Jutro spameri
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro spameri
jutro
jutro
što se tiče bitgamera,imam account ali nemam pozivnicu
Jutro ljudi!
C/P iz nespavalica
KOJI FRAAAJER XD
Pa to je Mato
Koristi samo č!
Šala, naravno, ali ni ovaj lik nije bolji.
Hakeri napali Youtube i iTunes Hahahahaha išli hakirat Justina Biebera
Ja mislio išli nešto ozbiljno radit, a ono...
KOJI FRAAAJER XD
Pa to je Mato
Koristi samo č
O moj mato... Isuse dragi, pomozi tom djetetu. Pazi ovo:
Kompletne gaming konfiguracije koje omogučuju igranje najnovijih igara u full hd rezoluciji sa max. detaljima več od 3800kn
Računalo + 20" Full hd( 1920 x 1080px) LCD monitor + miš + tipkovnica + subwoofer i zvučnici= 3800kn GARANTIRANO sposobno za kvalitetno igranje najnovijih igara u nativnoj rezoluciji 1920 X 1080 Px.
Hebote imam skuplji komp nego njegova 3x ista takva (E8400 4,2Ghz, Asus Maximus II Formula, 4GB OCZ, Gainward GTX260 OC 55nm, Vendeta II Cooler, Samsung P2770H) i nemogu igrati sve igre na max detaljima, a on ce mi za te novce sastavit takav komp. Joj koji idiot.
Da bi metro 2033 pokrenuo na max (DX11, Physx On) treba i 2x GTX480 u SLI.
pa za tu lovu ne možeš kupit gaming periferiju samo, a ne cijeli komp 
traži povrat love i gotovo...
Zato drugi put kontaktiraj onog lika sa njuškala (onaj oglas) da ti on odabere sta ces kupiti.
:)
ma ja bi im otišao tamo i nahranio ih tim zvučnicima 
Dobro jutro.
Pozdrav svima, jučer sam išao zubaru i on mi nije htio ni vaditi ni popravljati upaljeni zub, samo je odbrusio neke gornje dijelove tog zuba da nema kontakta sa gornjim pri zatvaranju vilice jer me strašno zub bolio na dodir. Stavio mi je arsen u zub i rekao da će možda sve biti ok pa ću doći da ga vadi, ili malo veće šanse da bude bolio i da još više nateče. Mene ne boli, ali je jako nateklo, lice mi je kao lopta, otok boli na dodir, zub ne, pošto nisam spavao preksinoć nikako zbog zuba, jučer sam zaspao sa temperaturom u 17:30 i spavao sve dosad, uz prekide da popijem antibiotike i još neke tablete...
P.S jutro svima :)
Pozdrav svima, jučer sam išao zubaru i on mi nije htio ni vaditi ni popravljati upaljeni zub, samo je odbrusio neke gornje dijelove tog zuba da nema kontakta sa gornjim pri zatvaranju vilice jer me strašno zub bolio na dodir. Stavio mi je arsen u zub i rekao da će možda sve biti ok pa ću doći da ga vadi, ili malo veće šanse da bude bolio i da još više nateče. Mene ne boli, ali je jako nateklo, lice mi je kao lopta, otok boli na dodir, zub ne, pošto nisam spavao preksinoć nikako zbog zuba, jučer sam zaspao sa temperaturom u 17:30 i spavao sve dosad, uz prekide da popijem antibiotike i još neke tablete...
Stvarno si u klincu..
:)
Najbolji kejbl menadžment na svijetu
LoL, hebiga, trebo si prije to vaditi, cim je se poceo kvariti ici na popravak.
Koji lik... :)
Dobar jutar... :D
zgodno xD
Dobar jutar... :D
I tebi.
Morgen 
I tebi.
EDIT:Ovo mi je bila 2220 poruka u 6 mjeseci
jel legenda izvela sinoc attack na forum s svojom vojskom "torlcina"?
Jedini trol koji je tamo bio sam bio ja ^^
"GDJE STE KRMADI..." hahhah
@kikicacool: Ti ventilatori mu troše više nego grafička unutra LOL
KOlko ja znam nije 
dobro hlađena konfa... 
A tek kako je tiha 
hebem ti ratio i upload 
'sup guys? evo me sa podjela