...probaj najprije na monitoru pa onda pokreni igru, ja sam imal isti problem sa
Titan Questom na ovom laptopu...
...probaj najprije na monitoru pa onda pokreni igru, ja sam imal isti problem sa
Evo častim žujom i usput bih vam tio pokazati demo snimku pjesme koju smo nedavno snimili ->
. Snimljena za sićušnih 200kn (usporedbe radi - pravi snimak kod nas u hercegovini iznosi 2400+ KN minimalno) al probali smo izvući maksimum zvuka što smo mogli za toliko malo novca.Bacite koji komentar, bilo kakva kritika je dobrodošla.
P.S. Unaprijed se ispričavam na dugom gitarističkom solu - nisam se mogao suzdržati
Bok svima ja se sigurno ne bum bunil zbog dugacke solaze na gitari moze bit i duplo duza kaj se mene tice, no ako nekome to ne pase odmah dobiva Crvendaca bez pitanja od mene kao "Fantomskog Moderatora" za mjuzu!

Hehe onda ću za tebe napraviti specijalnu verziju s 5-minutnim solom
Pokrenuo sam igru,1280x1024 reza,sve na high ili na ON,4x AA,ali nekak mi se auto usporeno kreće.tj,kad stisnem strelicu u lijevo auto koči sam od sebe?
LOL opet onaj bug u Crysis Warheadu kada umjesto metaka, bombi, granata izlaze iz oružje patke i guske. Bacim bombu i čekam da pukne a ono shvatim da je to patka poletjela mjesto bombe
jel danas neki praznik opet izmisljen ili globalni strajk?
dan antifašističke borbe
EDIT:
pogledajte ovo....teksture malo isprane i neke crne kutije po ekranu...wtf??'
evo i na imageshack veca slika ak ovak ne vidite
http://img141.imageshack.us/i/uzas.jpg/
evo piće za sve...danas se slavi 22.god(u jbte što sam ostario)
Sretan rođendan!
Živio! 
Sretan rođendan. Po ovoj slici rekao bi da imaš 122. a ne 22. godine
pa sretan rođendan, a di je spiza........
ohoo.. pa sretan rođendan i 105 pa opet!
sve najbolje
Dobar dan svima, što se radi? Kod mene ova kiša cijeli dan pada! Baš neko čudno vrijeme!
ohoo.. pa sretan rođendan i 105 pa opet!
sve najbolje
Dobar dan svima, što se radi? Kod mene ova kiša cijeli dan pada! Baš neko čudno vrijeme!
Dobar dan, evo isto kao i kod mene mutava kisa stalno pada.
evo me rođak zva da igramo u 22.30h u kavezu, pa nisu normalni, u tu uru moran igrat...
Sretan rođendan
A vidimo da si star 
Ej ekipa! Samo da vam se javim i bježim ća... Moram u Mostar večeras pa me neće biti do sutra popodne ili čak navečer! Uživajte do tada!
Vidimo se!
Ej ekipa! Samo da vam se javim i bježim ća... Moram u Mostar večeras pa me neće biti do sutra popodne ili čak navečer! Uživajte do tada!
Vidimo se!
Bok i sretan put, uživaj!
Bok svima koji su nedavno dosli u Birc i skoro razbili vrata prilikom ulaska kaj se moze kad je tu tak dobro pa se svima zuri uc unutra!
evo napravia 4tinu treninga.....
Hvala svima na čestitkama! 
hvala i tebi evo doša do zadnje 4-tine treninga.......
Hvala svima na čestitkama! 
Sretan ročkas!
Pozdrav svima!
Evo,častim i ja!Razlog je pola zvjezdice koje sam dobio!
Uzdravlje!
a ja nikako da dignem s ove 1.5...
evo gotov trening sad se idem odmorit uz anime i jedan film, možda bacim i malo the last remnanta, a
onda kavez u 22.30...
Pozdrav svima!
Uzdravlje!
evo gotov trening sad se idem odmorit uz anime i jedan film, možda bacim i malo the last remnanta, a
onda kavez u 22.30...
A kakav je to trening,kaj se baviš nekim boksom il tak nešto?
Pozdrav svima!
Uzdravlje!
onda kavez u 22.30...
A kakav je to trening,kaj se baviš nekim boksom il tak nešto?
ma nije, malo zgibovi, vježbe za ramena i trbušnjaci, a kavez je onaj za balun...
nikakav fight, samo šta i tu nema faula...
pozz ljudi vidim da ste mene zaboravili
sta se desavalo ovih dana na forumu nisam vise tako na kompu idem pecat i tak to pa nemam vremena sretan rodjendan drakon
zelim ti puno i7 procesora i puno hd4890 grafickih
Happy Birthday to you,Happy Birthday to you,Happy Birthday to you dear Drakon Happy Birthday to you