kako windows 7 64 bit ultimate radi na 2x2gb ddr2 odnosno 4gb ddr2?molim odgovor
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako windows 7 64 bit ultimate radi na 2x2gb ddr2 odnosno 4gb ddr2?molim odgovor
Sta kako, za 64bita ti treba najmanje 4 gb rama...............
fino 
ja imam 3 gb ddr2 na pc-u i radi super...
fino 
hvala na odgovoru
Ja idem zbog.. Uglavnom piše sve pod moje ime i prezime na profilu
Bok!
jo
Sta kako, za 64bita ti treba najmanje 4 gb rama...............
lol...zašto bi morao imati najamnje 4 gige rama??
@ledenica - radit će normalno..
Danas previše spamate, čuvate se kartona... 
čuvam se ja tete na tvom avataru...
čuvam se ja tete na tvom avataru...

Domba suspendiran. Neka, barem će se ohladit od gluposti.
kad će ručak više, iman rupu umisto želudca
Domba suspendiran. Neka, barem će se ohladit od gluposti.
zbog čega ?
ako može link
zbog čega ?
ako može link
Sad mi je rekao da je je*o mater nekim likovima u temi Mafia II.
EDIT: Mislim da je zbog ovog..
ma može i na 3 bez beda ako ne i manje samo isključiš neke fancy šmensy stvarčice i radi ok
EDIT: kasnim opako lol
Jel ima kod vas grožđa? Ja oso sad pogledat i ima ga na bacanje(al naravno necu ga bacat
)
Drago mi je što su ga banali,često je i ovdje u bircu i nespavalicama gubio živce te slao neprimjerene privatne poruke zbog gluposti
Zbog takvih ovaj forum ide kvragu ;)
Neće on nikada otići do kraja, ali što sam reko zbog takvih svaku temu useru...
Eto mafia 2 više nije tema za raspravu nego tema u kojoj se raspravlja tko gleda crtane filmove u kojima je glavna radnja FPS u igrama...
Mislim zar je teško se opustiti i igrati ;) Ja igram na 20 fps pa se ne bunim niti govrorim da igram na 90... Ali ne njima je to teško priznat... Neka su bannali tema je za 3% oćiščena ostalo još 47% smrada...
Zbog takvih ovaj forum ide kvragu ;)
Neće on nikada otići do kraja, ali što sam reko zbog takvih svaku temu useru...
Eto mafia 2 više nije tema za raspravu nego tema u kojoj se raspravlja tko gleda crtane filmove u kojima je glavna radnja FPS u igrama...
Mislim zar je teško se opustiti i igrati ;) Ja igram na 20 fps pa se ne bunim niti govrorim da igram na 90... Ali ne njima je to teško priznat... Neka su bannali tema je za 3% oćiščena ostalo još 47% smrada...
Tak je! 
(Gdje je sad Krešo sa onim svojim slikama..)
Ma nek je...mislim trebalo bi mu i ban zaljepit..(multiacc)...
skidam allo allo,sve sezone sa partisa
trenutno je na 36 %
skidam allo allo,sve sezone sa partisa
trenutno je na 36 %
Ti već prije imao acc tamo pa su te banali?