavu 
Haha.Ovaj tarankula isti ko i mato jedino sta mato baca psovke po nama a tarankula psice u vodu.
http://www.bljesak.info/content/view/58787/155/
UUU majke ti mile ova nije normalna,ja bi nju sad tak bacio pa nek ona pliva
đeste jeba*i napokon sam kod kompa...uh...nevalja bit bauštelac