Dobro jutro forumaši bircaši! :)
Evo da otvorimo birtiju! Za danas ja pijem samo sok. Žestice mi je predosta bilo sinoć!

Dobro jutro forumaši bircaši! :)
Evo da otvorimo birtiju! Za danas ja pijem samo sok. Žestice mi je predosta bilo sinoć!
dobro jutro svima.....sta se radi
moze meni jedna kava...
auu
dobro jutro
danas nisma stigao otvorit birtiju :D
jbg, spavao kod cure i kasno se probudio
aj jedna kavica za sve !!
Svi ste u zadnje vrijeme počeli stavljati slike majmuna u avatar
da...nezznam cemu.......doxy,naxeem........vidio sam jos nekog "majmuna"
da...nezznam cemu.......doxy,naxeem........vidio sam jos nekog "majmuna"
Bok svima Na kraju će pol foruma bit trebe,pol majmuni...bwahahahahaha
Dobro jutro svima!Molim da me ne uznemiravate od 14:00 do otprilike 15:45.
Dobro jutro svima!Molim da me ne uznemiravate od 14:00 do otprilike 15:45.
Pozz svima u bircu!
Dal se dobije Far Cry2 uz grafu Gigabyte GTX 260 Overclock FarCry2, 896Mb GDDR3 448bit, Dual DVI
Ta 260 je jaca od 4870 1gb jel tak?
Na kojojim postavkakma bi mogel igrat Crysis i GTA4 s tom grafom i 22" monitorom?
Pozz FCTH, kaj stvarno nikog nema u birtiji.
Pozz BORGVidiš,nigdje nikog....razumljivo je...ipak je prekrasan dan i svi su vani vjerojatno.
Baš sam čitao onu ATI VS nVidia temu i videl da si tamo pisao...i znao sam da je tvoj post novi ovdje....hehehehe
Pozz BORGVidiš,nigdje nikog....razumljivo je...ipak je prekrasan dan i svi su vani vjerojatno.
Baš sam čitao onu ATI VS nVidia temu i videl da si tamo pisao...i znao sam da je tvoj post novi ovdje....hehehehe
Evo vratio se sa vožnje bicikla (cres, valun, lubenice i natrag po makadamu/asvaltu=44km)
Evo vratio se sa vožnje bicikla (cres, valun, lubenice i natrag po makadamu/asvaltu=44km)
Bok Oly...dobra ruta,nema što
Je,u birtiji je najbolje...
Danas sam od ranog jutra muku mučio s dual instalacijom
XP PRO i Win7 RC-a...sad sam samo na XP-u i nisam uopće siguran da li ću
i započinjat install Win7-ice.2x sam install Xp,jednom Win7 i nisu se slagali nikak.
Istina,super je site...jel'da????
Nego,evo da još nešto podjelim s Vama,mojim vjernim birtašima:
Obvezno štivo za one koji hoće znati više o računalstvu,frajer zbilja daje super savjete.
Hm,zbilja danas nigdje nikog u bircu,to je ziher kaj su zabranili pušit u ostalim birtijama.
E,pa dragi moji birtaši,u ovom bircu su pušači dobrodošli
(bez iznimke...lulaši,duvači,ovisnici o nikotinu uopće,pa čak i luzeri iliti "pušači" u RL)
A,da mi zveknemo jošdemižon Kumove tvorevine,haaaaaa????
Pozdrav fromcelltohell daj malo te rakijice!Trebati će za kasnije! hehe :)
evo ja taman pijem jedan koktel džeki s ledom šećerom i limunom! :)
Dosta za danas.LOCK do 06:00
opet ja otvaram danas...
može kavica i šljivovica?
taman došo na posao, i pravac forum
Hej,dobro jutro ekipa
Evo ga,ovaj puta mi je uspjelo:
C: Win7 RC,D:XP Pro SP3....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evo sinoć sam vidio da se Kalea vratio(u stvari aktivirao) i odma je suspendiran,jel zna neko zašto..?
evo sinoć sam vidio da se Kalea vratio(u stvari aktivirao) i odma je suspendiran,jel zna neko zašto..?