ok
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne ponašaj se tako bezobrazno prema ostalim članovima foruma.
Nema ljepseg posla od sklapanja nove konfe :)
Ide.
netko ima slabe živce
pa skines ih sa neta i ubacis tamo gdje ti je igra i eto :)
O, Ivo, pa di si ti nestao? Nema te ovih dana nešto... A meni neki mulac dosađuje...
pozdrav ljudi, šta se dela.....
Nešto se gadno zbrčkalo.
Ne razumijem kako tipovima uspijeva napraviti multi account sa istim imenom... To se već dešava 4. put.
Nešto se gadno zbrčkalo.
Ne razumijem kako tipovima uspijeva napraviti multi account sa istim imenom... To se već dešava 4. put.
Neka budala nema pametnijega posla.
kak narediti nodu32 da to nije virus?
Neka budala nema pametnijega posla.
Nek' drka kad nema šta jebat'
kak narediti nodu32 da to nije virus?
Koje?
Nešto se gadno zbrčkalo.
Isse kakvih zatupljenih ljudi ima, ne mogu virovat. I ne možeš im nikako objasnit nešto šta je već tako čitko napisano, ko da nemaju mozga u toj glavi.
Kad otvorim jednu web stranicu onda mi nod32 baci da je pristus odbijen i takoder sa cd-a di su mi driveri kad ocu kopirati ili pokrenuti .exe izbaci mi da je to virus
e, di je krešo91 tj. iwek91 sazivam ga da dođe na tunngle na nfs, taman nova kolica sredio a njega nema
Disejblaj NOD32 dok to radiš.Uključiš ga<setup<disable real time protection
BWHA?
0 dana a? Di ti je moderator?
Kad otvorim jednu web stranicu onda mi nod32 baci da je pristus odbijen i takoder sa cd-a di su mi driveri kad ocu kopirati ili pokrenuti .exe izbaci mi da je to virus
Stavi Avast
e, di je krešo91 tj. iwek91 sazivam ga da dođe na tunngle na nfs, taman nova kolica sredio a njega nema
S kojim kolicima igraš?
Evo, da konfiguriram Tunngle, pa ćemo zaigrat...
S kojim kolicima igraš?
Evo, da konfiguriram Tunngle, pa ćemo zaigrat...
šta uvatim trenutno na lageru su skylinac, golfić, 350zejka, i mazda rx 7-ica
UPnP mi nije omogućen...
opet -.-""""""""""""""""""""""""""""
Kad se sjetim kad sam ga ja instalirao, ma nema ljepše instalacije :))
Hola ljudovi! Sta ima?
moram se prijaviti u obaranje svjetskog rekorda tko je ispilao vise "bilja" u 24sata