- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sauna, za krepat je.. jedva čekan da završi... oči mi ispadaju

idem ja sad učiti
valjda se vidimo večeras,a možda se nećemo vidjeti do ponedjeljka
imam pun qrac stvari za učiti
E moji skolarci, nemate vi pojma kako zivite, cek samo da pocmete raditi :D
btw.
jutro svima
Već je 30 stupnjeva u Rijeci... Uf...napravit ću ručak ranije pa bježim na more, karte i pivu. A treba i malo boje uhvatit....
btw.
jutro svima
valjda ću raditi ovo ljeto
Eh da se vratit u te godine...:(
Već je 30 stupnjeva u Rijeci... Uf...napravit ću ručak ranije pa bježim na more, karte i pivu. A treba i malo boje uhvatit....
Mislim da će klima radit prekovremeno a o izlasku ni ne pomišljam prije 19-20 sati:)
Ja iskreno nebi.
Rađe sam ovako svoj čovjek nego školarac. Nikad nisam volio to doba, ne prolazi mi ona šta svi govore "od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba".
Nebi se vraćao ni za lovu. :)
Ma meni je bilo odlično. Mozak na pašu, učenje u krajnjoj nuždi (obično pred kraj šk. godine). Sad je već život relativno ozbiljan i nema ispričnica od doktora:)
Ja iskreno nebi.
Rađe sam ovako svoj čovjek nego školarac. Nikad nisam volio to doba, ne prolazi mi ona šta svi govore "od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba".
Od tebe sam to jedino ćuo, meni starci stalno govore uživaj dok možeš...
Danny vidim novi avatar
Mislim da će klima radit prekovremeno a o izlasku ni ne pomišljam prije 19-20 sati:)
A čuj, šta se mora nije teško. Moram na revanš iz briškule i trešete (parovi) i tu nema pomoći....
Ma meni je bilo odlično. Mozak na pašu, učenje u krajnjoj nuždi (obično pred kraj šk. godine). Sad je već život relativno ozbiljan i nema ispričnica od doktora:)
Od tebe sam to jedino ćuo, meni starci stalno govore uživaj dok možeš...
Meni su isto govorili, ali iskreno mi je bolje sada. Da, sad nema ispričnica i gluposti, ali sam slobodan raditi kako i što želim.
Nije jednostavno plaćati stan i hranu, ali jednostavno sam sretniji.
Fakat, nikad nebi nazad. :)
nije loše ovo đačko doba
još da nema glupih predmeta i bilo bi sve super
Ja iskreno nebi.
to je jedna od većih obmana,čovjek tek postane slobodan (uvjetno rečeno) kad se riješi te muke i tlake..
to je jedna od većih obmana,čovjek tek postane slobodan (uvjetno rečeno) kad se riješi te muke i tlake..
Eto, braća po razmišljanju rekli bi...
Bože jeste vidjeli onog imbecila, monstruma, kretena... šta je ubio svoje kćeri od 6 i 14 godina. Da ga se bar može vratit iz mrtvih i mučit, mučit, mučit jer smrt je najlakše rješenje za te psihopate i pacijente...
seneka nas podučava
Bože jeste vidjeli onog imbecila, monstruma, kretena... šta je ubio svoje kćeri od 6 i 14 godina. Da ga se bar može vratit iz mrtvih i mučit, mučit, mučit jer smrt je najlakše rješenje za te psihopate i pacijente...
Ajmo prebaciti ovo u onu temu o našem društvo.
Koliko god se suosjećam, ipak je ovo veseli kutak.
Pozdrav svima!
Slažem se, ali ono... strašno.....
boston izjednačio na 2-2
idem se ja kupat
seneka nas podučava
da,self-help savjeti
kak se zove taj čovjek na tvom avataru?
Pozdrav ljudi.
Daaaj svi tu pričate o moru, a ja se skuhavam u Zagrebu na +300...:(
Tek početkom 8. se ide uživat na more..:(
Pozdrav ljudi.
Daaaj svi tu pričate o moru, a ja se skuhavam u Zagrebu na +300...:(
Tek početkom 8. se ide uživat na more..:(
hahahahah,ja se sad vratio sa plaže
jest dobro more
KLIK
E petč link ti ne radi.
hahahahah,ja se sad vratio sa plaže
jest dobro more
Šutiii!!!!! =)
sad radi
Šutiii!!!!! =)
hahaha
Ajmo hardveraši, help!
Eto, braća po razmišljanju rekli bi...
citirao sam ovo samo kako bi se poigrao sa vašim nickovima
sad mogu u miru otići u školu