Treba mi program za rezanje dijelova slika,zna li ko?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba mi program za rezanje dijelova slika,zna li ko?
photoshop
Nesto jednostavnije?Sto se skine nabrzaka.
Nesto jednostavnije?Sto se skine nabrzaka.
paint, gimp
Kako se to radi u Paintu?
Pojeo Monte Maxi... Tek prvi paket.. Drugi sutra, treći za užinu u školi, a četvrti također...
jednostavno obilježiš(vučeš i spajaš crte) šta ti treba i izabereš copy ili cut
otvoriš sliku i odeš na opciju crop, to ti je gore u alatnoj traci, desnim klikom selektirš područje i cropaš, spremiš to kako jpg npr.
Rijesio sam paitom,Hvala Robisera.
Sad baš čitam ovo o padu poljskog zrakoplova i pogibiji 80-ak visokih dužnosnika i pitam se što mi ne potrpamo naše avion i rješeni svi problemi.
Naravno žao mi je ljudi.
Sad baš čitam ovo o padu poljskog zrakoplova i pogibiji 80-ak visokih dužnosnika i pitam se što mi ne potrpamo naše avion i rješeni svi problemi.
Naravno žao mi je ljudi.
šteta pilota, stjuardesa i zrakoplova
ma daj, pa i mala djeca znau da je dd3 brži i bolji, proguglaj malo, pa čak ima i nekih tema na forumu o tome. o tome uopće ne treba raspravljati, ako imaš love prijeđi na ddr3 i to je to. sve ostalo je bacanje novca uludo.
prelazak sa ddr2 na ddr3 rama je neisplativ,još ako uzmeš u obzir da se mora mijenjati i matična
u igrama nema ama baš nikakve razlike,dokazano..
ako kupuje novi komp nek uzme ddr3 ram ali ako već ima komp sa ddr2 ram totalno je neisplativo preći na ddr3
Naravno žao mi je ljudi.
šteta pilota, stjuardesa i zrakoplova
Ima i onih bespilotnih letjelica, ali nebi ja 80 ljudi već samo par ključnih. Znači neki manji avion.
Recesija, treba se štedjet i na gorivu.
prelazak sa ddr2 na ddr3 rama je neisplativ,još ako uzmeš u obzir da se mora mijenjati i matična
u igrama nema ama baš nikakve razlike,dokazano..
ako kupuje novi komp nek uzme ddr3 ram ali ako već ima komp sa ddr2 ram totalno je neisplativo preći na ddr3
dečko ima u planu kupiti nove komponente ili cijeli pc, i ja mu predlažem da gleda da mu je matična kompatibilna s ddr3, u pravu sam ili nisam?
inače, sada ima neku staru kantu.
Hola ljudi, evo mene natrag online
Odoh vidjeti što sam propustio ovih dana
ojla - mislim da nisi nešto previše propustio ;)
ooo tataaaaa... idem za 3-4 dana po novu grafičku... voziš me?
ooo tataaaaa... idem za 3-4 dana po novu grafičku...
što se uzima?
Haha nešto najjače što sam čuo:
''Idu dva momka ulicom, jednome se ne diže k*rac, drugi također ne sluša Vucu''
oly...zAs imas blokane poruke?:D
Zar i ti sine Brute?Opet pola zviezdice manje.
ojla - mislim da nisi nešto previše propustio ;)
Osim viceva i smiješnih slika
ooo tataaaaa... idem za 3-4 dana po novu grafičku... voziš me?
Ne
Znači pada 5770-ka u kučište? Baš mi je drago
oly...zAs imas blokane poruke?:D
To je taktički potez
Zar i ti sine Brute?Opet pola zviezdice manje.
Ja samo Hyperiona pratim u stopu
lock
Jutro ljudi!
Ivo, nisam, sad sam u troduplim troškovima ali gaming/racing u srcu je jači od svega...
Dobro jutro svima
Dobro jutro, evo maoram se i ja prikljuciti najvecoj spamerskoj temi na forumu...
E ima ko od vas CONVERSE Chuck Taylor All Star?
Jutro svima što ima, vidjeh da se raspravljalo opet o ddr2/3 memorijama, daklem khm, 2 je jača i jeftiniji je ostatak komponenti, jer ona ide za dvo i četverojezgraše koji idu na lga 775 utor, a 3 ide za četvero i poslije pitaj boga koliko jezgraše koji idu na lga 1366 i 1156, dakle govorim o intelovcima, a matične sa tim utorima su skuplje od onih sa 775 te također na njih idu i3,5,7 procovi koji su automatski skuplji, tako da treba vidjet čemu će služit taj komp i vidjet isplati li se poveća investicija u obliku ddr3