...heh, pa ne misliš valjda da nemam pametnijeg posla nego proućavati tvoj profil...

...heh, pa ne misliš valjda da nemam pametnijeg posla nego proućavati tvoj profil...
Jutro ekipo, ja tu jos od jucer..
moze misljenja za moju stranicu
Pozdrav, odo ja na jednu kavicu u grad.
...pa nisam niti rek'o da sam filmofil. Volim pogledati dobar film, pročitati dobru knjigu i
tak' nekak' sam ti napisal...Bolje si popi jednu, da se malo razbistriš. Ja sam maloprije
došao iz grada, lijepo je vreme i sve puno ljetnih haljina, to me naprosto budi iz zimskog
sna...
Evo mene nazad. Jao ljudi da vi vidite koje ribe hodaju po gradu pa to je, pa... nemam rječi.
Nemojte visit po forumu, odite hvatat ribe. Ja sam danas baš jednu upecao i lijepo ćemo se malo kasnije družit preko MSN-a
Evo mene nazad. Jao ljudi da vi vidite koje ribe hodaju po gradu pa to je, pa... nemam rječi.
Nemojte visit po forumu, odite hvatat ribe. Ja sam danas baš jednu upecao i lijepo ćemo se malo kasnije družit preko MSN-a
novi sam moze piva
novi sam moze piva
Opet vas dva
Opet vas dva
Opet vas dva
Opet vas dva
Jura ne zaje****j seneka... nego plati rundu
Hola ljudovi, ća se dela?
Hola ljudovi, ća se dela?
Samo malo uho (desno), neka upala valjda.
A jednom djete, uvjek djete (znam iz pouzdanih izvora )
Samo malo uho (desno), neka upala valjda.
A jednom djete, uvjek djete (znam iz pouzdanih izvora )
Dobili smo 3. korisnika (2. zapravo), napredak.