Svaka ti dala,Makić
Zaslužio si...kad si tako radišan...da te počastim:
Svaka ti dala,Makić
Zaslužio si...kad si tako radišan...da te počastim:
POzdrav ekipa !
Dobro Jutro svima!
...heh maloprije sam došao iz škole, sjeo za komp. i na internetu pročitao tužnu vijest...
...Seneka (4. p.n.e. - 2009. n.e.) je bio stoik. Njegovo najpoznatije djelo su spisi "Pisma o moralu" (Epistole Morales).
Zbog vređanja Jurre, Seneka je bio protjeran na otok Korziku. Izvršio je samoubistvo.
Dobro Jutro svima!
...heh maloprije sam došao iz škole, sjeo za komp. i na internetu pročitao tužnu vijest...
...Seneka (4. p.n.e. - 2009. n.e.) je bio stoik. Njegovo najpoznatije djelo su spisi "Pisma o moralu" (Epistole Morales).
Zbog vređanja Jurre, Seneka je bio protjeran na otok Korziku. Izvršio je samoubistvo.
...a ništa... morao sam posjetiti liječnika, uzeti nešto protiv paranoidne šizofrenije, uz obavezan čaj...
pa iz opravdanih razloga nisam sposoban voditi birc...Nećete vjerovati koga sam susreo kod psihijatra...
Holla ljudi!
Dobro Jutro svima!
Evo ja sam pustio svoj forum u rad
koji mi program preporucujete za snimanje ekrana...prije sam imao bsr screen recorder ali s njim nisam zadovoljan ....znate koji drugi.....
Pozdrav ekipa!
Upravo sa poslao ADM-u mail da mi šalju Mugen 2!
koji mi program preporucujete za snimanje ekrana...prije sam imao bsr screen recorder ali s njim nisam zadovoljan ....znate koji drugi.....
Pozdrav ekipa!
pa nema veze šta je sinoć bila nevera, danas opet +30,
nije dobro.... stavit će cvike
Pozdrav ekipa!
Dobro Jutro svima!
...heh mislim da nisi čitao moj post napisan u 14:19...
dobar dan.. šta se radi?
Evo runda za sve.
pozdrav, odoh na ručak pa na učenje nazad.. :)
...heh mislim da nisi čitao moj post napisan u 14:19...
evo runda...
nije to baš lijepo.. pit od popodneva.. :D
nije to baš lijepo.. pit od popodneva.. :D
Pozdrav!
Da li Windows Blindsi rade na 64bitnoj Visti?
Ili imaju Blindsi posebno za 64bitne sustave?