i 190 strana
EDIT:191 i ja prvi na njoj
i 190 strana
i 190 strana
i 190 strana
I motikom??
pozz evo ja ponegdje nemogu napraviti prazni razmak na postu(radi preglednosti)... neznam zašto to..
pozz evo ja nešto testirao.. ponegdje nemogu napraviti prazni razmak na postu ali ovdje radi...
hehehe... a na njega naletio prvog pa ga samo copy/paste! xD
Hehhe
Potpis ti je inspirirajući
hahahha, jeste pročitali instrukcije za macu...
Hehhe
Potpis ti je inspirirajući
Evo malo sam bio spojio komp na LCD TV Philips (full hd, 42") i crysis mi ima od 20-30fps-a (nema AA i AF), a HAWX 45 konstantno (AA 8x čak) teško mi je palo kada sam se opet prikopčao na 19"
Evo malo sam bio spojio komp na LCD TV Philips (full hd, 42") i crysis mi ima od 20-30fps-a (nema AA i AF), a HAWX 45 konstantno (AA 8x čak) teško mi je palo kada sam se opet prikopčao na 19"
uuh, sad san bia na trišnji isprid kuće, popea sanse na vrh a tanke grane još vitar
luđački puše, jednom me skoro bacilo doli tako da nije bilo lako, al san je cilu sam poia
Bok decki ...moze jedna hladna piva
Bok decki ...moze jedna hladna piva
evo večerašnja kmbinacija lota:
1,6,17,22,25,34,39.
samo šta ja nisam ima di uplatit jb...
evo večerašnja kmbinacija lota:
1,6,17,22,25,34,39.
samo šta ja nisam ima di uplatit jb...
Evo sjetio sam se gdje sam stavio stare OC-erske 2x 1GB supertalente i sada sam ih ugradio i imam 6GB RAM-a. Mislim da kada budem mjenjao RC verziju za pravu također uzeti 64 bita
yo birc sta ima...
Evo sjetio sam se gdje sam stavio stare OC-erske 2x 1GB supertalente i sada sam ih ugradio i imam 6GB RAM-a. Mislim da kada budem mjenjao RC verziju za pravu također uzeti 64 bita
Imam ja negdje 4x 512MB DDR2 od PQI-a pa ako hoćeš može za 500-550KN
završila sam sa čišćenjem tipkovnice!! samo 2 sata-.-'
i sad ju priključim na komp,upalim ga,tipkovnica zasvjetli,dakle, komp ju je prepoznao....i onda se čuje bipkanje!!
wtf!!??
i sad ju priključim na komp,upalim ga,tipkovnica zasvjetli,dakle, komp ju je prepoznao....i onda se čuje bipkanje!!
wtf!!??
wtf!!??
wtf!!??
Imam ja negdje 4x 512MB DDR2 od PQI-a pa ako hoćeš može za 500-550KN
očito treba... -.-'
ak je umrla bar je završila čista :D