btw. Oly, kad ćeš radit update bench tema?
Primarno mislim na onu sa Everest rezultatima..
Nadam se uskoro... 
BTW HD3870 se i meni sviđa... Baš sam danas našao stari PC Chip gdje je recenzirana 
btw. Oly, kad ćeš radit update bench tema?
Primarno mislim na onu sa Everest rezultatima..
Nadam se uskoro... 
BTW HD3870 se i meni sviđa... Baš sam danas našao stari PC Chip gdje je recenzirana 
Nadam se uskoro... 
broj 151? 
Aha :)
Pozdrav ekipa!
Kako se ponaša SLi na AMD ploči?
Birc vise nije sto je nekad bio 
Vec sam zaboravio kako je ovaj mali router mocna stvarcica... Prava mala zver.
Dobar dan,btw Batista koji model cisco routhera 
Pozdrav ekipa!
Kojoj AMD ploči? Sa Nvidia Chipsetom ili AMD chipsetom? Na ovoj sam Nvidia chipsetom se dobro ponaša, a na ovoj s AMD chipsetom se nikako ne ponaša, jer AMD koliko mi je poznato nema podršku za SLI
Ljudi, lijepo bih vas zamolio za jednu sitnu uslugu. Rijec je o glasovanju za mog malog necaka na ovoj stranici. Ako vam nije problem se registrirat i glasat. Za uzvrat klikam svakome 3 HVALA u nekim temama. Osim ako ste tolko solidarni pa vam HVALA ne treba :)
Koji je razlog glasovanja?
Vec sam zaboravio kako je ovaj mali router mocna stvarcica... Prava mala zver.
Dobar dan,btw Batista koji model cisco routhera 
Pa onaj za kojeg sam rekao da cu nabavit. Budem ga slikao kao dokaz... :) WRT54GL.
Pozdrav ekipa!
Kojoj AMD ploči? Sa Nvidia Chipsetom ili AMD chipsetom? Na ovoj sam Nvidia chipsetom se dobro ponaša, a na ovoj s AMD chipsetom se nikako ne ponaša, jer AMD koliko mi je poznato nema podršku za SLI
Baš me to zanima, da li ima koja matična AM3 sa podrškom za SLi.
Ljudi, lijepo bih vas zamolio za jednu sitnu uslugu. Rijec je o glasovanju za mog malog necaka na ovoj stranici. Ako vam nije problem se registrirat i glasat. Za uzvrat klikam svakome 3 HVALA u nekim temama. Osim ako ste tolko solidarni pa vam HVALA ne treba :)
Koji je razlog glasovanja?
Pa to mi je necak, a neka nagrada se dobije.
Jel svaka strategija RTS?
Pozdrav ekipa!
Baš me to zanima, da li ima koja matična AM3 sa podrškom za SLi.
Hm... Ja imam doma s 939...
Ovakva je situacija.
Kompu #2 se pokvarila matična.
Sad bih od dijelova tog računala i glavnog PC-a složio jedan, a od glavnog bih uzeo napajanje, disk, dvd kučište i grafičku.
Uzeo bih novu matičnu, ram i procesor a kako mi je Intel malo skup išao bih na Phenom 2.
Mogu za male novce dobiti još jednu ovakvu 8600gts pa sam mislio SLI do negdje Božića kad bih uzeo nešto bolje.
Što kažete?
Evo glasovao sam 
Evo glasovao sam 
Me 2 :)
Evo glasovao sam 
Gdje to?
Evo glasovao sam 
Evo glasovao sam 
Vidim da su 2 glasa + , lijepo hvala - kliknut cu vam navecer kad budem se vise kretal po forumu. Bez brige, necu zaboravit.
Link je u batistinom postu na početku stranice
@Batista Ja ne patim za hvalom.
Me2
A Batista ta beba što pobjedi koju nagradu dobiva 
Me2
Iskreno, pojma nemam.... A kaj mislis kaj bi Johnson mogao poklonit... Alkohol sigurno ne i sl... :) Budem javio kad saznam kaj je nagrada.
Me2
Iskreno, pojma nemam.... A kaj mislis kaj bi Johnson mogao poklonit... Alkohol sigurno ne i sl... :) Budem javio kad saznam kaj je nagrada.
Kaj si ti mama 24 sata?
Kaj si ti mama 24 sata?
Jel mene pitaš ili Batistu ?
Kaj si ti mama 24 sata?
Neam pojma,vidim on stavio link za to glasovanje pa reko sta je batista mama
(ko zna mozda i nije on stavio link,idk)
Kaj si ti mama 24 sata?
Neam pojma,vidim on stavio link za to glasovanje pa reko sta je batista mama
(ko zna mozda i nije on stavio link,idk)
Tko bi drugi nego on
di si bio 3 dana crni sine !?
bila je potraga za tobom..
...ma kakva potraga, vidiš da me svi u bircu ignoriraju...još nitko (osim tebe) nije komentirao onu moju fotku...
...ma kakva potraga, vidiš da me svi u bircu ignoriraju...još nitko (osim tebe) nije komentirao onu moju fotku...
sad će..
ma di si bio ?ja pišem tutorijale ,evo sad ću ti stavit link
evo prvi
ne mogu ih više nać,valjda su postali sticky
Bok svim birtašima, pa slika je ok ali je mogla i bolje ispast sigurno s tim foticem malo su se ruke tresle i malo je zrnato nekak.

ma je se prepo da si se ti uplašio ono kad sam te izvređo i maltene istuko,al ja ti sve opraštam
Bok svim birtašima, pa slika je ok ali je mogla i bolje ispast sigurno s tim foticem malo su se ruke tresle i malo je zrnato nekak.

samo prigovaraš